Vaření, recepty... a co jste dnes měli dobrého?
nakonec jsem dělala špagety s kuřecí čínou
babka :: já přemýšlím na zítra,čočku nebo mrkev jsme dlouho neměli.Vidíš ale špenát taky dlouho ne a bramborové knedlíky plněné masíčkem.Uvidím ráno
babka :: No to bych si taky dala.
já ted peču maso a budu dělat bramborový knedlík a špenát.Zítra jedem do Motola a budem tam zase buhví jak dlouho,tak abychom měli co k obědu
Tak u nás co dům dá.
guláš,těstoviny
babka :: hranolky a sýrovou omáčku se šunkou
a co jste měli dnes?
vepřová na másle,nádivka,bramborová kaše
pečené kuře,brambor
babka :: já taky mám domácí uzené,tak to bude mňamka
já ted dělám těstoviny zapečené
já dnes koupila grilované kuře a opečené brambory. A nemusela vařit
zbytky od včera a přidala jsem kyselo,mňam
Karolínka :: dala bych si Asi v neděli uvařím Nejhorší je to vymyšlení
Karolínka ::no to je dost,kde mam brát inspiraci
babka :: dneska už funguju-knedlo,vepřo,zelo
Karolínka ::ty stále nevaříš?
kopik :: horší už to snad být nemohlo milca :: díky
Karolínka :: tak to tě vzala hodně,já měla jen 2 dny 39.5 a pak jen přes 37 ale bylo mě taky blbě.Ještě mám na zítřek penicilín Tak ať je ti líp
Karolínka :: No nestraším ale jak to řádně nevyléčíš tak se muže vrátit já to zažila a pak jsem byla jak na umření mělo to horší průběh.
kopik :: nestraš
Karolínka :: Tak se hlavně opatruj nepřehát angína se ráda vrací?
ahojky lidičky,nejdříve všem děkuji za přáníčka a omlouvám se,že jsem tu tak dlouho nebyla,ale dostala jsem k narozkám takovou angínu,že doplazit se na wc byl pro mě nadlidský výkon.Dneska první den trochu funguju,ale není to nic moc.V každém případě se musím vzchopit a dojít alespoň pro malou do školky.
ZuzanaK :: 1.10.2007
kopik :: ahojky kdy začínáš v nové práci?
milca :: ....
kopik :: i já
Karolínka :: kdepak jsi se nám ztratila?Zlobí PC?
Radexx :: Na to ti kaká pes.
Radexx :: jdi s tím už do háje
Dobrý den
Dovoluji si vám představit návod,kakým lze vydělat peníze na internetu zcela bez jakéhokoliv vkladu,nebo větší pracovní zatíženosti.Především je i v mém zájmu,aby se vám vydělávat peníze tímto způsobem dařilo co nejvíce a proto vám mohu nabízet i rady a pomoc.Na těchto stránkách je podrobně rozepsán postup,kterým si zřídíte BEZPLATNĚ (jakož i vše ostatní)ůčet u Paypal.A pak už jen stačí začít vydělávat peníze!!!
Pozorně si přečtěte návod,kde jsem přiložil i pár obrázků,které vám dosti usnadní práci
Veškeré informace najdete na stránkách http://prachynetik.webgarden.cz/
Přeji příjemné vydělávání peněz
Karolínka :: ty nejen nevaříž,ale nejdeš ani jsem mezi nás,ty stávkuješ všude+
Krásný je život, krásný je svět, vždyť je Ti teprve několik let. Ať štěstí, které málo k lidem chodí se na Tebe denně usměje. Ať nikdy nepoznáš bol ani klam, to vše Ti ze srdce přeje hvězdička
Karolínka :: I já posílám přáníčko co potěší tvé srdíčko.Hodně štěstí hodně lásky a zdravíčka ti přeje kopik.
Karolínka ::Přeji vše nejlepší.Pevné zdraví,hodně štěstí a moře lásky.Moc se neopij,pij jen s mírou a né s Meluzínem .
babka :: U nás to taky tak nějak vypadalo?
Karolínka :: taky to máš dnes tak ,že bude mít každý co si urve
stávka nevařím
Karolínka :: to ti docela rozumím, já byla zvyklá žít sama, pak jsem byla skorem dva roky s tím svým a vždycky se těšila na jeho sobotní fotbal, kdy nebude doma
Brambory a obalované žampiony.
roštěnky,rýže
ZuzanaK :: no nás je doma sedum,takže tu samotu bych si fakt užila
Karolínka :: nejsem si jistá, že je co závidět chvílema je to úleva a chvílema smutno
včera jsem vyzkoušela nový koření na rybí přírodní plátek a dala si k tomu opečený papriky s česnekem
Bramborová kaše a sekaná.
dnes jsem si udělala knedlíky s vajíčkem a okurkový salát
bramkaše,řízek
babka :: ZuzanaK :: to chci taky ZuzanaK :: to ti závidím,že seš doma sama,to mě se nepoštěstí
babka :: Karolínka :: ja sem ted nemam co psat, pac jsem doma sama... ale bajo - vcera jsem si osmahla kus lososa a dala si k tomu ohraty hrasek
dnes budou plněné masáky s mletým masem
segedínský guláš,knedlík