Vánoční dárky zdarma!
IVANKO73.. děkuji,jak chytnu los,tak se budu pozorně dívat
lijan .. když sebereš los, tak se ti tam vpravo dole ukáže, kolik už jich máš sebraných.
Nebo na hlavní stránce soutěže úúúplně dole je Přehled sebraných losů
ahojte,dá se někde spočítat, kolik je nasbírano losů celkem,nebo si je musím spočítat sama?
no jo, tak uvidíme jakto celý dopadne dneska to ale nevidim moc dobře xD
Brituš se neomlouvej, si myslím, že je to normální, když je někdo mimo
IVANKA73 :: Máš pravdu, jsem blbá,stačilo se podívat jen na datum, jsem úplně mimo z té chřipky, já jsem o den později, dík. To je omluva, co?!
ahoj, jsem na fifty nováček, snad se na mě nebudete zlobit, když se také přidám ke sbírání losů.. když se na konci losuje, můžu čistě teoreticky vyhrát i více cen nebo je jméno vyřazeno, pokud už nějakou cenu má? díky
Když mrknete na stránky CK, tak tomu to tak odpovídá, partner by si musel asi dovolenou dokoupit a nebo je tam dítě zdarma !
také si myslím,že to je pro 1 osobu a budou mít naněj spoustu losů....
nahlle :: podle mého názoru jen pro jednoho. odpovídala by tomu cena. protože na Rhodos se nejlevněji dostaneme tak za 12tisíc a to ještě bez jídla.
Brituš .. jojo,je to tak .. losy pak sbíráš až po čase, který je tam napsaný, je to i v ravidlech.
Takže si můžeš dojít třeba na kávu
Tak jsem si před chvíli posbírala losíky, s tím, že můžu opět zítra, najednou mi tak skočí Fifťácký losík, tak odklepnu a ono mi to napsalo, že můžu Losy na dárky
prozatím sebrány
další los
bude možné sebrat
09.11.2009 00:06:00
Co teď? Stalo se to někomu?
nahlle :: řekl bych, že pro jednoho, ale i tak bych ho rád vyhrál, protože u moře jsem zatím ještě nikdy nebyl..
nevíte pro kolik osob je ten zájezd?
Pěkný večer všem
To mě by zajímalo spíše kolik losů od každého dárku je dáno do hry.
Třeba od zájezdu mám už přes 50 losů a u jiných dárků zase jen třba 6.
Zvláštně to naskakuje ,tak by mě zajímal spíše ten celkoví počet vložených losů od každé výhry.
Ahojky všem. Tento magazín navštěvuji už nějakou dobu, když jsem byla na mateřské, tak to jsem tu byla pravidelně a zapojovala se i s lidičkama do diskuzí. Prvním rokem "Ježíška" jsem nasbírala opravdu dost losů, ale nevyhrála jsem. Minulý rok, kdy už jsem pilně pracovala a času moc nebylo na sbírání losíků, jsem k některým výhrám nasbírala snad jen 8-15 losů a štěstí i přes malé množství sebraných losů si mě našlo a já vyhrála 3 pěkné DVD. Takže je to všechno o štěstí, které přeji Vám všem...protože "Přej a bude ti přáno...".
holky zdravim,nikdy mě nenapadlo,že soutěž funguje,ale asi jo.Opravdu jste někdo už vyhráli?A kolik musíte mí asi losů na určitou výhru, stejně nevím,jak to pořádně chytat...
Sbíráš losy a to až do 5.12.2009, přehled o počtu sebraných losů nejdeš dole pod seznamem dárků. Z celkového počtu všech sebraných losů jedné výhry od všech přihlášených vylosují po výše uvedeném datu jednoho i více výherců (počet je v závorce za dárkem). Čím víc losů tím větší šance na výhru.
Já jestli to chápu dobře .. sbíráš,sbíráš a pokud sebereš výherní los,tak ti dají vědět,že jsi vyhrála???? Chápu to dobře .. jen sbírat a čekat
NO, JENŽE ONO I KDYŽ SI TO PŘEČTĚŠ NĚKOLIKRÁT, TO NENÍ TAK ZCELA JASNÉ. POKUD JE TU NĚKDO OPRAVDU POPRVÉ
Nechci být zlá, ale pokuď umíte číst, tak na to příjdete jak se soutěží !
