Vaření, recepty... a co jste dnes měli dobrého?
jinka :: možná mu poděkují
no a na toakovej výlet si fakt raději nechám zajít chuť..
v pondělí plánuji tady:
www.campanile.com/pl/hotels/campanile-szczecin
Dabilor :: a neseděla teda seděla v autě ale jinak jsem byla aktivní zkus si jít do fakultky v olomouci
je to samej kopec taková menší tůra
Dabilor :: no abych pravdu řekla tak to prokouklo akorát u stropu na zemi binec pořád stejnej ale možná víc vyklidil ten druhej sklep raději se ale nejdu kouknout
jen by mě fakt zajímalo když toho byl plnej vozík jestli neodvážel sousedům
milca :: když vy vždycky tak nahrajete.. třeba ty.... hrachovka.. to se bude prdět..
jinka :: nebo ty.. nevařila jsi tak jsi seděla na...
jinak jo prokoukne.. taky to občas tak doma uděláme ale za chvíli je to to samé..
tak my s denisou v olomouci kuřecí steak a hranolky hurá nevařila jsem
jarda měl doma sekanou s bramborem,byl na technické a potom hned toho využil a naložil vozík bordelem ze sklepa a odvezl do sběrnýho dvora,prý toho byl plný vozík tak jsem zvědavá jestli to ve sklepě prokouklo
šumkofleky a okurek a hrachová polevka.. no ještě měsíc a jsou prázdniny a budu vařit vnoučkům
Dabilor :: tu se to nezakecá nikdy
jinka :: hele teda při tvém věku.. bez urážky ju?? jsem myslel že život tě naučil říkat.. nikdy neříkej nikdy..
skaspr :: jo?? a steak byl z části prdelky bejka??
jinka :: to se nějak vymyslí, neboj. My dnes měli mexický steak z vepřového a americké brambory.
Dabilor :: no tak obědy budu vařit pořád a myčku nemám kde dát
jinka :: proč bys neměla co??
milca :: tak já se takhle nikdy v důchodě mít nebudu
jinak dnes u nás gnocchi s kuřecím ,špenátem a česnekem
milca :: no o vaření.. jasně že jo...
dnes kuře a brambor..zítra rajská omáčka..vaří školka a myje mě myčka.. tak nemám se fajn v důchodě?
hele lidi,tady to je diskuze o vaření,ne o prdeli
jinka ::
Dabilor :: skaspr :: milca :: tak ani jedno není nic moc
milca :: nojono...
skaspr :: myslíš jako prdel nebo huba??
milca :: tož nevím co je horší.
a vařila
Dabilor :: a teď taky ne..lítala jsem s hadrou a padala ne na prdel,ale na hubu
milca :: tak vidíte aspoň někdo....... neseděl na prdeli
no já o víkendu neseděla na prdeli,šla jsem na rozhlednu s vnoučátky vařila,pekla,hrála hry a hlavně jsme si povídali
Dabilor :: no já skoro taky seděla na prdeli až teda krom toho vaření a praní
a nervila se se simčou
jo a seděli na prdeli abych se držel tématu..
no vidíte a my celý víkend nevařili chodili na různé akce atak..
skaspr :: tak já sice sobotu a neděli vařila
ale dnes se toho ujala denisa udělala nějaký báječný rizoto tak á mohla po obchodech vyprat a uklidit v klidu
Dabilor :: to máš jedno, někomu roste i z vody, s tím nic nenaděláš. A raděj být při těle a mít pár kilo víc ale být spokojený než hubený a mrzký! milca :: jinka :: a mi v sobotu gordonbleu a brambor a v neděli řízek z krkovice, br. kaše a hlávkový salák. A ani jedno jsem nemusela vařit já.
tak my s vnoučkama sobota kuře a rýže..odpoledne jsme si nachytali pstruhy a dnes pstruhy a ranolky,tteda opekačky
já to nedělala se šlehačkou ale ty brambory jsou naložený v hořčici
hele šlehačka.. a víte jak z toho roste prdel?? teda zadek chcete-li
Dabilor :: jinka :: já to nachystala večer, Honza dal jen to kuře do trouby kolem poledne a uvařil brambory, tak oběd byl hned jak jsem přijela domů. milca ::
Dabilor ::
jinka :: mňam,to mám ráda.brambory na to kuřecí maso a zalet šlehačkou..vidíš,hned mám tip na víkend
taky kuře brambor ale spolu na plechu pečené strávníci chválili
milca :: blázníš?? naši adélku milovanou naní už i chlupatou?? jednookou?? upištěnou?? týýý tu nikdy...
jo ptáčka jo?? hmmmm
milca ::
skaspr :: já rýži a ptáčka..ve školce mě navařili
Dabilor :: co jsi zabil,morče?
Dabilor :: milca :: kuře, brambor.
milca :: ovárek a prdelačku
milca ::
copak dnes máte k obídku?(zakecávám )
Dabilor :: spletla jsem si diskuzi ale jinak mám pravdu
milca :: no to nezakecáš...
já měla včera řízek a dnes plněné knedlíky a zelí..ale to mě uvařili ve školce
tak jsem obešla 5 diskuzí a zavěr? na třech diskuzích je řeč o prdeli,tady o močení a na jedné se rodí dvojčata...
Dabilor :: skaspr :: copak o tu místo vaření pečete?o mezi?
no copak??
Dabilor ::