sport
Ahoj, můj kamarád se chystá pořádat cyklistické závody a má teď trochu dilema. Neví totiž, jakou hlavní cenu by měl dát vítězi. Ukazoval mi na internetu tyhle sportovní poháry: pohary-bauer.cz/ Jak se vám líbí? Já myslím, že vítěz by spíš měl dostat medaily nebo věnec Co myslíte?
Nějaké jsem našla zatím třeba tady:www.eureko.cz/Kategorie/cvicebni-pomucky/cvicebni-podlozky
Máte někdo s tímhle eshopem zkušenosti? Díky moc!
Ahoj, nevíte, kde by se dala koupit nějaká pěkná podložka na cvičení?
Nazdárek, doufám, že se zde ještě občas někdo objevuje, protože mám na vás otázku. Chystám se letos běžet jako každý rok brněnský běh Lužánkami, měla jsem běžet s kamarádkou, která ale nakonec bude v té době na Erasmu v zahraničí, takže sháním někoho dalšího, kdo se na tento běh chystá, abych v tom nebyla sama, je tu někdo takový?
jojo máš právdu, má být pařák. Tak toho musim hned vyuzít , uz se na to tesim jak to vyzkouším a vyrazim
No jo no, stane se a nenaděláš vůbec nic :/
No však ted uz je celkem pěkně venku a víkend, co jsem se dívala, by měl být fakt teplý, tak uz to určitě budeš moct vyzkoušet . Taky asi někam vyrazím
No to ses teda šikovná. Umim si představit, jak si asi byla naštvaná . Jak kdybych si ted roztrhla to, co jsem si objednala ...ee to snad ne! Stále čekám na to počasi, abych to mohla vyzkoušet...je pěkně hnusně venku
jo o ker s trnama .. to je delší bříbeh Ale to byla fakt moje chyba no No taky jsem naštvana byla ! to si asi umíš predstavit jak
napíchla? taky dobrý. Tak doufám, že to se mě nestane kord s novým oblečením. To bych teda byla naštvana!
Jinak uz jsem byla 2 krát běhat a super
Tak super!! Určitě ano tím jsem si docela jistá. Nikdy se mi s oblečením od nich nic nestalo, alespon ne vinnou kvality. Neco jinyho je, kdyz jsem se napichla na něco ostrého a natrhla si dres :/
Tak už to mám doma, včera to došlo . Je to super. Krásně padnou. TAk snad se osvědčí i v praxi.
Soňa.a: ahoj Soňo. Když nerada nakupuješ na internetu, tak se mrkni do sportovních obchodů, tu značku prodávají i normálne,ale jestli mají i speciální obchod jen se svojí značkou to bohužel nevím , ale jinak určite najdes.
Janulee :: Ty jo to je super oblečení a dívám se, že za hodně přijatelnou cenu. Můžu se zeptat, jestli to jde objednávat jen přes internet nebo i mají někde prodejnu? Já nerada objednávám věci z internetu
waaau, tak ty ses do toho teda fakt dostala .. pěknéééé fakt ze jo. Si mě inspirovala...větrovka by se mě taky hodila. Možná si tam taky nějakou objednám
Nooo tak mám objednáno tady toto :
www.rogelli.cz/damske-funkcni-tricko-rogelli-myla-ruzovo-cerne/
a
www.rogelli.cz/damske-bezecke-3-4-kratasy-rogelli-sharon-cerne/
a
www.rogelli.cz/damska-bezecka-vetrovka-rogelli-mesa-reflexni-ruzova/
tak snad to bude faaajn. Jaj, jak já se na to těším tyjo
No vidiš..tak ukaz nebo pošli co sis objednala. taky ted zvazuji novou výbavičku :-))
Jooo? :-) Tak super. Tak to já to vyzkouším. Jdu to omrknout a hned si něco objednat. Ráda zkouším nové věci, ale kdyz stojí za to . A to jejich oblečení vypadá fakt pěkně
Zdravím. Taky se přikláním k rogelli. Koupila jsem si od nich celý set na běžky a teď to bude už třetí sezóna co ho mám. Takže si nestěžuji
Tak třeba já od rogelli nakupuji často. Pro mě super značka za super dostupnou cenu. Navíc mi fakt sedí a vyhovuje.
Máte někdo zkušenosti se značkou Rogelli? www.rogelli.cz/
Narazila jsem na tu stránku a dívám se, že mají fakt pěkné sportovní oblečení.
Tak jsem se opět nedočkal. Chelsea je druhá. Škoda!!!