kamarádi
MařkaK :: ahojky...ja jsem ted na Floride od ledna,tak si lebedim na slunicku...je to dobry lek.
Tak zjišťuju ,že se tady beseda marodů nějak odmlčela. Už jste všichni zdraví ? ?
Zdravim vas kamaradi,ja jsem si uzivala s ramenem a s rukou,je to artroza,tak jsem dostala bodance cortizonu,nic prijemneho.
Heluna....ahojda jsem tu poprvé a koukám,že jdeš na magnetickou s čím jdeš? já jdu 20.11. se zády
tak to vypadá, že jste už zdraví, jestli je to tak, tak vám to přeji, venku je hotové jaro, tak hurá ven
nitka-a já jdu tento měsíc na magnetickou rezonanci, nemůžu dlouho nic dělat, jsem jak lazar, tak jsem zvědavá, mějte se líp, jak já!!!!!
ahoj marodi tak jsme tří marodi já jsem taky nakřáplej ale to není porvé aní naposledy vždycinky to dopadlo dobře tak že do jara jsme opět fit.Zahrádka čeká!!!Čauky a brzké uzdravení!!
ahoj heluno, já jsem doma taky a taky marodím,chytla jsem angínu ale doma mě to vůbec nebaví, ale musím ležet a co ty?
tak co kamarádi, kamarádky kam jste se poděli? jsem sama doma a jsem nemocná, tak blbnu