Piškvorkové turnaje
lumil: no právěže vzhledem k malému počtu lidí jsem hrál snad opravdu se všemi a není jiná možnost než hrát s jedním hráčem najednou i 10 her....jestli si to myslela tak, že bych si Tě bral díky tvé kvalitě hry, tak zde bych problém nehledal..(nemám problém hrát s kýmkoliv..
matel: takové skóre holt nemáš a navíc by se nejdříve musel hrát nějaký vyřazovací turnaj..
tak,tak,muzes vyhrat treba 50her a ani jednou neprohrajes a stejne to bude malo.
Tomases :: já myslela jako uplně s někým jiným, podívej co je lidí v turnaji a hrál jsi se všemi?,ale když se zadám a ty se jen vrháš tak nemáš šanci si zahrát a p taktika jen s tim co hraješ poprvé máš nejvíc bodů
lumil: tak to je součást taktiky jak nahrát body....pokud chceš hrát s někým jiným, tak se k němu jednoduše přidej (holt už jenom nebudeš začínat....
Tomases :: no jo ty, ale zakládáš hry jak divej , třeba jsem taky chtěla hrát s někým jiným myslím právě ty jsi se stále přidával
..jak se řeší následující situace..:
..hráč založí stůl, já se k němu přidám a i přes to, že je pravidelně online, sbírá body, odmítá odehrávat moje hry..a přitom stále znovu a znovu zakládá hry nové..?
..předem děkuju za včasnou odpověď..
..pokud se Vám ty body neobjeví hned po hře, tak s určitou časovou rezervou se určitě započítají..když se na to podíváš cca po 10 výhrách, tak by tam nějaký malý rozdíl měl být vidět, pokud současně s tím nejsou také prohry..
lumil :: Taky jsem 3x vyhrála a nic se mi nepřičetlo
lumil :: No jo, no; to se mi taky občas stane, jakoby to mělo v přičítání občas pauzu (na nabrání sil? )
s hracom cerekkk mam istu vyhru, ale on odmieta urobit posledny tah, "pošťáka" ignoruje....
ziadam tymto redakciu o diskvalifikovanie tohto hraca a nasledne oznacenie jeho hier ako PROHRU. Dakujem.
Livina :: ROCKI :: grafoman :: Machr :: S hráčem cerekkk mám už šest dní také "rozehranou" hru, a to tak, že se jen přihlásil ke hře a neudělal ani jeden tah :-(
lumil :: to se mě taky stává,horko těžko vyhrávám a ještě se to nepřičte
grafoman :: tak já vyhrála a nic se mi nepřičetlo
jinka :: Máš pravdu, překoukl jsem se. První byl skutečně Poltrgajst před Machrem.
( )
grafoman :: ty vítězové co jsi napsal vyhráli lodě,první byl asi ten Poltrgajst
nechápu,proč se někteří vůbec berou do hry,když potom nehrají a když tak odehrají tah denně
ROCKI :: tak to máš pravdu já také i jsem mu 2x psal jestli to bude dohrávat jenom si to přečetl a ani se neozval a při tom o nic nejde jen tam visí nedohraná hra
Tomases :Minule: kozicka, dadana, Zdeňulik
Ale myslím že to nebyli první, ae ti co obsadili premiová místa. Mám poct, že první byl Poltrgajst
jitulinka :oufá že ses přihlásila; pokud ano, tak je to hodně divné.
mě se vůbec nepřipisují body už jsem potřetí vyhrála a nic se mi nepřičetlo a ty lidi co jsem s nimi vyhrála taky hrají závodně tak proč
Kdo byl vítězem minulý měsíc..?
Po pravdě, se mnou není cerekk schopen udělat ani druhý tah, nejen poslední.
Livina :: ROCKI :: já fakticky nevím o co těm lidem jde
takovým lidem bych nedovolila už hrát,je to výsměch
mám s cerekkem také vyhranou už několik dní hru ale on není schopný udělat poslední tah
já mám zase 2výhry s cerekkkem a nedohrál
už to zase začíná,mám výherní tahy a ti dotyční nehrají,nebo se aspoň odhlásí
mmarie :: co takhe opravný lak?
ahojky, už někdo vymyslel jak vymazat odehrané hry?
alča:-) :: jasně a příště možná poslednímu
Až skončí turnaj, můžete si číst.
Podívejte se na
http://blanka.doktorova.sweb.cz/
a objednávejte na knihovnicka.cz
Zdravím všechny hráče piškvorek a přeji hodně štěstí do soutěže :-).
otik :: začnete o den později a pak ještě dáte cenu třetímu?....to jsou věci to jsou věci :-/
otik :: a ten první nic nedostane? jen vyhraje?
lumil :: už jsem se bál, že ty pravidla nikdo nečte
ano, první vyhrává, ale třetí vyhrává DVD
Teda moc se omlouvám,taková hrubka až mě to praštilo.
A už to zae začíná,mám výtěznej tah a hráčka se okamžitě odpojila.
Neobee :: první vyhrává ,ale asi nic a třetí dvd
lumil :: Hrát budu dál, jen mám dneska odpočinkovej den po sobotní noci... Ale zajímalo by mě, jak to teda je...
Neobee :: no ono je to tak zajímavě napsané ,že to vypadá ,že i první vyhrává tak to přestáváš hrát ne? jestli vyhrává jen třetí
Až teď jsem si všimla, že vyhrává třetí v pořadí...
otik :: nejdou dohrát piškvorky s kominíčkem máme tam obě na tahu je protihráč
otik :: jo to je fakt u lodí mi body naskakují
novej výpočet má prozatím jednu chybku, je ovlivňovanej i po skončení, ale je to se vyřeší
lumil :: ještě stále boduje
grafoman :: jo to je ve hvězdách to redakce překvapuje u lodí se bodovalo i po skončení soutěže
Tak si zahraji. Promiňte, nějak jsem to nezaregistroval: víte, od kdy do kdy se to hraje?
tak to buď ráda, někteří si počkaj i čtvrt roku (ale jen výjimečně)
nicméně jsou nyní změněna pravidla bodování u piškvorek (obdobně jako je to u lodí kde jsem stížnosti na nový výpočet nezaregistroval)
Zdravím spoluhráče piškvorek .
Redakci děkuji za rychlé odeslání výhry,která dnes dorazila.20.2. byla hra ukončena a 24.2. jsem měla cenu doma :-)
Zítra se podívám na film BLONĎÁČEK
Chci poděkovat všem slušným hráčům, kteří dokáží přiznat porážku a dohrát hru. Těm druhým, kteří nedohrávají prohrané partie, bych rád doporučil, aby zkusili něco jiného, třeba politiku. Tam se stahují pochybné existence, kterým chybí slušnost a nedokáží unést prohru.
Ale ani několik těchto "hráček" mi nedokázalo zkazit výborný dojem z turnaje při kterém jsem si velice dobře zahrál a těším se na turnaj příští.