máme rádi kytičky
na mučenky jsem se dívala na netu, ty se mi moc nelíbí, jdu zkouknout ty ostatní
ahoj maci,krásně kvete clívie a amarelis a mně se strašně líbí mučenky krásně kvetou .my máme tlustice sice moc nekvetou ale je to krásný sukulent.Tak ať se ti kytičky vedou k radosti.
ahoj milčo možná na tom něco je můj muž si s nima taky povídá a je fakt ,že se nám daří a už musí být když některá uvadne tak se měj krásně
Maci :: guzmanii jsem dostala,teď na narozeniny a 1 holčička mě tu radila jak se o ni starat,ttak uvidím,jestli se mě podaří ji pěstovat. Já mám červenou.
1holcicka :: Babibi :: ahojte,mě vždy říkala maminka,dokuď žila,že s kytičkama si má člověk povídat,tak poznají,že je máme rádi a daří se jim.Ale jestli je to pravda nevím. Co myslíte? Hezký den všem
fakt to zkusím, díky za radu však já se ozvu, jak to dopadá...
a ještě miluju strašně guzmanie, ty, co ten květ je jako listy strašně se mi líbí žlutá i červená... ale ty taky brzo uvadnou, nebo spíš nějak uschnou, a ty malý - i když je přesadím, tak taky časem padnou... ale moje švagrová si ráno uvaří kafe a jde pozdravit kytky... je pravda, že jí jdou všechny
poravdu květy po jednom dnu uvadají ,ale zase pořád nasazuje květy nové a tak ti pokvete celé léto
jééééééé, ibišek já miluju - tak ten určitě zkusím, hrozně se mi líbí, ale ty kvítečka někdy brzo upadnou
Babibi :: ahojinky zahradničko
Maci :: čínská růže se říká ibiškům,myslím,že Babibi :: je tím myslela, ty jsi asi myslela minirůžičky ,co jsou v prodeji ,ty by tam také mohly být
Babibi, díky, jen nesnáším muškáty ale ty voskovky bych mohla zkusit... a čínské růže jsou ty zakrslý? Ty se mi líbí
ahoj maci no orchideje prý taky nechtějí moc prudké sluníčko.mně hodně kvetou čínské růže v létě máme plná okna krásných muškátů ty jsou vděčné sluníčko mají rádi mučenky a taky krásně kvetoua brzo nam pokvete voskovka(hoja)to nevím jak se píše ale je to voskovka krásně kvete a strašně voní.Tak se měj fajn
když my máme kytky na okně na verandě, kde na ně svítí sluníčko... tak poraďte, co tam může být? Jediný, co pořád přesazuju a už 3 roky vydrželo, je orchidej a dokonce kvete občas nechápu
Babibi :: zdravím Tě sportovkyně
Maci :: Broňka ti to popsala s pěstováním fialek tak pěkně ,že k tomu nemám co dodat zkus jedmu na zkoušku pa pa
maci,fialky se nám taky nevedly ale teď jsou krásné zalévají se jen do talířků aby si nasály,ne na rostlinky to uhnijí a nemají rádi přímé sluníčko,ale světlo ano.pak kvetou pro radost
1holcicka a Babibi: díky za přivítání, já mám kytky ráda, ale mně chcípnou i fialky já se jim bohužel tolik nevěnuju, a jednou za čas je přeliju... nebo to plesniví, nebo já nevím
ahoj maci.přeji krásný nedělní večer a přeji ti aby se ti kytičky vedli.Já mam manžela šikulu a ten se o ně doma stará a dělají nam radost já se zase starám o naše zahrádky tak ahoj
ahoj holčičko jezdili jsme na kolech ale teď prší ale jinak bylo teplo.Měj se moc krásně
Maci :: tak to jsi pěstitel ,ničitel????????, ,tak to mezi nás zavítej častěji ,pokusíme se tě přeorientovat
ahoj, můžu taky na pokec? ale aby vám neuschly kytičky, moje vydrží tak půl roku, než pochcípají,
ahoj holčičko u nás je taky ošklivo,mlha sice ne ale chladno a po těch krásných dnech se nám to nelíbí.Přeji hezkou neděličku.
