Vaření, recepty... a co jste dnes měli dobrého?
skaspr :: fuj...
jinka :: co ty víš to já možná taky
Dabilor :: jé tak z toho bych se........raději nekomentuji
Dabilor :: pajšlovku!
jinka :: jůů tio bych si dal já zítra hovězí gulášek a v sobotu škvarky a "podgarlinu" a jazyk a jelita a hruškovici a koláčky a hruškovici a škvarky a hruškovici a játra a hruškovici a chleba a hruškovici... atak dále.. jo a ještě něco ostřejšího
zelí knedlík uzené
rybí filé v hořčičné omáčce s kapary a dršťkovka...
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a nudlemi.
Bramborová kaše a smažené žampiony.
Po cestě domů KFC.
Dabilor :: no vím že moc lidí ji nemusí,ale jarda jí má rád
Dabilor :: jinka :: já bych si ji dala.
skaspr :: ty plněně těstoviny na různý způsob máme hodně na večeři.. samo že polotovar
jinka :: žemlovkou bys mne taky neuhostila..
a včera ty karboše.. normálně jsem si zachránil jen 4 abych si je dal do nálevu.. a ještě mi ráno kamča vynadala že jsem ji nic nenechal jako vykošťovat ryby je fakt zážitek.. a bylo mi líto to vyhodit ty kosti a kůži a kdesi cosi tak jsem to uvařil že to dám aspoň slepicím.. polévka u nás by neobstála no a ne že mi to uskipalo?? celý sporák jsem musel dřít do pytle práce..
tak pan domácí dnes chce žemlovku
jinka :: Dabilor :: já beru všechno co nemusím vařit. Jinak my dnes (není čas vařit) čínská polévka, jednou za čas neuškodí, a torteliny s parmezánem.
milca :: tak tu středu bych brala
a včera večer jsem upekl pizzu
a my měli přehled mrazáku.. jak jsem říkal.. na první adventní neděli že trocha kuřecího.. na kousky... nabajcované den dopředu trocha vepřového to samé každé zvlášť jsem upekl.. pak do pekáčku.. pak brambory (vařené) k tomu troška zeleninky.. nakonec sejra.. juj to byla dobrota
milca :: super! A my dnes měli nudle s masem a rýži s masem, vše od vietnamců, dnes nebyl čas vařit. Bylo to moc dobré, jen doufám že mi z toho zas nebude těžko. Jinak včera brambor a přírodní krkovička.
můj oběd příští tyden se školky..
PONDĚLÍ
polévka - vývar se zavářkou,
vařené hovězí maso, rajská okáčka, těstoviny
ÚTERÝ
polévka kapustová s rýžovými vločkami,
španělské ptáčky, vařené brambory,
STŘEDA
Oběd polévka bramborová se zelenými fazolkami,
rizoto s červenou čočkou,dýní hokaidó a špaldovými kroupami, sypané sýrem, zeleninový salát
ČTVRTEK
polévka brokolicová s cizrnou,
rybí karbenátek, bramborová kaše s karotkou,
PÁTEK
polévka zeleninová se sýrovým kapáním,
kuřecí kousky pečené na zelí, vícezrnný knedlík,
tak vy jste se tu rozvařili
květák a filet jo.. ameriky možná zbytek nééééé
že jsem sem lez po obědě
Pajšlovka ze včera, americké brambory, květák a filet - kdo má na co chuť.
skaspr :: ale no tak... OK nemusíš to popisovat jo??
A slezina, játra, plíčka (třeba na smetaně, mňam), srdíčko, to vše tam dávám. A taky máme rádi ledvinky na smetaně s rýží.
skaspr :: ani náhodou vnitřnosti fuj.. max dršťky.. a možná ještě játra ..
skaspr :: tak játra jo ale to ostatní nemusím
Dabilor :: když ji umíš udělat je výborná. jinka :: my vnitřnosti rádi a kdo ne tak má smůlu.
skaspr :: tak u nás zase nejede pajšlovka
pajšlovka.. ee to ne skoro bych řekl fuuj dnes nevím ale mám rezervováno rybí filé s br. salátkem..
Lečo já nerada. Včera jsme měli nějakou krkovičku i milci a dnes vařím pajšlovku.
jinka :: jůů lečo bych si dal..
jarda chce dnes lečo,má ho mít
Včera nadívané minikuřátka a bramborová kaše, dnes máme zbytek s rýží.
skaspr :: no vida jak se snaží..
Kačenka, chlupatý knedlík a červené zelí.
A my včera čínu s rýží, vařil Dan.
včera angl rosbíf ameriky a tatarka..
dnes špagety s rajčátky a odpo něco luxusního.. nějakej tuňáček nebo losos nebo mečoun co já vím.. jdu na vilovku s šéfem a jeho bandou..
Krůtí vývar s nudlemi a čočka na husto.
Dnes smažený sýr a br kaše.
skaspr :: no nee jsem přece chlap.. PS to až v neděli jak jsem se "léčil"
Dabilor :: a nepos se z toho? My měli včera steaky z mladého býčka a brambory a v sobotu jsme měli krkovičku s kaší.
já o vikendu kačku s červeným zelím a pak řízek a tatarák a jelítka a zelí a krkovičku a větrník a chlebíčky s lososem a sýrové nitě a metaxu a pivo a... a.... vše v sobotu
jinka :: mňam!
skaspr :: no mohly by být zase ale moc se mě do nich nechce
dnes vepřo bramboroknedlo zelo
jinka :: ty jo, já chci ty vdolky.
Tož vy zas nevaříte? Včera jsme měli fazolovou polévku a těstoviny s omáčkou a mletým masem a parmezánem.
jinka :: chápu
Dabilor :: no jedno naštěstí to nejdražší ostatní jsou ve sklepě
jinka :: a aspoň si má jarda kde dát kola když simča není