Vánoční dárky zdarma!
lumil : no ani facebook, a ten mi nejde pořád
taky nefungovalo..... ale ted už v poho
podepisuji petici
Lucie.V1 :: taky mi to nešlo ani facebook
Přesně to samé...
taky vám to teď tak blblo? Pokoušela jsem se připajit snad dvě hodiny a nic. Až teď. Dokonce mi to psalo, že nejsem registrovaná
domluveno.......
sepíšeme petici za více hraček
budem doufat a třeba ještě přidají...
Koloběžka je supr. Taky bych brala více hraček.......
Také se mi objevila koloběžka poprvé.
A já už si myslela, že mam halucinace Ještě, že jste to sem napsali. To je vážně krásná cena.
jen tak dál, můžou přidávat dál
Jojo, přidali ji. Konečně taky nějaká hračka
oni přidali koloběžku, nebo se mi ještě nikdy nezobrazila
Tak to já taky.Je to takový jiný adrenalin,než předvánoční úklid.
Lucie.V1ík.Já se snežím sbírat,ale štěstí stejně nemám,ale aspoň mám naději a baví mě to.
kvasna : přesně tak, ze všech losů, který kdo má, se bude losovat. Takže i když budeš mít jen jeden a právě ten vylosujou, tak vyhráváš
TAK SI TO TU PROČÍTÁM,A ONO NEVYHRÁVÁ NEJVÍCE SEBRANÝCH LOSŮ,ALE NĚLAKÝ TEN JEJICH VYBRANÝ? A NEBO TOMU NEROZUMÍM.
Ahojda Všem.Koukám,že se diskutuje o losících.Já to pokouším letos prvně.Kolik jich teďko máte? A nejvíc bodíků u Vašeho nejlepšího losu?
pak mají zbýt na nás ostatní!!!
Jinak jich mám zatím 397
Já jsem poslední dva roky sbírala o sto šest, i v noci, když jsem se vzbudila, jsem si šla sebrat losíky. A stejně nic. Takže tento rok sbírám opravdu jen, když mám čas. Je to o štěstí...
jéžiš, tak já mám celkem 115
taky to mám tak díky bohu
není k čemu . beztak stejně nic nevyhraji. mám totiž štěstí v lásce
Ty jo, vy máte losů tak to gratujuji.
v poho, stejně pochybuju, že se letos poštěstí
někdy mi to dá i pět losů a někdy jen jeden a další třeba až za dvě hodiny, pak zase jeden a další třeba za hodinu.... většinou když padne řecko, tak dlouho potom není žádný los
no asi to tak bude promiň
no to já taky, ale nemám ani polovinu losů - už vím proč, Ty mi je všechny vysbíráš
jenom to řecko mám 74x
několikrát denně sem zajdu a posbírám, co se dá :-))
322losů??? kde to bereš???
322 losů, nejvíce mám taky řecko, což mě štve, protože zrovna to bych vyhrát nechtěla...... mám zálusk na expresso :-))
nejvíc mám Řecko (23, tomu ale nevěřím, že bych vyhrála), zbytek pod 10
kolik máte nasbíráno?
jéé, to je hezké přísloví Přeji všem ať se dočkají svého dárečku, který si přejí.
říká se, že štěstí, když se unaví, sedne i na vola, tak třeba mi to tenhle rok vyjde
taky mě mrzí, že letos nejsou žádné hračky, a mám zálusk na to espresso , a všem přeju hodně štěstí do hry (je to takový dobrý zpestření předvánočního času)
ahojko,pěkný zbytek neděle a hodně štěstí přejí všem!!!
Vero.nika :: ze všech, stačí mít jediný los, pokud máš ten, co vyhraje
Ahoj, na konci soutěže se losuje ze všech zúčastněných nebo vyhrává ten, kdo má sebraných nejvíc losů? Díky
gratuluji k výhře
sbírám a už jsem i vyhrála
ahojky,já sbírám taky už popáté a vyhrála jsem v tom prvním roce,od té doby nic,ale tak nějak už to pro mě patří k předvánočnímu času:-):-)jen škoda,že letos nejsou žádné hračky:-( já bych teda strašně moc chtěla espresso:-)
Já sbírám od začátku tedy už pátý ??? rok.. a stále niclll
tak jsem zbírala dva roky zpětně a nic s toho nebylo, tak snad letos se štěstí usměje i na mě
Tak to já sem docela ráda, že tam jsou knihy. Akorát nevím jestli se dají doma využít ty tvořící - moderní šperky a šperky z drátků a korálků
Je fakt, že je to letos hlavně o knihách... Mě to moc netěší Ale darovanému koni...