máme rádi kytičky
1holcicka :: Takže vše dělám blbě,mám ho ve stínu a vody dávám moc,takže to zkusím,jak radíš.Můžu ho dát víc na světlo?Nevadí když s ní budu hýbat ted v zímě?Ale děkuji ti moc za rady,protože se pořáď těším kdy vykvete a nic.Hezkou neděli
milca ::z nafnaf jsem ti psala já ,od dcery pokud dáváš vody jen tolik ,co kyti vypijí za 10 minut je to dobře ,ale nemají stát ve vodě déle a to spatíčko máš na světle ,nebo ve stínu? já ho mám v kuchyni u jižního okna a kvete květ za květem i 4 květa najednou je to taková kytička nezmar
nafnaf :: Já naleji plné misky a až to vypijou tak zase naliji plné,a dělám to všem pokojovým kytkám,tak to mám teda blbě,zalévání,optám se i dcer jak zalévají,já se jich nikdy neptala,jen jim vždy obdivuji,jak jim to hezky kvete a mě ne. měj se hezky a dík.
milca :: tak to bude ten problém ta voda ,ž á d n á kyti nechce stát ve vodičce ,POkud zaléváš do keramických obalů nebo misek ,nech kytičku napít /nejdéle 10 minut/ a co nevypije vylej a dej jí vodu zase za pár dní /nevím jalé máš v místnosti teplo/ podle teploty v místnosti za 5-10dní a uvidíš že pokvete,na jaře jí přesaď a pokud jí budeš přihnojovat ,nemusíš ji přesazovat každý rok pa pa
Babibi ::Ahojky,já zalévám stále do misky,takže má stále v misce,že by to teda byla ta chyba co dělám?Uvidím co mě ještě odpoví 1holčička.Hezkou neděli.
ahoj holčičko a milčo.Já tu kytičku spathyphilum mam taky a kamarádka mi poradila že jí mám občas nechat přeschnout a pak kvete a 1 za 14 dní hnojí a kvete.Mějte se obě moc fajn .Ahoj
1holcicka :: já to tam nemohu nájit,já mám tu květinu doma i moje 2 dcery,jím stále kvete a mě už nekvetla snad 2 roky,chtěla bych vědět,co dělám blbě.Holky říkají,že ji jen občas zalijí a nic víc,tak to nevím proč ta moje stávkuje,asi se jí u mě nelíbí
milca :: jestli kvete bíle ,tak je to spathyphilum a napiš problém mrkni na BOTANICUS PH jestli ji tam najdeš krásnou sobotku pa
1holcicka :: ahojky,já bych se potřebovala zeptat na jednu kytku,pokojovou,nevím jak se jmenuje.Nemáš adresu na internet,kde by byly zobrazeny,pokojové květiny,že bych si tam ji našla a pak ti tu napsala,jak se jmenuje.Nějak ji nemůžu nájit.Má podlouhlé listy a kvete podobně jak kála.
ZuzanaK :: užívej si krásně volna
1holcicka :: jasne ze se zastavim a ted uz preju krasny vikend
Babibi :: Dnes mi došla knížka ze soutěže Noc vlčice dostane ji vnučka ,má narozky a má první díl posílámpozdrávek pa pa
ZuzanaK :: Moc rádi přivítáme movou milovnici kytiček a ať se ti pěstitelství daří pa pa pa ,a můžeš zastavit popovídat i v zimě papáčko
ahoj holčičko,Někde si vyhrála tak ti gratuluji!!!Aspoň je veselejší krok do nového roku.Tak pa pa Broňa
1holcicka :: Ahoj kvetinarko, ted jsem prosla tuhle diskusi a moc rada se na jare pridam k naslouchani rad. Mam doma hodne kyticek a kupodivu prosperuji vetsinou docela dobre. Jen nekolik jich ted nejak stavkuje. Taky bych rada obohatila byt necim kvetoucim.
Tak jsme v tom novem roce a ani to moc nebolelo Všem přeji jen krásné pohodové dny
Milčo hodně zdraví ,štěstí a lásky v novém roce ti přeje Broňa.
Vzkoukni z okna
sejmutě rachejtlí
Jinak šťastnej novej rok
VŠEM!VŠEM!VŠEM!
DO nového roku 2007 Vám přeji hodně zdravíčka,štěstíčka,lásky,spokojenosti a hlavně HODNĚ ZDRAVI´vám přeje BROŇA
Babibi :: milca :: Já Vám přeji do nového roku,ať štěstěna provází Vás na každém kroku.A radosti plné rance,také kapku tolerance.Hlavně pevné zdravíčko a v dušičce sluníčko
1holcicka :: Babibi ::
Krásný silvestr,do nového roku hodně zdravíčka,
a splněných přání,ti přeje hvězdička.
holčičko ahoj.
Nechme stranou starosti
je tu doba radosti.
Odšpuntujte lahvinky
nadělujme pusinky.
A pak ať se zpívá,slaví
v Novém roce štěstí,zdraví
přeje Broňa
Ahojky Broni ,přeji veselého Silvestra ,mám tu od čtvrtka dvě vnučky a tak se na comp moc nedostanu
ahoj holčičko užívej si krásně poslední letošní dny.páááááááááááá!
