Vánoční dárky zdarma!
wogoo :: Ahoj, tak to vše vysvětluje není divu, že žena žárlí, v příbuzenstvu máme výpravčí a je na tom stejně!
To 1.
wogoo :: To mě nenapadlo, vypadá to jinak Moc pěkné, ty jsi nádražák nebo milovník vláčků?
Brituš :: Jo, na infu si to musíš zmenšit...ˇTuknout pravím a dát zobrazit obrázek..
wogoo :: Chtěla jsem rejpat, ale raději ne, vše jsem poctivě vymazala, druide...
dajdada :: Myslíš na infu? To asi někde chybí (já neřekla, že někomu )
to je světlo na konci hole druida...
wogoo :: určitě kecáš, to se jen tak děláš, že máš doma žárlivku a přitom se chceš nechat ulovit Ps: a co to je to kolo????
A která se hlásíte???
wogoo :: Ahoj, ááále důvod má, jen jsi chvíli bez dozoru, už se kolem tebe točí ženský....
wogoo :: však počkej až si to tu tvoje přečte
genduna ::
zkusenosti mam do bre nemacm letos cas sem chodit tak ani nezbiram losiky v loni jsem jich mela hodne ale soutezila jsem o knihu ani jsem nevedela ze jsem vyhrala z nedostatku casu fakt nemuzu a kniha mi prisla byla jsem prekvapena
Maci :: Jasně že jo!!!
wogoo :: no to snad ne
Brý tro...a důvod nemá...aspoň zatím, protože pokud to tak půjde dál, tak ho mít bude.
wogoo :: no teda, já si říkám, kde seš, a on tady za bukem? ahoj všichni, a tobě zvlášť
wogoo :: Tak má pravděpodobně důvod
Je to ještě žhavější...
wogoo :: Patří ti to ale nebude to tak žhavý, strašpytle
Ne ne, já mám žárlivou ženu a ona nemá ráda, když si s někým po netu píšu. Hned za vším vidí nezávazný sex!!! Mě je tady za bukem dobře...
wogoo :: Třeba, že je tam málo kohoutů Nevím proč jseš tady tak zalezlý, přijď na podrb, je tam prima parta, no tááák, nenech se prosit...
a próč???
DISKUZE
Přijďte na pokec do Dikuze
Dyk píšu že na život až podle povahy...
wogoo :: Hele neke.., byl bys rád, kdyby jsi měl doma a nejen na večer neschováš se za ten široký úsměv
WOGOO: Opět jeden z mnoha co soudí podle vzhledu?
Brituš :: Tak dobrá by byla na večer... :-))) ale pro život až podle povahy.
marky11 :: Tak to já si u tebe našplhám, MŮŽEŠ Ukázala jsem foto tomu staršímu (35), byl tebou nadšený. Myslím si , že všichni pánové co jsou tady, jsou s tebe vedle
Hele holky, já si vyhraju jen tu zimní bundu a půjdu, jo? Ostatní nechám pro vás...
Brituš: Tak to děkuji za lichotku... Ale "kristovi" léta už na mně jdou vidět... Dvacítkám se rozhodně nemůžu rovnat...
marky11 :: To v žádném případě!!!!!! Jsi opravdu moc hezká. Syn má přítelkyni blondýnku, je také nádherná, chytrá, úžasně peče,... prostě moje holka! Ten starší má tmavovlásku a zatím co vím, vařit neumí. Nikdy jsem nerozlišovala kdo jak vypadá a také nebudu!
Brituš:
To tvé: "no tě bůh" vyznělo spíše jako: "jé zase další hloupá blondýna..." viď?
Taky jsem projevila jen svůj názor. To se snad smí, ne...?
marky11 :: Teď jsem podívala na tvůj nick, no tě bůh..... s takovouhle pěknou babou se nedá v ničem soupeřit!
marky11 :: Psala jsem opět jen za sebe, myslím, že dva nebo tři tady někde jsou co psali o sezení u PC. Madison :: CHoKoLaTe :: Zásadně se neperu, aspoň to teď a díky nám dvěma, bude tady veselo Jen říkám názory nahlas, navíc nevím co za rok bude a jestli budu ....
ještě se tady ztrhne bitka, i když ještě nikdo nic nevyhrál...
Už se perou
Nevšimla jsem si, že by tu někdo "vyšiloval" kolik kdo má losů...
marky11 :: Když jsem napsala, že se tím nezaobírám, tak myslím, že "nevyšiluju" kolik kdo má losů a jestli budu včas "klikat", .... Jak to myslím pochopila sweepy! Samozřejmě, že soutěžím abych vyhrála, ale neřeším to, vůbec nemám ztracený čas bezdudým klikáním, já jsem zde hlavně na pokec s holkama a klukama
genduna :: Ahoj, já jsem tu vyhrála už několikrát a vždy to bylo v pořádku. Jednou se výhra zatoulala někde na poště.... ale musím říct, že "Fifťáci" nažhavili dráty a výhru našli a poslali.... Naopak jsem měla pocit, že si své čtenáře hýčkají.
marky11: Mě je taky vcelku jedno, jestli vyhraju Kdby to vyšlo, tak budu šťastná jako blecha a když ne, tak snad příště..Navíc klikám, když mám čas a třeba moc nevím, co dělat..
pro BRITUŠ:
soutěžíš tu a je ti jedno jestli vyhraješ? dost divný... lidi soutěží aby vyhráli, ne aby jen ztráceli čas klikáním na netu...
Já letos také prvně soutěžím, ani se tím nijak nezaobírám jestli vyhraju Losy se mi také objevují vždy ve stejný čas, akorát když se sekne PC, (ještě jsem nepřišlo proč vždy u losíků), tak losíky zmizí v nenávratnu. Přeji vám hodně štěstí a sobě o trošku víc.
mám taky nejvíc na dovču, ale tenkhle rok nemám moc času na sbírání, takže myslím, že ani to nemá vliv...
chci se zeptat-budou letos v soutěži nějaké hračky?
já tu vyhrála dvakrát a jednou na losy a vždy to přišlo rychle a v pořádku
já tu ještě nic nevyhrála, ale tentokrát doufám, že se to změní... :-)
já na fiftyfifty jednou vyhrála knížku a v pořádku mi přišla domů
No nevim jaké máte zkušenosti s výhrama na fifty, ale já osobně v březnu vyhrála film na dvd, nejen že mi nepřišel, ale tvrdili mi že to posílali doporučeně a když jsem chtěla vidět podací lístek tak mi bylo řečeno že na to nemam nárok. Takže i kdyby jste milé dámy a pánové vyhráli nikde není psáno že se to k Vám dostane.... bohužel....