Piškvorkové turnaje
ladunar :: musis dat 5 kolecek nebo krizku dohromady.
Tak ted do ceska neletim,az v lete zase,tak mohu hrat.
jak jsem stará, tak jsem blbá, tohleto hrát neumím...
Naposledy hráli:
10.XI.: JITA72, stanley
11.XI.: ooblecek(vlastně vůbec nezahájila), Janule7757 (partii rozehrála a pak se odmlčela - podotýkám, že ne ve ztracené pozici, je to otevřené).
Omlouvam se vsem,kdo ma rozehranou hru se mnou,odletam dnes do Ceska.Tak uz nebude cas na dohrani,diky.
Poltergeist-Gratuluji výhře..
Zase poslední
musíš počkat,až to protihráč odehraje
tak jsem to nepochopila porad mi tio pise hraje protihrac
ahojky ak se hrajou ty piskvorky
gratuluji vítězům ,,,,neuvěřitelné množství bodů
MetlošCullen :: koukám,že jsi na to došla,ale nechápu proč jsi se odhlísila před posledním tahem
kde mam hrat ty piškvorky
kozicka :: došla
kozicka :: myslíš,že mi to dojde pravák dohrát
hvězdička01 :: a nejsou to hry započaté ještě před turnajem? U těch se to nepřičítá
hvězdička01 :: mně se vždy přičetlo okamžitě
nevíte, za jak dlouho se připisuje nové skóre? Před pěti minutami jsem vyhrála dvě partie a pořád nic, vůbec jsem se nehnula v pořadí (ani v počtu bodíků)
nikdo :: promiň,to jsem nevěděla ale dohrála jsi a to je důležité
Mašlička: to víš, občas silně poruším pracovní kázeň a hraju. A i když mám rozehranou partii, nemůžu se nechat u toho načapat šéfem, nemyslíš
kozička: díky za důvěru.
Sděluji všem, že Lida27 již odpověděla a hra je dohrána.
Na vědomost se dává, že Lida27 má od 2009-12-10 18:28:26 jednotahově prohranou pozici a není sto ten poslední tah udělat.
kozicka :: tak díky za podporu koukám,že se to tu nepěkně hádá
alena1 :: Psala jsem, že s tebou už hrát nechci - tohle se mi ještě tady nestalo, vždy se dohraje hra a ne když vidíš že bych vyhrála tak stojíš a hraješ jinou a pak se oháníš pořadím!
Pro dupka-Až dohraješ hru,která byla započata jako první budu pokračovat.V té je také evidentní,že výhra je moje.Tak si tady veřejně nestěžuj.Pa S úsměvem jde všechno líp.
Mašlička :: já myslím, že nikdo to dohraje
dupka :: tak to samé mi udělala nikdo
pro alena1: Jen to, že já čekám na tvůj tah, abych mohla hru dokončit, když je zřejmé, že jsem ji vyhrála. Kdyby to bylo naopak - určitě bys dodržovala pořadí? S tebou už hrát nechci!!!
ahoj
já tu na vás vůbec nemám čas až přístí týdem se to zlepší
Ahoj taký se těším na hry sváma,ikdyž prohrají...
ahojky, souperove
tak vas všechny zdravím a
také všechny zdravím
Zdravím všechny své milé soupeře a těším se až si spolu opět zahrajeme!!!
Bude další turnaj?
jak se přihlásím do turnaje? začíná dnes?
matel :: počítají
Omlouvám se všem, se kterými nehraju, isem do konce týdne mimo internet. Tohle je náhodná návštěva u veřejného internetu.
to jsem si vsiml,ale i ubyvaji,ale to by snad tak nemelo fungovat,nebo snad jo?Kdyz nekdo nesoutezi,tak by se jeho hry do toho pocitat nemely.
matel :: nemusíš být v turnaji ,ale nám se body počítají
redakce neni divne,ze kdyz nejsem prihlaseny do turnaje,ze ubyvaji nebo pribyvaji body hracum v turnaji se kteryma vyhraji nebo prohraji?
Zkuste se i přidat, nejen těžit z výhody 1. tahu!
TAk další runda
redakce :: já s ním mám rozehrané 3 hry v uplném začátku a už dlouho od 11.7. nehrál, tak asi jen nehraje vubec a ne jen ty prohrané
Evidujeme žádosti o diskvalifikaci hráče "cerekkk" z důvodu nedohrávání prohraných her. Pokud má někdo jiný názor, dejte vědět do ukončení turnaje (20.7. 24:00).
to jsem daval jen priklad,tak dobry nejsem.
Tomases :: tak to tedy já se všemi nehrála a taky nemám problém hrát s kýmkoli ,ale když máme rozehraných 10 her a ty se furt přidáváš mě nepřijde normální proto jsem s jinými hrát nemohla