Vše o pilates
radacvičím itoto cvičení vyžaduje rozehřátí svalů nazačátku protažení atd lidé to doma nedělají a pak si neco natahnou doporučuji jít napar hodin nekam do cvičení je také dobře konbinovat ho s jiným sportem
V Levných knihách prodávají za cca 100Kč v současné době dvě DVD, která jsou zaměřená na tuto tématiku...
Je tady někdo, kdo se tomuto věnuje? Třeba na profesionální úrovni?
Taky jsem se zajímala, došla jsem zatím jen ke "koupi" DVD. Nikdy jsem ho neviděla Možná jen pět minut...
Asi jsi myslela PULS, ne PLUS, viď. Vyšlo to i s prvním dílem?
Ahojky, díky za reakci.Prozatím necvičím, ale mám v plánu začít. Také vím, že je nejlepší začít nejprve s cvičitelem, problém je v tom, že tenhle druh cvičení není prozatím natolik profláknutý a ve fitnescentrech, leckdy i ve velkých městech, je těžké na něj narazit a když už, tak to není pilates v pravém slova smyslu, ale dřívější bodyforming, na který si fitnescentra dala nálepku pilates, aby byla zkrátka in. Takže nejlepší je pořídit si kvalitní DVD, alespoň v Česku. V Americe je to mnohem dál a tak není problém si tam jít zacvičit pod profesionálním dozorem. Ale škála DVD o pilates je tak široká, že je těžké se orientovat, která jsou kvalitní a která ne. Hodně zajímavostí se dočteš na www.aerobicmania.cz. Jak jsi spokojená s DVD z Plusu? A kdy to vyšlo, nějak jsem to nezaregistrovala?
Ahojda o tohle cvičeníčko jsem se hodně zajímala, ale nakonec jsem se dočetla že je nejlepší začít přímo s cvičitelem, který upozorní ze začátku na chyby a až po nějaké době je možno cvičit doma.
Já jsem neodolala a když jsem objevila časopísek PLUS s DVDčkem Pilátes 2, tak jsem si hnedle koupila, ale zatím jsem nenašla čas si podle něj zacvičit- ty to cvičíš?
Ahoj, všem příchozím! Uvítám zde jakékoliv názory, tipy, zkušenosti s tímto druhem cvičení...Jen pojďte dál...!