Vánoční dárky zdarma!
soutěž začala už 1. listopadu, tak že nasbírat 700 losů už šlo
Tak z toho jsem datel...jestli se nemýlím,tak se sbírá od včerejška tedy 1.12. a jak někdo může mít takových až 700 losů od rána sbírám a mám nějakých 30.....
migulko ,fandím Ti ,u mě to taky tak funguje a je to OK
Pawlynka :: děkujeme, už aby to bylo, dám se snad na modlení
Lucie.V1: přeji brzké uzdravení!
Originální a stylové dárky pro Vás.
Reklamní cedule, americké SPZ, trička, přezky, pásky, magnety, plakáty,....
route-66.cz
Neváhejte!!!
Pro mne by byla momentálně největší výhra, kdyby se mi malej konečně uzdravil
já si nic neplánuju, bo pochybuju, že bych vyhrála... a jsem v klidu, bo Migulka má pravdu - co má přijít, to prijde. U zájezdu do Řecka je opravdu o ničem, že je to jen pro 1 osobu
ahojky souhlasím s dior,nic se nemá plánovat aspon u mne to vůbec nezabírá,já si ani dovolenku neplánuji ,když je volno tak vyrazíme a vtedy je to moc pěkné a když si něco naplánuji tak my to nevyjde....co má přijít to přijde no néééé
každá výhra potěší,pod stomeček by se hodila tady každá,takže si držme prsty a redakci dík.
nikdy se nemá výhra plánovat , je prý předem prohraná
ahojte, vidím, že si už plánujete výhry. Nejvíce by se mi líbila koloběžka pro malého a jinak budu ráda za cokoliv před vánoci, vše se bude hodit a děkuji za pěkné ceny redakci zároveň.
Ať je to jakákoliv výhra, vždy někomu v mém okolí udělá radost.
Vyhrála jsem tu 2x a obdarovaní měli velkou radost.
to já bych moc chtěla mini steper a knížky úspěšný dialog, výchova sourozenců v rodině, konflikty mezi lidmi nebo život na lednici.
já bych taky chtěla vyhrát kávovar nebo i nějakou knížku. zato o první cenu moc nestojím . kdyby to bylo pro dva, tak by to bylo o něčem jiném
Pawlynka :: vyhraju určitě to, co vždycky, prd
Lucie.V1 tak to máš co dělat
Kiwwi.kiwwi: tak přeji,ať vyhrajete a Ježíšek k vám zavítá
Já bych asi nejvíc chtěla dáreček pro malýho syna, určitě by ho potěšil Zájezdem bych udělala nesmírnou radost babičce , knížkou bych potěšila sousedku , kávovarem přítele a parfémem maminku
Ale i tak si myslím, že každý dárek potěší. Je to milé co pro nás redakce dělá.
Pawlynka :: taky by se mi líbil. Už po něm koukáme s manželem pěkně dlouho, tak by byl pěkný dárek pod stromeček Alespoň jeden dárek bychom tam našli.
co byste chtěli vyhrát? Já kávovar
kvasna :: je fakt, že když jsem se vzbudila v noci k malýmu, šla jsem sebrat Ale teď už mě to tak nechytá
já nemám ani polovinu, ale když se štěstí unaví.... jak píše Jahun - naděje umírá poslední
Ahojky.
Jejej,až tolik? To nechápu.Jsi se neodlepila od pc.
Teda když si čtu příspěvky z loňského roku, nemůžu uvěřit tomu, že dva týdny před koncem sbírání losíků jsme měla už 1800 losů
Jsem na tom stejně, ale nadějě umírá poslední
já jsem úplný žabař.. ani se mi je nechce počítat.. prostě sem tam seberu losík..
770
Já momentálně 762
Ahojky všem.
Tak já mám 785.Snad se na mě jednou usměje štěstí ,nikdy jsem nic nevyhrála .
já si přijde mezi váma jak žabař, mám jen 347losů, vůbec nemám čas sem chodit
Jojo, je jich nejvíc. To bych měla ten nejkrásnější dárek pro babičku, vždycky toužila jet do Řecka
těch losíku na to řecko je skutečně nejvíc
Na mě už se štěstí usmálo, takže z losíků už asi nic nebude
Všem přeju nějakou tu radůstku i třeba jen z malé výhry. Vždy to člověka potěší.A tak hurá na věc!
To bývalo vždy zvykem...
taky máte tak 3x více losů na zájezd, než ostatních losů?
já mám tak 300
574
I to je možné. Ale já si myslím, že je to náhoda. Každýmu bych přála výhru.
stejně nakonec vyhraje někdo, kdo sem tam nějakej losík sebere...
450
já jich mam 490
570
nikdo se nepochlubí?
586
Tak kolik máte losíků?
lumil :: jojo, šlo
Lucie.V1 :: večer už to šlo
tak už jo