Vánoční dárky zdarma!
když bych vyhrála dovolenou, tak ji daruju tchánovi s přítelkyní, zaslouží si to. Já jet nemůžu (i kdybych ráda), mám malé děti.
Vladka V. :: já mám taky nejvíc na zájezd ap malo na evian. Losy se mi taky zobrazují ve stejnou dobu. ale je to lepší než kdyby byly každý den nepravidelně, takhle vím v kolik zapnout PC
a taky se vám losy zobrazují ve stejné časy? u mě je to např. 12:00, 14:24, 21:36 a pak 00:00 - jsem u počítače různě, ale tyhle časy se vždy opakují. Přeji hodně štětsí při sbírání losů!!
já mám nejvíc losů na bundu rockwool a nejmíň na ten koňak
jj ja taky, hodne na zajezd a malo na Evian
Vladka V. jj Vladi, hrozně losů na zájezd a málo na Evian.
ahojky, taky máte nejvíce losů na zájezd a nejméně na tašku a osušku Evian?
Asha :: náhodou, to je strašně pěkný, když něco vyhraješ, takže chápu, tvojí radost
Mě udělala radost naposled propiska ve tvaru paličky k bicím I tak málo stačí ke štěstí
ko21: přiznám se, že i mně samotné udělal Mravenec radost
CHoKoLaTe :: ale pokud máš dítě, tak ten Ferda mravenec ho musel potěšit. I maličkost udělá radost!
ko21 :: já jsem taky závislačka.I syn mi to říká
já soutěžím taky ráda, ale výhry zatím nic moc- plyšovej Ferda mravenec, magnet a CDs... no, snad jednou vyhraju něco pořádnýýýho
nadula :: karetní hra je super, ale dost velkej žrout času. Už se stávám závislá!!!
Taky se mi líbí na Šťastných ženách,jsou tam super soutěže,zrovna Vánoční karetní soutěž
také rád soutěžím a ne jenom tady,zatím stále nic,tak snad na fifťácich se šěstí unaví a sedne i na v..a přeji všem hodně štěstí ve hře
nadula :: taky hraju kde se dá! Chytrá žena je super!
ko21 :: jo jo soutěže to je moje.Zrovna dneska jsem dostala email,že jsem vyhrála na Chytré ženě-knížku-Babička 21.stoletíTak bych měla syna pophnat abych byla babička
já taky soutěžím na ženě-in, i na chytré ženě a na perlorodkách, ale zatím jsem nikde nic nevyhrála :-( teřba to jednou přijde :-)
nadula :: ty jsi taky asi hodně soutěživá, co?
Já jsem na inernetu vyhrála několikrát-na Ženě-in,Šťastných ženách dvakrát a pak posílám křížovky z Překvapení a Chvilky pro tebe.Vždycky mi i malá výhra udělala radost a vždy jsem ji dostala v pohodě.
No já bych chtěla vyhrát dovolenou nebo ten vyhlídkový let. I když láhev vína by jsme taky určitě vypili. Ale to ostatní mě nijak moc neoslovilo. Je fakt, že bych to zase někomu mohla darovat komu se to hodí...
marky11 :: já jsem tady vyhrála už třikrát nepotřebnou věc, jednou barevný čočky, jednou nějaký víno a pak nějaký léky proti alergii, ale vždycky se najde někdo, kdo by to chtěl, tak to můžeš přeposlat, jako jsem to udělala já, a uděláš radost ještě někomu dalšímu
Štěstí je vrtkavé.I já jsem minulý rok sbírala losy a nic jsem nevyhrála.Letos taky sbírám,teď jsem na nemocenské tak sedím hodně na počítači.Nejvíce mám losů do Řecka-70,ale myslím,že když má někdo štěstí,tak stačí málo a vyhraje.Ale byla bych ráda kdybych vyhrála ten zájezd a dala bych ho manželovi k narozeninám-má kulaté 50
marky11 :: tak to prostě je, to mají takhle všichni. Ale jestli nechceš zájezd, tak se první hlásim do klubu zájemkyň
pořád mi tam lezou ty losy, které vůbec nechci, ale pokud na ně nekliknu, tak mě jiné nenaskočí... takže nakonec vyhraji ještě něco co nechci...
Jasně, štěstí přeje připraveným!
ahojky, já mám zatím taky nejvíc losů na zájezd do Řecka, ale zatím je to jen deset. Nemám šanci být pořád u počítače, tak je jasný, že jich nebudu mít tolik jako někdo, kdo tam sedí pořád, ale i tak věřím, že mám šanci na výhru. Určitě to nevzdávám a dál v klidu klikám, když jsem u počítače a mám na to čas. Přeju všem hodně štěstí!!!
