Vánoční dárky zdarma!
já letos už potřetí budu sbírat losíky, vyhrála jsem loni knížku.... tak uvidíme letos
Vánoční dárky-pro děti ještě nemám všechno,ale pro toho nejmladšího bych mohla pořádat vánoce už teď. Zato pro manžela ještě nemám vůbec nic.
Ještě nemam žadné darky ¨zatim nemam inspiraci.
Já ještě nic,letos taky poprvé.
Už jste něco vyhráli? Zkouším to letos poprvé.
super zábava
Sbírám jak divá každý rok,jsem zvědavá,jestli se letos konečně zadaří
držíííííííííííííím
Držte si klobouky, jedeme z kopce
koukam, že soutěž skončila a kde nic tu nic. To je teda pěkný.
Letos zase nic, třeba příště, po čtvrté výhercům gratuluji a ať si výhry pořádně užijí
a kde vidite vyherce??
letos nic, tak třeba příští rok (do 3 všeho dobrého...)
tak jak jste dopadli? já vyhrála knížku Dinogami, tak super. Synovec bude mít radost
Hm,a bylo mi to opět na prd . Výhercům blahopřeji.
Tak já zvládla 1217.A to jsem taky nic moc nestíhala.S dětma to moc nejde,vůbec s tím našim hzperaktivcem.Když se jako půl kilový mrně narodil,myslela jsem,že bude hodný malý zlatíčko,ale je to velkej čertík.
já 737, ale moc jsem nestíhala (divím se, že jich mám tolik)
také,hodně štěstí.Jen tak pro zajímavost.Kolik jste jich zmákli při tom předvánočním shonu posbírat?
nápodobně
tak mě to asi taky bude chybět myslím to sbíraní losíku tak at kazdy vyhraje a držím nám všem palečky
a hlavně hodně štěstí při losování
lidičky, tak ať toho nasbíráte co nejvíc
Dobré ráno, tak poslední den sběru
,už konec?
Jojo, zítra poslední sbírání a pak zas až za rok. Bude mi to svým způsobem chybět
tak mně teď došlo, už jen jeden den, co?
190? ty jo, já jich tu naráz viděla nanejvejš 92
Já jich tu jednou viděla asi 190, teda jich, nás
Já tu viděla maximálně do stovky,ale určo jich bude o mnoho víc.
ne, jen by mě to zajímalo
Kdo ví, asi dost. Myslíš kvůli šancím na výhru?
kolik je vlastně přihlášených lidí? nevíte?
už jo
ještě ne
já myslím, že je ještě nevyhlásili, ne?
ahoj. byla tu soutez o film s Danem Landou. skoncila - ale nikde nevidim vyherce. kde je najdu?
Nejde o množství, ale o štěstí
Cowenant: taky jich moc nemám, ale doufám ve štěstí
Tak čtu, že s Vámi nemám šanci něco vyhrát Jí jich mám tak 50 dohromady... Ale i tak vám to přeji, jen ten dolce gusto bych si prála já pro mamku. Krásné svátky
taky držím všem palečky a přeju jim, ať vyhrají co chtějí a pod stromečkem najdou vysněné dárky
vážně díky za podporu a držím všem palečky
je to o štěstí přej a bude ti snad taky přáno
to jsem ráda, že je mu líp a přeji brzké úplné uzdravení, ať si užije sněhu
Ahoj, dnes jsme byli na kontrole. Když nebudeme mít teploty, můžeme už po chvilkách ven. Na pravé mandli má ještě povlak, to by prý měly vyléčit šalvějové bonbony. Jenže mi je jaksi synek odmítá se slovy ,,blé, to je hnusný,, . No tak uvidíme, snad se z toho dostaneme úplně a hlavně na delší dobu
A děkuju za optání
ahoj LucieV1, tak jak to s vámi vypadá? je to lepší? Pawlynka
tak to jo,díky za info
Jo.A já myslela,že končí 12.11..Taky jsem se zpletla .