všehochuť
Podniká tu někdo z Vás? Ráda bych se totiž zeptala, kdo v něčem podnikáte, jak jste ze začátku rozjeli své podnikání? Já uvažuji, že bych si nechala navrhnout a vytisknout kvalitně vizitku. Zaujala mě docela ABC online tiskárna https://www.e-abctiskarna.cz/tisk/vizitky/ Jaký máte názor??
heyyy..je tu nekdo kdo jezdi na kole? chlapovi potrebuju sehnat dres na kolo ale nevyznam se v tom, nasla jsem jeden za dobrou cenu www.rogelli.cz/mtb-dres-rogelli-grado-cerno-modry/
tak jsem se chtela zeptat jestli mate s tim nekdo zkusenost?
Ahoj holky,dlouho jsem hledala přivýdělek co by nebyl podvod.Teď jsem našla něco, co mi vyhovuje, žádný prodej zboží. Spolupráce s českou firmou, která prodává (čaje, kávu, koření, bylinkové přípravky, drogerii, prací prášky i pro děti,krémy,.... -jde o kvalitní výrobky ) - nabízí Vám možnost získat slušné provize, ale ne za prodej zboží (což mi vyhovuje, protože na to nemám povahu...). jde spíšenakupováním pro sebe.Je to vlastně MLM, já vím, některé z vás to možná odradí hned, ale podle svých zkušeností si myslím, že nic moc jiného po internetu nefunguje. Je to jednoduché,stačí ktomu PC,internet a pár hodin týdně ,kdybyste někdo chtěli vědět víc,Jen jedna důležitá věc - nemůžu Vám zaručit ani slíbit rychlé zbohatnutí, ale s trochou trpělivosti budete mít brzy slušné přilepšní k platu či mateřské.
všem (registrace do systému je taky zadarmo). Jen jedna důležitá věc - nemůžu Vám zaručit ani slíbit rychlé zbohatnutí, ale s trochou trpělivosti budete mít brzy slušné přilepšní k platu či mateřské[email protected]
žena peťule 74 :: odpovědět ::pošli pošťáka :: 19.05.2010 12:16:31
anketa na www.sanep.cz jsou tam otázky, měsíčně je losováno 50 výher. Anketa lehká, zkuste, třeba budete mít štěstí. Můj kod na doporučení je 216188, klidně napište pošťáka
Neomezená kapacita webu-nemezený výdělek z webu-info na www.job.wpenize.cz
A co po euru?Spravila se?
Chuť mám po prohře Chelsey hořkou.