Vánoční dárky zdarma!
krásné dárky tak jdeme na to a sbíráme supr je to nastavení..každý si posbírá co by chtěl a ostatní nechá druhým..hezky vymyšleno
máme to nové sbírání - ta schuti do toho....
Tak letos zase smůla, já snad ani jeden rok nevyhraju a přitom tak poctivě sbírám, hold nemám štěstí i tak všem co vyhráli gratuluji.
to já taky zítra to tu končí tak uvidíme doufám že uspěju aspon v jednom losu
To je fakt, ani jsem nevěděla, že je tu zaregistrovaných tolik lidí No, jsem zvěděvá, jestli se usměje štěstíčko aspoň na jednu z nás
Lucie.V1 :: jo jo, už jsem si na to sbírání zvykla pak sem bude chodit zas jen 10 lidí
Lucie-tak snad se některé zadaří něco pěkného vyhrát
Tak a je tu posledních pár dnů sbírání a pak jen čekat na štěstíčko
mirabel :: tak to je hezký VZTEKLINA HO NEPŘEŠLA
Pawlynka :taky dobrý
řeknu manželovi,ať ty rohy s vlasama nechá doma a občas to natáhne a bude chvilku klid
mirabel :: ségra loni fasovali "číslo do pekla" a mají ho doma vystavený a aspoň chvílu to pomáhalo
Tak už jsme doma,čertíka se bál,ale celkem v pohodě.Vzteklina ho nepřešla :-(
Nazdar soutěžilky...za chvilku jdu na čerta na náves...manžel bude dělat čertíka a ještě další dva,tak to se malinkej zcvokne :-))))
mirabel :: tak tak, souhlasím
To je fakt, já měla vždycky hromadu a nic
Ono je to asi jedno kolik člověk má těch losů,protože je to o štěstí :-))
919, ale poslední dobou se sem dostanu jen večer
Taky?
jo,připadám si jako cvok,pořád u pc :-)))
mirabel::sbíráme stejným tempem
já mám 737 :-))
Tak už mám 740 losíků, tak jsem zvědavá, jestli se tenhle rok poštěstí
taky tak
batka :: To máš jedno, já jsem měla vloni stovky losů a nevyhrála jsem nic.
Brituš,tak to je super,že je tak skromný :-)))
Brituš :: tak to je krásný přání
Brituš:: buď ráda
Brituš :: tak to máš v poho
Já jsem našla na zahradě dopis Ježíškovi, visel na stromě Náš chlapeček chce jen jeden dárek a to buď vrtulník nebo nootbook, prý stačí Ježíšku i starý
Taky to tak mám, jeden hlavní dárek, ten necháváme na rozbalení jako poslední A pak pár levnějších...
Lucie to znám...ten strší stále říká tohle chci a tamto...tak pak byberu jeden dražší dárek a pak nějaký levnější. Ten mladší ještě neumí mluvit :-)))
Nejlepší je to s dětma, teda aspoň s tím mým uličníkem: chci to to to to to to a ježíšek aby snad kradl
mirabel :: no jo, ale ani to u nás moc nejde...
dárky-tak já poslouchám celý rok o čem mluví a co se jim líbilo a pak kupuju podle toho
ladunar děkuji moc...ještě si to rozmyslím,co by se mu mohlo líbit .-)
aha tak to děkuji
batka:: čím víc, tím líp, musíš sbírat průběžně. Ale počet losíků není stanoven limitem. Kolik jich nasbíráš, z tolika se pak bude losovat
holky už mám u každého jeden losík kolik toho mám mít
Ahoj všem, PC opět běží, doufám, že mu to vydrží nemusím "otravovat" dceru, aby sem občas koukla
Jak tak koukám, všude je to stejné s nákupem dárků, nic nic neřekne co by chtěl, nebo alespoň naznačil a pak se diví...
To u nás je taková jen babička, jinak každý řekne třeba pět dárků, abychom si z toho mohli vybrat, aby taky bylo nějaké to překvapení
mirabel : časopis : Historie čs. vojenského letectví, Živá historie, Tajemství české minulosti ...:-)
u nás každý odpoví, nic nekupujte, já nic nechci
Já si většinou rovnou zeptám, co by si kdo přál, aspoň mám pak jistotu, že bude radost
mirabel :: pro malýho je to v poho, ten toho má navymýšleno habakuk, ale ostatním (manžel, rodiče, ségra, švagr...)
ladunar-ty jo ty historický časopisy mě zajímají-napiš mi prosím názvy a podívám se na to-můj manžel to má taky rád.
já mám děti už velké, takže dávám peníze, ať si koupí, co se líbí jim...manželovi předplatné na historické časopisy, to má rád a něco na sebe, kosmetiku ne, toho má plnou skříň ....no a potom taky každému nějaký ten alkohol...:-) a drobnost k tomu, takže to stejně vyleze na dost peněz...
Pawlynka- a kolik máš dětí a jak staré...budu ti radit a ty kupovat
mirabel :: mám depku já nemám skoro nic
Dceři jsem koupila voňavku od avonu,povlečení playbooy,nějakou bižuterii,elektronické sudoku.Synovi dvě velký lega,trička a značkovou mikinu. Ještě mu dokoupím nějakou kosmetiku. Pro manžela nemám letos ještě vůbec nic,ale asi si koupíme dohromady pračku,protože tu starou už přemlouvám,by vydržela.
to je pravda, každá výhra potěší poslední dobou vyhrávám jen tady - malýho nadchla kniha o psech, co jsem tu vyhrála.