Vaření, recepty... a co jste dnes měli dobrého?
Karolínka :: ty už si jak já nesmíme je moc rozmazlovat
pečená kuřecí stehna,brambůrky
babka :: opekla jsem mu točeňák
my se včera nacpali pizzou z mrazáku vlastně já ani moc ne, protože mi bylo blbě z té horečky a mladej se musel dorážet čím se dalo
Karolínka :: no tim myšlením ho nenakrmíš
dneska gulášek a vrtule,asi to bylo dobré,protože na tátu nezbylo,jdu mu něco vymyslet
my dnes byli s Matýskem na obědě,slíbila jsem mu picu,ale v picérii mají zavřeno /asi mají dovču a nebo sanitární dny do 11.7,tak jsme byli jinde a tam ji nemaj a tak jsme si dali každý na co jsme měli chut
ZuzanaK :: já je dělám různě,někdy se salámem a sýrem,nebo třeba s mletým masem,zalité smetanou,nebo když mi zbude kuřecí-no fantazii se meze nekladou
zapecene bramburky, to neni spatny napad, s cim je delate? Smetana a bylinky, a davate tam primo taky maso?
i kdyz vzhledem k tomu, ze jsem na Coldrexu a zahanim horecku jak se da a k tomu vecer prijdou merit skrine bude asi pizza z mrazaku
babka :: aha
Karolínka :: no JIrka říká kynutím sací bramborové do sebe nevpijí ten omastek
babka :: jak sací?
kachýnka červené zelí a sací knedlík
nudlová polévka,zapečené brambory
Karolínka :: ahoj tak už jsem na přijmu
My dnes zapečený květák s bramborem salámem posypané strouhaným sýrem.A k tomu kompůtek.
ZuzanaK :: já dělám se slaninou a kysaným zelím-jednoduše do bramkaše zamíchat zelí a zmíněnou slaninu
Karolínka :: nooo, ja nekde tusim cetla nejakou kombinaci s restovanou slaninou nebo tak neco ???
ZuzanaK :: jako myslíš nějakou zvláštní?
cauky, nemate nekdo nejaky figl na bramborovou kasi?
a u nas pecena kureci stehna s rozmarynem a zeleninovym salatem
u nás dnes rajská omáčka
dneska pohodovka-chlupaté knedlíky v mikrovlnce/10 minut práce/dělám je když mi zbude zelí,kousek pečeně a sosík
ZuzanaK :: Jo jo .
kopik :: asi nakladane ze jo?
ZuzanaK ::Klasika jako když děláš jakoukoliv omáčku a ke konci tam dáš pokrájené okurky.
ZuzanaK :: to je klasická omáčka,ale s okurkou
kopik :: teda okurkova omacka - tak to slysim poprve jak se to dela? to musi byt asi dobre a osvezujici ?
knedlo,vepřo,zelo
My okurková omáčka a knedlík.
pečené kuře,brambor
no a to víš,jaká to byla dobrota,co my chudáci,když si to představujeme
Karolínka :: ja vam povim, o tom lososovi se mi bude asi dlouho zdat
plněné papriky v rajské omáčce,knedlík
Karolínka :: Jo můj taky.
ZuzanaK :: tak to je můj sen ,papat samé dobroty a nehnout ani prstem
ahojky, to ja jsem si par dni uzivala jako princezna - papala jsem v petihvezdickovem hotelu, takze losusek, pstrosi zavitky, kuskus.......k tomu vsemu dobre vinko a samozrejme zakusky.... teda reknu vam, ti SNOBACI SE MAJI
Karolínka :: ptáci a rýže,tak to budu mít zítra. dnes pečené vepřové,bramorový knedlík a okurkový salát
ptáci a rýže
Karolínka :: Tak ty šišky taky mužu zítra je udělám.
stále mně internet nejde,ale budeme mít kuřecí řízky a brambůrek
bramborové šišky,posypané osmaženou strouhankou s cukrem a polité sádlem
Karolínka :: Tak my jen ty zbytky.
brokolicová polévka s osmaženou houskou a nějaké zbytky od včera
Karolínka :: Tak jsme se dobře nadlábly, ted by to chtělo lehára.
kopik :: já taky heč,kapustové závitky,polité kysanou smetanou,posypané sýrem a zapečené/doufám,že to bude mňam/
Karolínka :: Tak já už mám vařeno. Květákovo sýrová polívka a květákový nákyp a kompot. Mnam .
taky mě dneska nic nenapadá a hlavně jsem líná
kuchařinky ahoj už jsem to bez váz nemohla vydržet a šla jsem u nás do kavárny na internet ,co budu vařit nevim ,ale za to vim,že budu smívat malbit.Táta bere verandu ještě jednou,on si včera odskočil do Skryjí
kopik :: někdy je lepší se tam nedívat