Vánoční dárky zdarma!
Letos je tam hodně knih k mému potěšení, chválím
Děkuji Fifty-fifty za výhro - kniha o pohybu koní - a za to, že tak vrzy přišla. Ostatním výhercům blahopřeji a nevýhercům přeji štěstí v další soutěž.
gratuluji všem výhercům no chtěla jsem zájezd ale vyhrála jsem knihu snad příště
jupííííí vyhrála jsem - knihu erotické masáže- všem dalším výhercům blahopřeji
Já taky opět nic jako každý rok hold štěstí v lásce a gratuluji výhercům
tak opět jsem nic nevyhrála škoda hold musím počkat až poletí ježíšek okolo a trefit ho prakem
Gratuluji všem výhercům a užijte si pěkných cen.
Sice já nic nevyhrála, ale Ježíšek bude zase příští rok. A jak se říká : Kdo si počká, ten se dočká.
jinak taky gratuluji všem výhercům
lukas-m, to jsme na tom úplně stejně
Tak na mne Ježíšek nezapomněl.
dobrý den , mohu vás požádat o info kde najdu výsledky losování ze soutěže? díky Pavla
Tak jsem vyhrál přesně to, co jsem očekával...nic...no, třeba příště. Jinak gratuluju výhercům.
Beruska 19: děkuju
samozřejmě jsem nic nevyhrála, tak snad příště... všem výhercům gratuluju
Kde jsou ty výsledky?
Gratuluji výhercům, já letos nic
to už jsou někde výsledky?
Tak jsem nic nevyhrála, nejvíc jsem chtěla něco pro malého, ale nevadí - ježíšek už má pro něj připraveno dost dárků, tak zkusím štěstí příští rok.
to je pravda s tou návštěvností...během soutěže tady bylo pravidelně kolem 120 a teď vidím jenom 22 přihlášených... Kdyby bylo po mém, tak všechny výhry rozdělím mezi ty, co jsou tady na diskuzi (a každému dám to, co by si přál), ale bohužel to bude losování o štěstí, takže FiftyFifty Ježíšku, snaž se
taky jsem si všimla, e návštěnost rapidně klesla
ta návštěvnost byla v 1 o půlnoci větší než teď
Musím říct, že co byla soutěž ukončena, značně klesla návštěvnost stránek...
BTW poslední soutěž o Nový měsíg taky ještěnení uzavřena
milca: tak dlouho??? nás napínají jako kšandy
přeji všem hodně štěstíčka při losování.Tak jsem hledala zpětně a loni bylo ukončení soutěže losů 7.12 a výherci byli až 10.12 odpoledneTakže si počkáme a budeme se ještě těšit jestli vyhrajeme
PetraC: no to víš, že jo, chci vědět, na koho se usmálo štěstí
marpa :: seš nějaká nedočkavá myslím že budou buď večer, nebo zítra, toho si určitě všimneš, myslím že vpravo dole místo losu bude ikonka
už jsou výsledky anebo ne?
přeji všem strašně moc štěstíčka při losování.
BTW už jsem letos vyhrál tři mobily.
Výsledky budou asi později; je toho losování dost a i redaktoři se musejí občas vyspat. Tak se odhlásím a půjdu rozhodovat.
hledám, hledám a nemůžu najít, jsou už někde výsledky?
Sbírání losů nám končí, tak přeju všem hodně štěstíčka při losování. Já sbírám už třetí rok, ale zatím jsem štěstí neměla, tak budu doufat, že snad tentokrát ...
já bych docela bral tu vůní ve tvaru doutníku (to by byl super dárek pro bratra )
Taky všem přeji hodně štěstí a teď dobrou noc
963a258:: oprava: přeji úspěch (mně se bez brejlí ty dvě klávesy pletou
Já chci let kluzááááákem
tak za chvíli už máme konec sbírání...taky přeju všem hodně štěstí při losování
ahojda,my bysme chtěli pro holky ten hrad nebo kuchyňku:-)a pro manželku by se hodila kosmetika:-)
všem zítra přeji hodně štěstíčka:-)
963a258: stačí jeden, víc těch zájezdů stejně není.
Ale bez žertů: přeji ůspěch.
tak to já taky všem přeju štěstí, ale ta erotická masáž by mohla být moje
ahoj všem chodím sem číst vaše diskutování a přeji každému nějakou tu výhru
Tak všem přeji zítra hodně štěstíčka!!!
grafoman :: zajímavá myšlenka
Počet sebraných losů 12 denní letecký zájezd na ostrov RHODOS = 233
žena Lucie.V1 :: No jo, pravda. Já si to nejdřív taky myslel, ale nepodíval jsem se a nakonec jsem bůhvíproč usoudil, že jsou to doutníky a ta vůně pro muže se získá kouřením..
piskotka :: tak já jsem někdy klikl na další obrazovku a ono mi to zmizelo (někdy mne to i mrzelo), ale zda se to vždy objeví znovu, to jsem nezkoumal. Holt jeden se pořád učí.
grafoman: no jo, ale já zkoušela ho nesebrat a furtse mi tam objevoval, tak jsem ho sebrat musela, ještě, že je dnes konec, musim chystat byteček na vánoce
grafoman :: to je pánský parfém, ne?
Tak třeba nevím, co buch udělal s doutníky. Ale ono by se něco našlo.