hledám kamarády
trim :: díky za bodíky přišla jsem tě pozvat 21.6 do Rožnova na sraz
trim :: ahoj, kde se touláš? já tady dlouho nebyla, teda jako na tvojí diskuzi ale jak vidím, tak ty taky ne
Sraz fifťáků je 14.6 v Praze pod ocasem
trim ::No ještě že je plno způsobů jak je spracovat ale já je nejím to jen tatka. Ráda na ně chodím.
milca :: kopik :: ano, dokonce jsem experiméntovala a nasmažila hřibové karbenátky a naložila je do sladkokyselého nálevu. Až se zaleží, tak vám povím, jak se experiment podařil
trim :: v zímě přijdou hříbky k chuti
trim :: Ahoj,Tak máš zásobu na celou zimu co?
kopik :: ahojky, mám zcela zarvaný mražák. A řízky už nějakou dobu taky nemusím.
trim :: Tak jak si zvádla ten ulovek skonzumovat.
trim :: tak si vezmi na ně dvoukolák nebo ten košíček na infu je fakt malý Tak to jsou úlovky Víkend si užij,má být ještě hezky,ale po neděli bude asi pršet hezký večer
milca :: taky je do mrazáku dávám čerstvé. V sobotu jedeme znovu do lesa. Už se objevovaly i václavky. Ty nasuším a pak pomelu a budu tím zahuštovat maso a guláše. V neděli se chystáme na Štramberk.
trim :: taky je tu pojídáme,řízky polívku.Včera mě brácha dovézl asi 80 bílých,tak jsem je dnes podusila a dala do mražáku.a taky na oběd omáčku.Mladí si je nedusili a dali si je nakrájené čerstvé
milca :: mám úplně zarvaný mražák,mám i něco nasušeno. Ale hlavně jsme se futrovali hřibovými řízky. To byla dobrota.
trim :: letos je hodně hříbků.Copak jsi s nimi dělala?Dala jsi je do mražáku,nebo sušíš?Měj se hezky.
milca :: ahojky, vede se mi dobře. Teď jsem byla tři dny na houbovém výletě. Tolik praváků jsem ještě nikdy nenašla jako teď.
trim :: jak se ti vede?
trim :: Koukám že ti ta malá vnučka taky hezky roste.
trim :: Díky.
kopik :: Už jsem na ně koukla a hodnotila
trim :: Ahoj tak bodíky můžeš dát na tuto adresu.
http://www.chytrazena.cz/fotosoutez/deti-a-dospeli/730-vnoucata/vnoucata-1317.html
Dík.
kopik :: no to teda saafra ze povedly
ZuzanaK :: Se mě povedly co?
kopik :: krasna vnoucatka
trim :: To jo vnouček měl zrovna narozeniny 4 roky.
kopik :: hezká úrodička, to musíte mít veselo, když se všichni sejdete.To já mám jen dvě vnoučátka a dvě neteře.
trim : Ahoj tak jsem na info dala moje vnoučátka a korát tam chybí 13ti letá vnučka.
milca :: díky za bodíky, je to ona, moje zlatíčko
trim :: taky jsem jí dala bodíky jestli je to ona v té růžové čepičce a s otevřenou pusinkou,je to moc hezká holčička
kopik :: díky, dej vědět, až tam přidáš svoji vnučku, ať Ti to mohu oplatit.
trim :: Tak jsem Elišce dala 10 bodíků.
kopik :: Ahojky, Elišku mám ve fotosoutěži na www.vyhrej.cz - novorozenec roku 2007. Mrkni tam a přidej fotku vašeho letošního miminka.
trim :: Ahoj,jak vám roste miminko?
milca :: My byli jen na chatě na Ostravici. Eliška bude mít teprve 4 měsíce, tak někam dále to zatím nejde.
trim :: tak to je fajn a kde jste byli na dovolené?Já letos nikam,stále marodím
milca :: daří se mi fajn, užívám si s přítelem hezkých dnů. Teď jsem byla týden na dovolené s dcerou a s vnoučátky. Užila jsem si jich i do zásoby.
trim :: a jinak jak se daří? A co nová láska? Přeji hezký den
kopik :: to je ale krasna ulicnice
trim :: Ta naše Simonka taky mám ted čerstvou fotku na infu.
kopik :: Ahoj, já vždy jen mrknu a spěchám. Jsem teď pořád v poklusu, nějak už na počítač nemám čas. Naše malá Eliška už má více než tři měsíce. To to uteklo. Přeji hezký den.
trim :: Ahoj už jsi tu nějak dlouho nebyla.Já ted už druhý týden hlídám obě holky. Miminko je hodný přes noc krásně spinká.
trim :: Tak si to hezky užij,kdy já pojedu za těma mejma nevím ale určitě brzo.
kopik :: já se chystám za vnučkami teď o víkendu. Mám pro ně dárečky na dětský den, které jsem jim ještě nestačila dát.
milca :: ale změna je život. Mi je teď, jako by mi bylo o dvacet méně.
trim :: Ahoj.Tak jsem se dnes byla pomazlit s miminkem.
trim :: právě,že se nedívám nějak mám toho svojého až po krk a ne tak hledět po dalších asi jsem už do smrti vyléčená
trim :: To se spraví.U nás zase ta větší chodí tu malou budit.
milca :: a díváš se dobře ?
kopik :: ahoj, malá Eliška už je naštěstí dobrá. Ale ta větší žárlí a proto zlobí
trim :: na mě žádný s internetu nemrká
trim :: Ahoj,tak gratuluji k novému přítely. Co dělá miminko už je v pořádku.