Vaření, recepty... a co jste dnes měli dobrého?
skaspr :: teda.. taková fantazie... hele a to jako ti nic nedělá?? nemáš třeba tik v oku pak??
Dabilor :: o padáku a pak mezi, kterou ti zničili a ty ten padák na ni teď nemůžeš položit.
skaspr :: hele co zase?? na co myslíš?? já mluvím o padáku
Dabilor :: a máš po ptákách. No i když - kdyby mě chtěl Honza vyvézt na mez, tak bych ho asi hnala.
a mě cyp střelí.. nejdřív mi místečko polili močůvkou teď ho zase zryli.. a předtím tam byly roky jen louky.. nemám já pech??
Dabilor ::
skaspr :: pchh já žeru furt.. mám obavu že jsem si koupil malý padák.. i když je skoro jeden z největších.. jedině pak ještě tandemový
Vy furt nejíte? My měli tento týden např. vepřové nudličky se zeleninou a nudlemi, dýňovou polévku, vepřovou pečeni s americkými bramborami.
Dabilor ::
skaspr :: a to se dá?? safra tak to budu muset omezit jsem jaksi přibral.. ale co.. po 2 dětech mám právo..
Dabilor :: Maci :: asi všichni drží dietu nebo žijou ze vzduchu a lásky.
nojo není čas no..
ty jo tady už se skoro dva roky nevaří
milca :: no moc o pstruha nestojím, já vím měly by se jíst hodně ryby, já je alemoc nemzsím, jedině na grilu na dřevěným uhlí.Tak a zítra nevím co,tak radte
asi změna..zítra pstruh..kapra nechám na víkend
blankat :: tak něco uvař já mám od včera tvarohové knedlíky s trnkami zítra dělám kapra...
copak tady se nevaří
keramická pánev je na 2 věci..
Tak já mám od vánoc keramickou pánev od Tescomy. mě vůbec nesedí na sporáku (keramická deska). Má vypouklé dno, takže když něco míchám, tak se točí- musím jí druhou rukou držet. To by kvalitní pánev fakt dělat neměla. Jinak se na ní nic nepřipaluje, ale mám zkušenost, že když smažím řízky, tak obalení daleko pomaleji zlátne, než na teflonu. Je to strašně dlouho bílý a pak začne rovnou černat. Smažila jsem na tom a teflonu zároveň a rozdíl byl fakt vidět. I to daleko dýl trvalo usmažit.
hyzeng :: a co my s tím tady jako?? běž s tím..www.prdel.cz/
jinka :: jízda na kole.. no ale stejně
Dabilor :: ale to zase shodíš,bude hezky,budou výlety s dětma
jinka :: nojo to je tím nekouřením víš:: minule jak jsem přestal jsem přibral 13 kolega teď 20 to je daň no.. více chutná
Dabilor :: fakt jsi nabral no to asi ta dlouhá zima
no já nabírám jen se víc nadechnu
jinka :: no vidíš.. já v neděli obědval až kolem 4.. a za měsíc jsem přibral 8 a půl kila
no tak to já zase nejsem ani po obědě
sakra já přibírám za ostatní
milca :: nooo ještě že jsem po snídani jinak nevím nevím..
Dabilor :: grilované koleno a nebo grilovaný pstruh,..mńamky..dala bych si
jinka :: tak tak..
Dabilor :: nebo křen na koleno
jinka :: nojono... není jak hořčice s křenem a kolenem..
Dabilor :: a my měli dobrou
hořčicovou jsem měl včera.. teda to byl hnus
vepřové nudličky v hořčicové omáčce,rýže
já dnes rychlé vaření,kuře a rýže
jinka :: ale jo.... ale ne pořád..
Dabilor :: nejsi knedlíkovej
knedle nebrat
marylin :: teda u nás to pálíme.. vypadá to jako bolševník..
a stir fry?, to je zase co jako...
Jinak my jsme meli kari s masovyma koulickama
a dneska musim uvarit a nevim co
asi nejakou stir fry s nudlema .. rychlovku jak dojdu dom z prace
Dabilor :: ziju ale jsem ted vecne v praci .. tak neni moc casu .. quiona .. tak jsem to vygooglovala . aje to cs.wikipedia.org/wiki/Merl%C3%ADk_%C4%8Dilsk%C3%BD
merlik cilsky .. teda to koukam jaky to ma cesky nazev.
tak to vemu popořadě
sobota sekaná nové brambory
neděle svíčková
pondělí řízek bram.salát
Dabilor :: hodně koření,zelená a červená paprika,pórek,rajskej protlak,bylo to fakt dobrý,aspoň jsem trochu ochutnala
jinka :: to jsem ještě neslyšel.. co v tom je za krakonošovo bejlí??
no dnes vaří mladá,nějakej krakonošův guláš,ale vypadá to dobře
včera jsem měl králíka..
tak my kuřecí játra a rýže
marylin :: no naždááár ty žiješ?? jo o jídle se zde dloiho nemluvilo.. ale lososa bych si dal.. hmmm
co to je to quicosi??
Caute tak my jsme meli vcer ana vecu lososa na citronu a quinoa s houbama a rajcaty .. aaa dneska bude no nevim .. bud steak a nebo kari
jinka :: tak tak... brácha mi volal že u baráku co koupil má ještě hromádku sněhu a já no ok a co já s tím jako ? a on.. co VPS II ?? prej výstup posledního sněhu... a já vidíš to je něco.. kdyby nebyl rychle nějakej seženeš a jde se..