Vánoční dárky zdarma!
Tak letos nic
Tak už nám to bude končit držím palce všem
Tak lidičky, já už končím se sbírání, už se sem dneska nedostanu. Přeju štěstíčko při losování :-), samozřejmě i sobě
2sissi2 ::
Díky za odpověď. Takže jakási naděje tu je.
Losovat se budou losy ke každému příslušnému dárku zvlášť, čím víc losů se sebere, tím je větší šance na vylosování ... ne, že automaticky se vyhraje...stačí mít třeba jen jeden los a mít vééélkééé štěstíčko
Píše se, že čím více dárků sebereme, tím je větší naděje na výhru. Znamená to, že když budu mít ku př. u knihy 20 a někdo 50 kliknutí, že vyhrává on?
Nebo je to myšleno ze všech dohromady?
Díky za odpověď.
Já se na Fifty Ježíška těším už od začátku listopadu, každý rok:-)
Fifťácký Ježíšek se mi moc líbí. Jen jsem ještě neměla to štěstí vyhrát nějaký dáreček. Dárečky jsou moc pěkné
sismon :: Já jednou vyhrála DVD je to tak 4 roky zpátky. A dárky jsou opravdu pěkné.
sismon :: To jsme na tom stejně, ale naděje pořád je, že to jednou vyjde.
presne tak darky jsou pekne co byste chteli auta a dovolene a navic je to takove prijemne clovek sem tam klikne a bud to vyjde nebo nesnad letos jo myslim ze soutezm 7.rokem a zatim nic
ladunar :: To je pravda, dnes spíš každý hledí jak někoho oškubat, mě se dárky moc líbí.
vzhledem k tomu, že jsou dárky zdarma a ani se nemusí soutěžit - jsou to dárky pěkné..... kdo vám co dá zadarmo??
ahoj všem rády bych taky nějakou drobnost vyhrála ale myslím že letos nic moc výhry
Ahoj já se nechám překvapit..
Zdravím všechny zde vespolek. Dárečky jsou nádherný. Mě osobně by se líbilo třeba to divadýlko,vůbec dětské věcičky. Ale radost by mi udělal i pěkný obal na knihu. Tak uvidíme,jestli se štěstíčko na nás usměje.Všem přeji hodně štěstí.
jů - už je nás tu 80
Tuto outěž miluja zdraím všechn.
nedoufejte ve výhru ,ta přijde ,když ji nejméně čekáte
Nám by se strašně hodila ta čistička vzduchu. Třeba by se ten náš astmatik 2,5
dal trochu do pohody.
držím vám všem palečky ať vyhrajete,výher je hodně..tak se třeba poštěstí všem
Skvělá soutěž,ted ještě to štěsíčko mít, v duchu doufat že bude i nějaká ta výhra,díky za soutěž všem kdo ji připravuji
Moc se těším třeba něco i vyhraju Moc děkujeme redakci a sponzorům
dárečky jsou perfektní tak všem hodně šzěstí při losování
milca :: to jo snad se letos konecne usměje štěstí i na me a něco vyhraju
didi1 :: mě se líbí a přes 90 výher to nemají snad nikde ..no ježuch se poježil
Ahojky jak se Vám libi letošní výhry?
redakce :: moc děkuji za výhru díky ,díky díky moc se těším
Ta nic - blahopřeji vylosvaným a zase za rok ahoj....
Blahopřeji výhercům !!! Osmý rok soutěžím a zase žádné štěstíčko
Je vylosován letošní Fifťácký Ježíšek www.fiftyfifty.cz/vyherci-fiftacky-jezisek2013.php
Dopoledne 9.12. proběhne vylosování, kontrola vyplněných adres a zveřejnění výherců. Odpoledne, v úterý a středu proběhne odeslání výher.
Ahoj, já jednou vyhrála knížku.
Ahojík já také dvakrát, jednou lahvinku a podruhé hračku ,,_Barbie".-))ale hned ze začátku.
Dennny :: to je jasný. Štěstí se unaví a sedne na Vás Tak po sedmé už by mohlo.
já tu taky ještě nevyhrála, ale co není - může být ... , hlavně prý myslet pozitivně.. , to je teď moderní - takhle radit ....tak teda si myslím, že něco vyhraju (můj děda říkal, že vyhrál z koláče díru, haha)
Já jeden rok zarážku do dveří v podobě golfového odpaliště, a druhý rok dvojnásobný úspěch - knihy.
já dvakrát - župan a knihu
Losíky sbírám pravidelně každý rok (letos už posedmé), zatím nic, ale snad se jednou usměje štěstí i na mě
Ja jeste ani jednou:-)
Já jen jednou - a zrovna rok, kdy jsem začala sbírat poprvé. Knihu o hudebních interpretech. Jinak mám pořád smůlu...:-)
Já dvakrat, jednou to byla knížka a jednou sada tří CD :-)
Už jste někdo minulá léta v této soutěži vyhrál? Pochlubte se.
Holkýýý ahoj !!! Když rády soutěžíte, mrkněte na Bioklub. Je tam adventní soutěž na každý den.Jsou tam takové drobné výhry, ale i maličkost potěší.Pro své aktivity jsem zapomněla na tyto stránky a přitom je mám tak ráda.Tak sbírejte losíky a pak se pochlubte.
Určitě víc než 200 losů, já mám od 21 do 111, zájezd už neberu, brzy jsem měla 100
ještě se bude dlouho sbírat, myslím, že se dá nasbírat i 200 losů ...záleží na tom, kolik kdo do toho dá času ....
Tak hlavne se nesmime zapomenout zeptat budouciho vyherce kolik losiku mel, vim ze to je o nahode ale i tak me zajima s kolika se jde nahode vstric
copak o to, losů až až, ale ten kdo bude mít i málo a bude větší štěstí .... tak vyhraje třeba i s jedním losíkem .... to ale u mě nehrozí..... já třeba sázím sportku už 20let každý týden ta samá čísla - tedy jen 5 sloupečků (drahá sranda) - a chytnu tak leda rýmu a nebo asi tak 6x do roka pátou ...kdybych si to dávala do kasičky - to bych měla peněz !!! ani se mi to nechce počítat
Od 15 do 42 losíků, ale zatím jsem neměla štěstí.
vsichni zazrani do sbirani kolik mate uz losiku na dovcu?