CHoKoLaTe :: No asi nám nic jiného než zkoušet nezbývá, když to nechceme vzdát. Jinak Ti přeju štěstí taky.Beru to tak,že nejspíš nic nevyhraju, takže každá drobnost pak mile překvapí.
hmm jasný...mám taky zhatim kolem 20, začala se ale před týdnem...ani ne...no nic tak du zbírat abych vás dohnala ;o)
CHoKoLaTe :: řekla bych, že jsou tady mnohem větší závisláci, co mají losů víc
Někdy stačí jeden bod a máš to v kapse.
Madison: heeej, tolik??? To já mám nejvíc dvacet losů, ale je fakt, že jsem začala později.
kulda01 :: sčítat losy nebudu, ale třeba zájezdů do Řecka mám 45, ostatních je vždycky o něco míň
kulda01 :: prdlajs, já loni vyhrála a zdaleka jsem neměla plný počet losů, dokonce jsem asi poslední dva tři týdny nesbírala vůbec. A jednou se mi podařilo vyhrát v podobné soutěži jinde, tam se mělo zodpovědět plno otázek, já jich odpověděla snad jen pět a výhru jsem měla v kapse. Je to jen o štěstí, i s málem máš šanci vyhrát
No a kolik těch losů přibližně máte k dnešnímu dni...jen mě to zajímá, jeslti má cenu, abych klikala..protže stejně vyhrajou jen ti s nejvíc losama k určitýmu dárku...
jahun: určitě, já si myslím, že se dá vyhrát fakt s míň losy. já se sem třeba dostanu taky jednou denně, ale klikám a klikám a doufám, že to třeba vyjde. A tobě třeba taky jinak- přeju hodně štěstí.
CHoKoLaTe :: Možný to asi je, pokud člověk nechodí do práce a celý den sedí na počítači.Já to štěstí(nebo smůlu? ) nemám a tak přemýšlím jestli to nevzdat rovnou.Ale co, ta troška času stojí alespoň za naději ne?
hele, to snad ani není možný sebrat 2000 losů, ne? nějak se mi to nechce zdát...
Aikom: Tak tohle hodně naštve, je to sice jen soutěž ale taková výhra je bomba. znám něco podobnýho, vyhrála jsem dva fotoaparáty s jupí (vloni) a oni mi odepsali že ode mě nedostali účtenky. Ať prej jim odešli kopie, pokud jsem si je dělala. Tak nic nemam. Jinak přeju všem štěstíčko do hry
Kekka :: přes 2000 losů a žádná výhra??? to je divný. takže teď se už nedivím, že já loni nic nevyhrála. měla jsem tak sotva něco kolem 200...
já od žena in dostala výhru asi tak do měsíce. takže si nestěžuju.
Madison :: ale jinak mi od nich všechno došlo
dajdada :: a chodím tam už asi 9 - 10 let, takže docela vím, jak se umí "pěkně" zachovat ke svým čtenářům
dajdada :: poslední výhra od nich mi nedošla, což by mi ani tak nevadilo, ale třikrát jsem je kontaktovala a bez odpovědi. Tohle chování se mně nelíbí. A víckrát se jich doprošovat nebudu.
Madison :: tam chodím taky a zrovna dnes jsem tam vyhrála knížku. Jinak oni tam toho mají podstatně víc, těch soutěží, a vždycky se to snaží nějak vyřešit, zas tak neseriózní nejsou, řekla bych.
Fifťáci jsou seriózní, narozdíl třeba od konkurence Žena in
Já poprvé v životě vyhrála minulý týden ve Snídani s Novou - lístek na koncert Jamese Blunta s osobním setkáním!!! A co si myslíte, Nova nic neposlala ani nedala vědět o výhře nebo o vyzvednutí!!! Už jsem si o nich "udělala obrázek". Jsem nasr.....ani nevíte jak. Tak klikám aspoň tady a věřím že taky něco vyhraji - vypadá to, že tady jsou serioznější, když píšete že loni jste někdo něco i vyhráli. Mony G.
dajdada : bravo ! a hlavně pozitivní myšlení.Kekko ulož si do podvědomí, že konečně něco vyhraješ.
Kekka :: Neházej flintu do žita! Jak to můžeš říct, že nevyhraješ ani letos. Je to všechno jen otázka štěstí a náhody. Tak nezoufej, vyhrát můžeš třeba i s jedním losem, přeji ti pěknou výhru! Snad se na tebe konečně štěstěna usměje.