Povídání u kafíčka.
bankovky1918 :: tady už zdechl pes
Vše OK?
bankovky1918 :: máš pravdu stojí to za no ale musíme si to sami udělat hezčí hlavně ať jsme zdraví..
blankat :: Tak tenhle nový rok je stejně na houby jako ten předešlí. Nějak se ten svět kazí.
Tak hodně zdravi,štěstí,radosti,lásky a vše co si přeješ ,ať je ten Nový rok lepší i když jsme starší ♥️♥️♥️. Blanka a holky
blankat :: vnoučátka jsou nemocné 4 a 6 let,ted u nás bydlí do konce roku,rekonstrují byt..tak moc na pc ted nechodím a dopoledne jsem v práci,rozvažím 9km důchocům na vozíčku pěšky obědy.a baví mě to moc,je to supr ale občas sem kouknu..
milca :: to je škoda, no časy se mění, co nadelame,tak zatím , zase se ozvu, doufám, že jste v pořádku doma, pa❤️❤️❤️
blankat :: já se nezlobím nemám proč no na fifty už fakt s nás starých neni nikdo ..
Já vím,že se zlobíš, ale nemohla jsem psát, teď už jsme zdraví a covid jsme neměli.
Moc se tu změnilo, spousta lidí tu není, tak jestli budeš chtít tak mi napiš ❤️❤️❤️
blankat :: mě nemusíš hledat, já jsem na fifty stále jo my jsme zdraví.. snad už bude klid covidem ..
Ahojky,píšu to na tabletu a tak se nesměj, jsem ráda, že jsem tě našla, jak se máš a co blízcí, doufám, že jste v pořádku, my zatím ano. To ulovení s rouskama a očkováním, snad už bude pokoj. Tak zatím pa pa♥️♥️♥️