léto
http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma?utm_source=annahb
Metulka :: Mně ani za svařáček a teplou vanu!!!
Madison :: Tak hlavně že znáš svého pejska a víš, z jakého důvodu kdy štěká ....
radek.klesnil :: můj pejsek ji má taky rád, ten když viděl jak padá sníh, tak se rozštěkal, určitě radostí
může proč ne když se proháníš někde na sjezdovce, krásnej snížek, dole na tebe čeká teploučkej svařáček... no to by se mi docela zamlouvalo, na pokoji teplá vana....no to by bylo super! to by se mi pak zima líbila
Madison :: Nechápu, jak někdo může mít rád zimu
radek.klesnil :: u nás na Vysočině je pěkná zima, ale teď jsem v jiném kraji a tady je to fuj
Metulka :: V téhle zimě mě optimismus nějak přechází ...
měl bys být více optimistickýýýý, jakože za čtyři měsíce bude jaro a pak zase příjde lééééto
Metulka :: a dlouho bude
a je zima
Madison :: Mně to bylo hned podezřelé podle stylu psaní ... a rejpání Tak vítám Tě zpátky, i s podzimem, no ... co nadělám
radek.klesnil :: to jsem pořád já, Bóbika, jen jsem si zaregistrovala novou přezdívku, takže další rejpal tu není
Madison :: Další ...
Madison :: Dlaší rejpal, chjo ...
A bude podzim
ahojky moc a moc zdravím tady to žije! jak jinak,že? když je venku tak hezky, jsme pěkně zalezlý u poče a chladíme se u mrazáku.
já mám léto ráda, ale čeho je dost toho je příliš!
takže vzduch do 28 a voda 30 pak je to ideální! To já bych se naložila a jen bych macerovala macerovala atd... nic mějte se příště!
Manžel mě donutil jít k vodě, tak až uvidíte někde příšerně nas.anou ženskou budu to já, pokud se doma teda ještě nestihnem zabít
Bóbika :: Výborné!
Jsem se fakt zasmál ...
radek.klesnil :: koukni na moje info , válel se mi po pažitce v truhlíku Jinak dneska je krásný letní večer, to já ráda
Bóbika :: Tak Bóbika je nejenom rosnička, ale i zahradnice... hm, hm
Bóbika :: To bys měla, začít se učit ho milovat, boť letos bude pěkně dlouhé! a slunečné!
potrebuju
SAMANTA :: potrebubu, aby mi destik zalejval kytky, jinak mi zas tim prisernym vedrem chcipnou
Bóbika :: No to koukej začít, protože déšť je studený a vlhký a to není dobrý, sluníčko je lepší
radek.klesnil :: Plně souhlasím, doufám, že teď už bude teplo nejméně do listopadu.
SAMANTA :: já celoroční léto nemusím ani náhodou, to bych zešílela, když už léto, tak příjemně deštivé Ale třeba se ho jednou naučím milovat
SAMANTA :: Nevadí, že jsi zaskočila ...
Léto mám rád!Taky by mohlo být celoročně ..
radek.klesnil :: Nevadí, že jsem se zapojila, nebo nemáš rád léto?
SAMANTA :: Vůbec, ba naopak ...
radek.klesnil :: Doufám, že to nevadí, že jsem zaskočila. Brouzdala jsem po diskuzi a narazila na téme léto. Já bych mohla mít léto po celý rok Sluníčko, koupačka, prostě paráda.
SAMANTA :: AAAA, nový člen na mé diskuzi se objevil
A je stějně naladěn, no hurááá
A co na to Bóbika?
Supeeeeeeeeer, léto je před námi, doufám, že bude dlouhé a slunečnéééééééééééé
Bóbika :: Rosnička Bóbika
A je podzim
Metulka :: No že zrovna Ty víš, jaká témata se probírají v anglickém klubu ...
tady jsem jak v anglickém klubu, téma je počasí!
zeta :: Vsak uz to vypadá nadějně!
jen aby leto uz zaclo a skoncilo az v rijnu
radek.klesnil ::
Bóbika :: AAAAA, rejpavá Bóbika nezklamala
Už aby bylo po létu
Metulka :: No chvilku tady člověk není a je mrtvo, ticho, nikdo si nepovídá ...
jak se tady daří???
Metulka :: já si nic opakovat nebudu
zeta a Bóbika nesmutněte, však si to můžete občas zopakovat.... neříká se náhodou Vánoce každý den!
zeta :: a zase až za rok
poslední uklízení a štědrý den je tu, uf, ach, chjóo
Bóbika :: no to tedy joooo spáči jedni
Metulka :: asi maj zimní spánek
tady nikdo nikde!!! kde jste lidičky?