Vánoční dárky zdarma!
já vyhrála snad s padesáti losy, sice ne žádnou dovolenou nebo seskok, ale mě to stejnak potěšilo
Nevyhrála jsem ani loni, ani předloni a to jsem měla těch losů fakt přes 2000. Nevyhraju ani letos.
marena :: jestli ho vyhraju já, tak ti ho klidně dám na 100%
mně potěší i malá výhra
Chtěl bych vyhrát ten seskok.
vzpomněla jsem si letos na kliání až nyní, ale přesto doufám, že zas něco vyhraju...Loni to byla CDčka
Poklička: Taky bych nejradši z toho chtěla vyhrát ten seskok, abysme mohli skočit s přítelem spolu, škoda že vám to nevyšlo
vecerkovaja :: jak komu , mně dělá problémy vyjít pár poschodí nebo menší kopeček, vždycky se mi nahoře udělá zle a jdu skoro do mdlob, co teprv, kdybych měla lítat někde v oblacích Letos u nás na pouti byla nová atrakce, sanitka pod ní, někteří lidi ten výstřel pár metrů nad zem taky nezvládali
koukám 88 přihlášených, jsem zvědavá jestli se to do konce soutěžě vyšplhá jako vloni přes 200. A budou se dárečky ještě přihazovat, nebo nikoli?
poklička :: myslím si,že se nemůže nic stát při seskoku,moje známá to absolvovala v 62 letech a byl to pro ni bezva zážitek.
poklička :: škoda, že já mám hodnýho chlapa, bejt to nějakej hajzl, tak bych mu ho od tebe koupila
dajdada :: já ho vyhrát chtěla pro přítele, ale pak jsem otěhotněla, tak jsem mu to nedovolila, abych nebyla vdovou :-)
poklička :: zrovna vloni jsem taky soutěžila a říkala jsem si, bože jen nevyhrát ten seskok! Tak se ti ani nedivím
ahojda nikdy jsem nikde nic nevyhrála tak nedoufám ani tady ,ale hra je to super zdravím všechny
Chce to brát sportovně,vyhraje nejšťastnější,přeji mu to,zdravím všechny
Ahoj všem.Vloni jsem taky nevyhrál.ale je to zábava a tak to tak berte.Je to o tom abychom se trochu více zajímali o články ve Fifty a tak se vždy trochu poučili Hezký den
ahoj všem. kdyby jste měl někdo zájem o tandemový seskok padákem - je váš. Vyhrála jsem ho loni a neuskutečnila. Jen platnost je do konce letošního roku. pošlete pošťáka, zítra se mrknu, dobrou.
V sekci Nyní přihlášení padají rekordy, všichni klikají jak diví. Nic se za ten rok nezměnilo
letos žádné hračky nebudou?
taky jsem minuly rok nevyhrala; ale soutez je zajimava. Kolik uz mate kdo losu??? pochlubite se?
I já sbírám letos poprvé a zájezd by byl pryma dárek pro ženu k narozeninám.Bude mít příští rok pěkné kulaté
Letos se budu hodně snažit,synovi bude letos 18 let,zájezd by byl hezkej dárek.
já minule taky nic
I já loni hrála jako divá a vyhrála rovněž kulový s mašlí.Třeba letos bude to štěstíčko unavenější.
vecerkovaja :: přečti si pravidla tam je to pěkně vysvětlené. Musíš být přihlášená!!!
nevite prosim kde mam na to klikat???dekuji
ja tu jsem letos poprvé. dárky jsou super.
Super!!! Vánoční šílenství je zase zpátky!!!
Už loni jsem hrála jako divá! Ale boužel jsem nic nevyhrála... :-( Tak doufám, že to letos výjde!!!