Jarní pudy
kde najít všechny výherce?
hmmm, tak to jsem teda zvedav jak tohle dopadne clovek klika a klika, pak napise odpoved a stejne si neni jisty, jestli je to spravne... A jestli to spravne nebude, tak to je znameni, ze jsem se mel radeji ucit na zitrejsi zkousku a vyprdnout se na klikani
dneska nemuzu najit posledni srdce....
Teda člověk tak dlouho poctivě sbíral kousíčky fotografie a až ju má tak stejně nemá tušení co odpovědět! Ploším ploším poraďte někdo aspoň naťuknout!
tak ať přemýšlím jak přemýšlím nic mě nenapadá a taky nic nevidím, chtělo by to nějaký tip
tak to by mě taky nenapadlo.
to vim taky, ale to je trošku jinej systém, pak ze všech losujou, ale tohle, když máš přesně určený pořadí, že vyhrává 3,6 a 21 mejl, tak stačí poslat jako první 21 mejlů a tím pádem je to jasný! uvažuj.
agneska :: proč bych to nemyslela vážně, na Online obcody je každých dní nová soutěž a to jsou nějaké ceny/teď tiskárna/ a doporučují ti abys každý den posílala mail, aby byla větší šance na výhru. Co ty na to?
Bóbika :: moc díky
net.dove :: až posbíráš všechny obrázky, pochopíš. Jinak ten článek o soutěži mi taky připadá zbytečně moc dlouhý
Ahoj, už dvakrát se mi stalo, že jsem prolezla všechny články a žádnou ikonu nenašla. Je to možné?
co je to prosím zvláštní @ adresa kam se to má poslat
klenot: no to snad nemyslíš vážně, na tohle se ptát! to by pak každej mohl poslat 21 mejlů,aby se trefil, co by to asi mělo za smysl?
dobrá blbost!
bubulák :: možná , a přitom jsem na tom místě byla několikrát ale neviděla, asi tím, že jsem hledala i něco jiného, no každopádně jsem už odpověď odeslala.
nejste sami, spíš je to blbá soutěž.Sice jsem nějaká jména našel, ale nikde nebyla vyloženě tato fotografie se jménama.
no, tak to já jsem taky asi natvrdlá
jo... tak jsem blb no.. :-(
tak..redakce mi trošku pomohla, ale už to mam, že to mam i já, to byste měli mít všichni
Bóbika :: našla?
Tak drazí soutěžící, dneska přišlo již x správných odpovědí.
Nemůžem prozradit kolik, ale je jasné, že odpověď není tak těžká. Nachází se na zcela logickém místě, chce to opravdu jen trochu přemýšlení, není to o namátkovém klikání po webu. Kde by tak asi mohla být nějaká jména. Méně se rozčilujte a více se zasoustřeďte. A samozřejmě může každý soutěžící poslat jen jeden mail. Hodně štěstí!
heheh, hehehe, nezbývá mi než se smát, ve chvíli kdy na to přijdete, tak se budete taky smát jak dlouho jste s tím trávily a je to tak jednoduché
teda..motýly
a to chtěl slyšet co je to za motýli anebo jak se ti 2 jmenujou?
tamara54 :: to já právě nevím, oni se mnou nechtějí mluvit.
klenot :: uz vies spravnu odpoved?
Ješčo raz se vás ptám, jestli můžu těch mailů poslat více, když vyhrává
3., 6., a 21.?
tamara54 :: Podle příspěvku redakce z 13.03.2006 08:55:18 to není vůbec, ale vůbec těžké Taky to nemůžu najíttttttttttt
Taky mi přijde ta otázka strašně těžká.
každopadne to nie je fer, človek tu každy den chodi, zbiera symboly a nakoniec je ta otazka taka ťažka, že pravdepodobne nič z toho nebude :-(
tamara54 :: To my nevíme, redaktoři jsou jak ty 3 opice: nevidím, neslyším, neodpovím.
PODARILO SA TO UZ NIEKOMU NAJST?
Mám pocit, že se dnes všichni zbláznili
REDAKTOŘI !!!!! Vy nečtete otázky, na vás kladené? Odpovězte!!!!!!!!!!!!!!!!
aspoň napište, jestli napsal někdo správnou odpověď. A může se posílat i více mailů?
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllpppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!
Taky se přimlouvám za nápovědu
Prosííím malinkou radu
otik :: Basta a Fidly jsou tak možná králíci z klobouku! A k tomu nemaj křídla , takže...
No tak jsem něco poslala, ale bude to pěkná kravina. Aspoň se pobavíte
redakce :: a kdo je Basta a kdo Fidly?
nezapomeňte, že automaticky vyhrává 3., 6. a 21. správně zodpovězený mail!
A najít odpověď na otázku není vůbec, ale vůbec těžké - žádná další nápověda nebude!!! Basta fidly
Teda vůbec nevím, kde mám hledat odpověď na soutěžní otázku... "Zde na stránkách" je pro mě dost velký pojem HEPL ME PLEASE!
redakce :: nebyla by nějaká bližší nápověda? Kde hledat?
Bóbika :: no až tu otázku budeš znát, přeci
Odpověď na otázku můžu zasílat od kdy?