Babibi :: papáčko Broni
ahoj holčičko.dobře dám na tvou radu a počkám na jaro a pak si nechám od tebe poradit.kam jakou kytičku tak pa
Babibi :: Počkej s tím kupováním až na jaro ,teĎ mohou být kytičky nachlazené a ten přenos z květinářství domů by jim také neprospěl,potom by tě zbytečně mrzelo ,že neprospívají a nekvetou ,tak jak by se ti líbilo, nebo si kup nějakou levnou kvetoucí ,co tě nebude mrzet pokud o ní přijdeš měj se moc pěkně
ahoj holčičko,nic se neděje nemusíš se omlouvat.My máme hodně květin jenokrasné listem,ale chci si kupovat kvetoucí,ale oni ti v krámu moc neporadí,kytky jsou drahé a oni jsou rádi že je prodají a doma z knížky se dozvíš o té kztičce úplně něco jiného než ti řeknou.Tak pa.Broňa
Babibi :: jo ,našla jsem mejlik ,uvědomila jsem si to ,že jej mám ,až když jsem tohle naťukala ,promiň pa
ten květ jsem si prohlédla na emailu je krásný,asi si našla můj email,jednou už jsi mi květy posílala,je to krásná kytička
Babibi :: Na Štedrý den mi vykvetl první kvítek Phalenopsisu ,vyfotila jsem ho ,kam ti mohu poslat foti?
holčičko tobě taky přeji hezký sváteční večer
Babibi :: ať se ti také vydaří ten zbyteček svátečního dne
ahoj Milčo.Měj se moc hezky a přeji hezké prožití posledního dne Vánočních svátků
milca :: K jaké výhře ,Mili, nevím o ničem ,že bych vyhrála knížku jinak moc hezký den se zlatíčkama
1holcicka :: Gratuluji k výhře,knížka se hodí vždy.Hezký zbytek svátečků.
Babibi :: Jedu dnes za turistikou,Taky hezké svátky s vnoučátky,já budu dnes od večera tu mít všechny čtyři.13,10,6,3 roky.
Mějte se tu hezky.
AHOJ TAKÉ SI UŽÍVEJ SVÁTKŮ A VOLNA já mám volno pořád,už nepracuji,ale hlídám vnuky 4 a 1,5 roků tak to je taky šichta.Tak se měj fajn AHOJ
milca :: Doufám ,že vše proběhlo podle tvého přání a teď už jen užíváš zaslouženou radost z dárečků ,stromečku,miláčků i ty Broňko a ty máš ještě k tomu počasí ,které ti dovolí prohánět kolo ,užívejte si krásně volné dny pa pa
ahoj Holčičko.
Pod stromeček dárků dosti, kapra co má málo kostí,na Silvestra láhev moku vše nejlepší v Novém roku.
Veselé Vánoce a štastný Nový rok ti Broňa
ahoj milčo.
Padá snížek tiše z výše mráz na okna domů píše.Ježíšek teď dárky shání aby splnil všechna přání.Veselé Vánoce a šťastný Nový rok ti přeje Broňa
A do roku 2007 hodně zdravíčka,
ještě přeje Milča-hvězdička
Hromadu dárků, co srdce pohladí,
rodinu, přátele, co nikdy nezradí,
k bohatství krůček a ke štěstí skok,
zkrátka nádherné Vánoce a nový rok
AHOJ přeji ti i tvojí rodině krásné prožití Vánoc,pěknou pohodu a hodně dárečků a lásky ti přejeBroňa
Babibi :: dnes jsem si tedy mákla,ale teď už budu jen odpočívat ,přeji Ti radostné vánoční svátky plné pohodičky štědrosti a spokojenosti Věra pa páčko
Také ti přeji aby ses moc už nehonila a kvetly ti krásně kytičky ahoj Broňa
Babibi :: začíná mi rozkvétat Phalenopsis a mimoza načasovaly si to akorát na vánoce ,mám radost,přeji pohodové dny do Ježíška pa pa
ahoj máš pěkného koníčka,bude to zvláštní svatba,ale to není to důležité ,hlavně aby jim to vydrželo.Tak pa pa.
Babibi :: Teď jsem dodělala svatebku pro takovou zvláštní nevěstu,bude se vdávat v riflích a budou mít takovou country svatbu, dcera jde za svědkyni,byly to růže s vřesem a vřesovcem ,docela zajímavá kombinace ,a už mě čeká jen zítra předváděčka v Třeboni a pár vánočních misek a budu odpočívat . co skončily losíky ,je to tu vylidněné, měj se moc fajnéééééé
ahojky mně bazén neláká to není pro mně mám ráda plavání ale delší po bazénu netoužím mám radši přírodu.miluji jízdu na kole spojenou třeba s plaváním a hlavně na kole v lese ne moc po silnici.Příroda to je moje a sluníčko, i když za ním nejezdím,nějak nám na to nezbývá.tak pa
Babibi ::ahojíček , jo jo když vyjde na Lipně počasí ,je tam líp než u moře, moc ráda si tam v létě zajedu i když teď ,co máme bazén na zahradě jsem troch línější někam za vodou a sluníčkem jezdit . Nejraději teď odlétám za sluníčkem a teplíčkem v lednu,když mi u nás chybí pa pa
tak si byla na výletě,moc ti to přeji.žijeme každá jinde,ale každý kraj má něco i když jižní čechy jsou krásné.Měla jsem tetu přímo v Lipně,manžel u Lipna sloužil na vojně a 2krát jsme byli na Lipně na dovolené a chtěli bychom ještě,tak snad se to povede.tak ahoj