Kuk
Jak se losuje nevím ale každopádně se Tvůj nick objeví u vyhry pokud Tě vylosují a potm Ti přijde výhra. Já jednou vyhrála knížku nemrkla se a pak jsem se divila co mi to přišlo no nakonec jsem si zpoměla
Mohl by někdo prosím vysvětlit jak se losuje?Jak poznám,že mám vítězný lotos?Nějak to nechápu.Děkuji
Ze sesbíraných losů se losuje čím víclosů tím větší možnost výhry
Taky jsem tu poprvé a taky moc nechápu, co dělat ale losy sbírám poctivě
já soutěžím poprvé.... a zatím se moc nechytám
Zdravím Vás jsem tu nová a také sbírám losy,ale vůbec tomu nerozumím kolik jich musí být, aby člověk vyhrál? Můžete mě to někdo prosím vysvětlit, děkuji za odpověď...
Taky soutěžím už 3 rokem a jednou se povdlo dvd. letos by se mi hodilo odrážedlo malé bude o vánocích půl roku a ta kuchyňka pro naši starší
Taky soutěžím 3rokem a ještě jsem nevyhrála tak snad se poštěstí,mám dva syny tak snad něco pro kluka,uvidíme.
Taky soutěžím už 3 rokem. Moc bych si přála tu kuchyňku pro dcerku.
soutezim uz taky 3 rokem, ale bohuzel se na me jeste stesti neusmalo , tak treba letos...
Tuto soutěž jsem objevila včera a je úplně super.Držím palce všem sběratelům losů!!
Tato soutěž je naprosto super a dárečky se mi straaašně moc líbí! Losy pěkně sbírám a doufám, že se na mě usměje štěstí
Také soutěžím už třetí rok ,zatím jsem nic nevyhrála ....
některé dárky jsou opravdu super. Sotěžím už třetím rokem, štěstí se na mě usmálo hned napoprvé Teď už na sbírání nemám tolik času, ale třeba se zase poštěstí;-)
Jsem tu úplně nová,našla jsem odkaz na tuto soutěž a zaujali mě tyto stránky.Sbírám losy,pěkné ceny,ale vybírám si něco bysme neužili.Tak jsem zvědavá,jestli něco vyhraji.Markéta
Také soutěžím,je to fajn soutěř,už jen vyhrát....
Ahoj zdravím všechny soutěžící a přeju hodně štěstí.Jsou tu pěkné dárečka, moc ráda bych tento rok něco vyhrála.Snažím se soutěžit již třetím rokem a zatím mi to nevyšlo.Jak jste na tom vy?
Je to skvělá soutěž a dobré ceny zdravím všechny soutěžící.
Zdravím.
Nejde mi do hlavy,že když kliknu na los,tak mi naskočí,že los pro tento dárek byl sebrán již dříve.To se mi stalo i když jsem se nově přihlásil druhý den po asi 14ti hodinách.
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla, ale to neznamená, že jsem na fifty zapomněla. Vždyt sem chodím už od prvního roku a moc ráda , našla jsem tu spoustu kamarádek a hlavně milcu, je moc milá a děkuji jí za podporu při mé situaci . Všem přeju hodně štěstí v soutěži a také moc a moc děkuji redakci , že sehnala tolik dárků v dnešní době, kdy všichni šetří. Díky moc
Bezva soutěž.
Letos jsou úplně super ceny a teď koukám, že přidali další , takovej zájezd by nebyl špatnej, ale hlavně jsou zajímaví dárky pro děti. Zbírám losy co to dá. Dík za tak skvělou soutěž
To je paráda...a dárečky, které redakce připravila letos...ty opravdu stojí za to. Hlavně pro děti... To se redakci opravdu povedlo a už jsem začala sbírat losíky...Tak hodně štěstí všem...
Tak je tady další fifťácký Ježíšek!!! Mooooc moooooooc moooooooc děkujeme!!! Já mám takovou radost! Úplně by mě to sbírání losíků chybělo!
Už jsou od včera napsány zde: http://www.fiftyfifty.cz/vyherci-fiftacky-jezisek2008.php
ahojky nevíte kdy a kde budou vyherci napsáni?
Výherci (j
už mě to šve hledat tu dke jsou ty výherci