Babibi :: Tady na jihu je dnes úplné dušičkové počasí,mlha ,větrno ,na nule ,už jsme si moc navykly na to že je krásně ,ale on je přeci jen ještě únor a dává nám to znát ,viď ,hezkou sobotěnku
milca :: užívej si krásnou sobotu
Taky vám všem přeji hezký víkend
ahoj holčičko,máš pravdu někde je to hrozné .My jezdíme na kolech do Jesenice u Rakovníka a tam to jde je tam i pláž ,kde je písek.Jsou tam také ryby ,ale koupou se tam lidi je to rekreační oblast.tak ahoj
milca :: Ahojky a hezký víkend
ZuzanaK :: Ahojky a hezký víkend
Babibi :: já bych se Broni také ráda koupala v rybníčku ,tady na jihu je jich strašně moc ,ale všechny jsou tak strašně špinavé,rybáři tu v každém mají ryby ,krmí je hnojem a odpadem z jatek a ty rybníky podle toho vypadají.Na NIONETĚ mám dnesla článek s fotkama o kytičkách a modních trendech vazby ,zajdi se podívat pa pa a hezký víkend
holčičko kytičky pro ven mám v garáži tam nezmrznou snad.Taková zima není no a jestli bude v květnu trop. vedro to bude mazec ale já miluji koupání v přírodě ne v bazénu tam ani nevlezu musím si zaplavat a ne se namočit.Těším se na kávičku mezi kytičkami to je žůžo.Krásný víkend Broňa
ZuzanaK :: narcisky musí zatáhnout ,tak do truhlíčku až na podzim
Babibi :: Já už bych také nejraději všechny katičky vystrčila ven,přes den je krááááááásně ,ale v noci ještě pod nulou, dávám je ven až tak na 1.máje letos to ovšem má být s počasím jiné ,teď prý už je jaro a v květnu tropická vedra ,,normální krásné jaro prý bude vynecháno tak to bude něco ,
ahoj holčičko teď jsem koukala na nionetu na tvoje kytičky.už jsme vyndali do garáže muškáty už začínají rašit a musím vyndat i an.trumpety jedou jako blázen máme ve sklepě moc teplo.už aby bylo venku pořád krásně,takové dny jako teď,ale teploučko.Tak ahoj
ahoj zuzko,jak sis asi přečetla kdy nemáš kam je zasadit dej je odpočinout a za rok ti zase pokvetou ahoj
1holcicka :: Babibi :: Dekuju moooc, a muzu je dat do truhliku na balkon ? (ja nemam zahradku )
Babibi :: Ahojinky Broní
ZuzanaK :: Teď po odkvětu nech cibulky "zatáhnout" to znanená úplně je přestaň zalévat ,ale listy neodstraňuj/dostávají z nich živiny na další kvetení/ Až listy uschnou ,odstraŇ je a cibulky zabal nejlépe do novinového papíru a ulož odpočívat.,příští jaro by měly zase kvést.Pokud másš zahrádku ,dej je hned teĎ i s listy do zahrádky a oni ti příští jaro vykvetou.Mě už letos ty loňské krásně kvetou,ať se ti daří ,ahojky
ahoj zuzano nejsem sice ta které ses ptala ale mam ty samé zkušenosti ,narciskám bylo doma moc teplo a tak je zasaď na záhonek ven a oni tě potěší za rok krásnými květy venku.Jinak přeji krásný den.
ahoj holcicko, preji hezky den. nevis co se da delat s narciskama v kvetinaci? kdyz jsem je dostala predminuly vikend (11.2.), tak byly pekne a rozvite. ted jdou kvety do haje, uz v podstate nejsou (coz je asi v poradku), a stonky s listy jsou celkem v pohode. da se to nejak udrzet pri zivote, pripadne dotahnout k dalsim kvetum ?? ps: ptam se asi jako uplnej blbec, ale tyhle potvory jsem v kvetinaci nikdy nemela a moje mamka mi na to rekla - to rovnou vyhod, z toho jsem nikdy nic nemela...
ahoj holčičko a milčo u nás je taky nádherně fakt jaro a už by to tak mohlo být pořád přeji krásnou neděli my pojedeme na kolech na Křivoklát
milca :: Babibi :: U nás je opravdu pohádkové počasí ,je bez mráčku ,sluníčko krásně svítí i hřeje .Máme u nás masopust .CHodí maškary smaží se koblihy ,večer je maškarní . teĎ jsem nějaké maškary vyfotila ,dám je na NIONETU jestli nebudu mít plné album a vejdou se mi tam,přeji vám také takpěknou sobotu a neděli ,jako mám já
1holcicka :: Babibi :: Přeji vám taky hezký víkend u nás je krásně
milčo přeji víkend plný sluníčka
holčičko přeji krásný víkend se sluníčkem
Babibi :: pěkný víkend Broní
milca :: Ahojinky pááááááátek .fajnééééNééééééééééééééééé??
1holcicka :: Babibi :: Přišla jsem vás pozdravit a popřát krásný večer.
ahoj holčičko dík kytička mně vždy potěší
Jsem ráda,že jsi zavítala,máš tam kytičku pa
ahoj holčičko mrknu se tam hned teď
Babibi :: někdy zajdi na NIONETU ,jestli budeš chtít,dávám tam dost fotek,přeji krásného Valentýnka