Lodě a turnaje v lodích
jitulinka :: anebo jsi s nima měla rozehrané staré hry ne?
jitulinka neboj dockas se,myslim ze se Ti to pak nacte naraz.
Já jsem už porazila 3hráče a nepřipsal se mi ani jeden bod a mě nikdo neporazil tak to vůbec nechápu
2* náhodný loďař v pravidlech aktuální soutěže znamená dva výherce náhodně vybraný ze všech co se účastí soutěže a dohrají alespoň jednu hru. Tak hodně štěstí
jé, zas se mazalo, děkuji
ale tech novych je malo a nebo si Te vezmou a hraji hodne pomalu.
luhru :: myslím ,když hraješ poprvé s každým dostaneš 5 ,potom už méně , tak se vyplatí hrát stále s někým novým
Chtěl jsem se jen zeptat, jestli už někdo zjistil, jak se to tady boduje.Kdykoli prohraju, tak se mi odečte jeden bod. Když vyhraji, dostanu od 0 do 5 bodů. Vůbec mi to hlava nebere :-)
prosím prosím vymažte ty rádoby hráče,zase se mě přihlásil další
jinka :: lumil :: Také se přimlouvám o zrušení her, kdy se protihráč jen přihlásí a dál nehraje, tyto hry se mezi ostatními opravdu pletou. Mám tento problém s těmito hráči: AUDY, macicinka, dawidk a trochtik
jinka :: taky mi to vadí
lumil :: no právě,pořád na to klikám a zbytečně
jinka :: tak to je otrava ,kdyby tam aspon nebylo ,že máme hrát, fakt se to plete
lumil :: já mám takové 3,někdo se vůbec neozve a druhej napíše,že neví jak hrát,tak proč si nás berou
jinka :: taky se přimlouvám konkrétně Alafilipova psala jsem ji a nereagovala
šlo by nějak zrušit ty,kteří se mě přihlásili a ani nenastavili lodě dost to ruší,protože mě to pořád hlásí že mám hrát,a je tam soupeř nenastavil lodě
matel :: Že bys nestíhal. Tomu nevěřím
Redakci,proc tak na husto ty turnaje,je leto plno prace,zabavy a dovolenych,jasne nemusim hrat,ale rad bych,ale za 1mesic tri turnaje,to je moc.
to ja jich nemam moc nedohranych,ale pocital jsem,ze jsem hral pouze s 30 hracema ze 100.To je,ale bida hrat pouze s 30procentama soutezicima a to jsem byl celkem dost casu prihlasen. Ale jinak jsem si zahral dobre.
velká gratulace výhercům
Tak je konec turnaje a tolik her rozehraných.Hned od začátku se přihlásili a potom konec
lidi co jste prihlaseni,proc nehrajete?
děkuji za vymazání
presne tak,jak rikas,potom uz nevim,jak to nastavit,a jsou i prihlaseni a nehraji,tak kde je chyba.
matel :: zato s tou druhou i 15 her, že jo?
nevim proc,ale kazdy turnaj hraji ani ne s polovinou hracu,muze me to nekdo vysvetlit?
taky moc děkuji je to znát málo místa
vymazáno za 3 roky díky,díky
Mám tam čisto, díkydíky.
děkuji moc, u mě už se mazalo, to mám radost
Díky za všechny, přejem hezkou dovolenou
loni bylo potřeba historie kvůli vyhodnocení turnaje za celý rok, to letos potřeba není, takže asi začneme promazávat všechny hry starší tří měsíců
kozicka :: lumil :: blahopřeju vám
Tak drazí správci sežeňte už nějakého toho experta a vymažtě ty ležáky, vždyť už pomalu ani nenajdeme nové hry. Budou prázdniny, tak co třeba udělat něco pro své ovečky
ahojky, je potřeba vymazat i dohrané hry je tam jich již za několik roku
Už jsem psala před rokem taky do redakce kvůli hráčům co nehrají lodě a zbytečně se pletou,slíbili že s tím něco udělají a nic se neděje akorát mám zbytečně dlouhý sloupec s 30lidmi,který se mnou nehrají,nechápu co tam mají za práci když nemůžou udělat pro nás takovou věc.Člověk ztratí i chut si zahrát ty lodě
nebo kdyby se přidala možnost: vzdát hru, raději bych ty hry vzdala, než čekat rok na to, jestli si to někdo někdy rozostaví
Dotaz na admina: Bylo by mozne vymazat "stare" (nedohrane) hry? Mam rozehranych nekolik her jeste z roku 2008! Je to dost neprehledne
i já dnes obdržela výhru ,tričko je fakt krásné ,tak v létě s ním budu brázdit na kole český ráj ,tak budu dělat reklamu díky
děkuji všem za blahopřání i za dvd, došlo kvalitně zabalené, v pořádku Alexandr Veliký, moc potěšilo
otik :: ale jinak koukám je to ještě větší chaos zase mi přibyly body a jsem na druhém ,že bych vyhrála uplně
otik :: jj díky, jen to teplo aby už přišlo ,aby mi v tričku nebyla zima
takže výsledky byly aktuální jen ihned po půlnoci, lumil je tedy uznána na čtvrtém místě a vyhrává tričko
... no a já to do příště opravim
luhru :: a nakonec jsem to prohrála nějak tomu tady přestávám rozumět
lumil Ty jsi byla světlá výjimka :-)
hrála jsem večer a o půlnoci se soutěž ztratila a nebo se jede dál
hm tak nevím,dnes už se nehrálo byla jsem čtvrtá a najednou koukám pořadí jiné
luhru :: já tady hrála jen od 8 do 9 koukala na tv
Taky gratuluje, přijde mi jen smutné, že je poslední den turnaje a tady je pusto prázdno, nehraje nikdo.