Vánoční dárky zdarma!
JaninaK :: letos nic
adnov :: dekuji. Ty pristi rok a nebo behem roku nejaka krasna vyhra padne.
JaninaK :: jeee no prima, aspoň někdo trochu známý. Gratuluji. Mám z vás radost.
moravačka aja :: tak se nam zadarilo! A dokonce stejna vyhra Gratuluji. Ja mam radost.
adnov :: to mi mrzi. Tak dalsi rok to musi urcite vyjit
Zase nic Tak příště co vy?
moravačka aja :: adnov :: holky presne tak! Jeste dnes a zitra sber a pak se ukaze
Přesně tak. Když vyhrajeme, bude to milé, když ne, tak holt budou mít radost jiní. Přejme jim to, my bud vyhrajeme příště nebo budeme mít štěstí v lásce
JaninaK :: Ano taky jsem se tu inspirovala. A když něco vyhraju tak potěší a když ne tak on se ten svět opravdu nezboří
A i inspiraci na darky jsem tu cerpala
adnov :: treba a kdyz ne, tak svet se taky nezbori. Je to super hra a odreagovani.
JaninaK :: Jj třeba to konečně vyjde Taky držím palce
remaste 1000 losů?To nemůžu snad ani posbírat.Já si je schválně spočítám.Ale výhru přeji všem
zutra :: jo taky jsem měla to štěstí
adnov :: tak to letos dame, jo? Moc drzim palce vsem sberacum
JaninaK :: ano ano i já si to říkám. Ale musíme tomu štěstí jít naproti, proto sbírám až se ze mě kouří
dobrý večer, taky soutěžím poprvé, nechám se překvapit, losů jsem zatím nasbírala tak 1000 celkem
Loni jsem touhle dobou mela od každého tak 100 losů .. letos mam s bídou 10 :/ moc pracuji a málo se raduji
Věra Zelenková :: jo, to si taky rikam Dneska mi padl novy los termohrnek.
Krásné dárky snad se štěstí unaví a sedne i........
zutra :: to jako fakt? Tak to je super. A já myslila ze hodnotné ceny jsou všude jen pro známé....
zutra :: Že by dali něco hodnotného v poslední den sběru losů?
Jednou tady byla super cena. Dovolená na Kypru. Měl jsem štěstí. Byla to nádhera.
Vybráno mám také, tak uvidíme zda bude něco dle mého přání
taky se těším ,ale myslím ,že já tady mám už vybráno
ja jsem vyhrala 2x knižku to potěší , asi mam více číst
Já sbírám každý rok, zatím jsem nevyhrála nikdy. Losů si myslím, že mám dost, je to jenom opravdu na štěstí
Soutěžím třetí rok, loni jsem vyhrála knihu Kleopatra. Třeba se letos zase zadaří. Přeji vám všem hodně štěstí na výhru.
sbírám,jsen na to sama,tak jich moc nemám,musím i vařit,uklízet,žehlit,vypravovat vnoučata,nakoupit,ale snažím se,určitě by se nějaký dárek hodil
PavlinaD :: jj, je to hezka tradice Sbirat losiky mi pomahaji deti a vzdy maji radost, kdyz vykoukne dalsi. Baví se cela rodina Vsem hodne stesticka preji!
Přesně Pavlína, mám to místo adventního kalendáře
hodně štěstíčka všem tahle soutěž už je naše tradice, že?
Já sbírám poprvé,ale to by tady člověk musel sedět od rána do večera
adnov ::
Ja sbírám losy už poněkolikáté. Zatím nic. Ale prý štěstí v lásce, neštěstí ve hře. Takže se omlouvám, ale vypadá to, že letos beru všechno
a mít to štěstíčko
Taky soutěžím poprvé,také se nechám přkvapit
Hezký den, soutěžím letos poprvé, tak se nechám překvapit, jak to pro mně dopadne...............
A už soutěžíme . . .
díky za krásnou soutěž
Pro letošní rok nám sbírání losů skončilo, tak přeji všem hodně štěstíčka při losování
bátová :: tady budou vyherci https://www.fiftyfifty.cz/souteze/
a asi redakce dá odkaz na diskuzi a jen na něho klikneš..držím palečky
Mohu se někde dozvědět, zda jsem něco vyhrála nebo zda to napíší sami? Dnes to končí. Víte někdo něco víc než já? Děkuji za zprávu.
grafoman :: taky pravda.... , jestli máš jeden - ať se zadaří
Na výhru stačí jeden los. Ten vyhrávající.
PavlinaD :: taky přeji výhru všem, a třeba se štěstí usměje i na mě
Už zbývá jen pár dní .. přeji všem hodně štěstí při losování
Já sbírám pořád a losu mám max 1500. Taky jsem ještě nevyhrála a jsem celá natesena zda se letos vydaří a dostanu dáreček. Takové překvapení by udělalo radost. Výhry krásné.
PavlinaD :: to víte, že ne, jsem sice přihlášená od rána, ale sbírám jen když to jde, taky musím dělat něco jiného , jsme samá návštěva a to taky nejde, hlídáme a chodíme ven...
ani ne jsou dny,kdy nesbírám vůbec
to u toho musíte ale pořád sedět ne ?