Peníze!!!
už jen ten název "půjčka před výplatou" už to by mělo stačit minimálně na chocholouška
Maci :: nojono..
Dabilor :: očividně to nepomohlo
Dabilor :: Neznám ten film
Zdravím, ještě, co může pomoci je tento finanční magazín https://www.bezvamoney.cz/clanky/ Docela velice zajímavé psaní o půjčkách a financích
žovka23 :: viděla jsi film "díky za každé nové ráno" ?
Tak si opakuj taky:
"jsem trapná,jsem trapná"
Osvědčila se mi rychlá půjčka před výplatou, kterou jsem si vybírala na stránce zde https://www.hyperfinance.cz/pujcky/pujcka-pred-vyplatou/ Máte tu totiž krásný přehled, kdo Vám takovou půjčku poskytne a za jaké podmínky. Rychlé a přehledné
Ahoj diskutující tohoto fóra! :-) Já jsem si před nedávnem našla skvělou brigádu na léto. Vždycky jsem si přála točit zmrzlinu :-)) Kdybych, nenarazila na https://www.hitprace.cz/, tak bych tuhle práci asi nenašla.
bankovky1918 :: čti a uzříš pravdu velikou
O čem je řeč???
milca :: asi mu to bylo uděláno
bankovky1918 :: jak jsi to udělal? v nějakém programu?
To jdeš ty? hezké
bankovky1918 :: hmmm tož nevím no... ale jo proti gustu..
Dabilor :: Máš internet ne?
bankovky1918 :: až tak .. jo?? tak si otevři vetešnictví.. kde bys to prodával prosím tě??
Dabilor :: no to já taky, ale kdybych potřeboval, vím že mě uživí prolézat bazary a starožitnictví a kšeftovat. Nechám si to na důchod.
bankovky1918 :: hmm zůstanu asi u zaměstnání no..
Dabilor :: Levně koupit, draze prodat....ale musíš vědět co...
bankovky1918 :: kde vzít a nekrást
A je to.....tak kdo co chce poradit?
bankovky1918 :: no dobře no...
Dabilor :: Vydali mi kolo policajti, co mi oni sebrali opřené u baráku a nezamčené. Prý 500 pokuty. Tak říkám za to mi nestojí a chtěl jsem jít. Tak mi ho vydali. V nákladu 1 ks.
bankovky1918 :: hele už ti vydali něco? a v ajakém nákladu?
Dabilor :: no náznak jsem měl...ale nic moc. Zřejmně vikingský bojovník. Takže žádný král.
to jak bylo v tom jednom českém seriálu... vy nevěříte?? ne.. a proč? protože vždycky si někdo "vzpomíná" na krále, princeznu apodobně... tak to ne měla jsem tu středověkého vraha.. hmm a koho zabil? generála... aha takže žádné béčko.. no takže asi tak nějak.. nene s tím na mne nechoď
Dabilor :: nó. Ty se mi nepovedly.
bankovky1918 :: jj to je něco jako vzpomínky na minulé životy..
Dabilor :: to není tak vzácné. Prenatální vzpomínky má hodně geniálních lidí.
milca :: ještě mu věř.. to by bylo na nobelovku
bankovky1918 :: gratuluji
Jo, pamatuji si to. A mám v hlavě taky jednu vzpomínku na dědu, co mi umřel, ještě mi nebyly 4 roky.
bankovky1918 :: jako ty si pamatuješ jak tě vytahli na svět jo? já si nepamatuji dědečka co mě zemřel v 5 letech..jen tak jedna vzpomínka asi..
Dabilor :: Zajímavé....myslet vážně smích...nebo smát se smutně...
bankovky1918 :: však já ten smích taky
Dabilor :: To myslím vážně!
bankovky1918 ::
Dabilor :: Jasně...a dokonce si to matně pamatuju. No kdo z vás to má??
Fakt? Takže císařem jo ?
milca :: Jinak, já se sám nenarodil. Mě porodili.
Dabilor :: a krásný koníček
milca :: však jo
ha ,tak planý poplach tak ty narozky jen trenuji kdy je máš?
bankovky1918 :: Vše nejlepší k narozeninám ať se s láskou máte stale tak rádi jako teď.. a hlavně zdravíčko
Dabilor :: přece lítáš,to je velký koník
bankovky1918 :: hmmm guldenů.. dobře no..
Dabilor :: Guldenů
500 čeho ??funf hunder
bankovky1918 :: no moment. Kdo říká že nemám koníček? Mám přímo Koňa. Ale to ještě neznamená že musím sbírat.. max peníze ale ty sbírat moc nejdou