máme rádi kytičky
tu práci s kytičkama ti tiše závidím ,musí to být nádhera dělat co tě baví.Tak se měj fajn
milca :: Ahojí Miluškooooo
Babibi :: Já dnes také vážu od rána kytice objednané na Valentýna ,až už mě to přestává bavit,musím chvíli vydechnout u PC
ahoj holčičko,už jsem dnes pracovala na předzahrádce,obnovovala jsem ji po kopání elektriky do země a dělala jsem to původního stavu aby to na jaře kvetlo
ahoj milčo kolo mně strašně baví,nejvíc teď v mém věku jsem ujela loni 89 km,jeli jsme na výlet do nejmenšího města v Evropě Rabštejnem nad Střelou ja tam krásně a jede se lesem krásnou přírodou a to mně baví nejvíc a potom miluji kytičky a zahrádku
Babibi :: Broňko ,ty jsi kádr,také mám jednu kamarádku ,vášnivou cyklistku,když spolu jedeme ,plápolám daleko za ní jako hadr
milca :: Ten květ vystřihni i s tim stonkem z té růžice ale počkej až trochu zavadme ,mě se to píše ,když vím co a jak ,ale je to těžké udělat ,hlavně když to děláš poprvé viď, já také nevím ,jak to lépe napsat ,ale snad se domluvíme ,viĎ
Babibi :: ty jsi teda šikovná,já bych to neujela,no snad ani polovinu.měj se hezky
Ahoj holčičko,neděle byla jarní samozřejmně na kole 42 km,a bylo to moc fajn.Tak ahoj a přeji aby se ti v kytičkách na Valentýna vedlo.Dnes jsem se v televizi doslechla že to není americký svátek jak se říká ale ze starého říma byl ten den zabit svatý Valentýn,Tak ahojky.
Ahoj milčo taky jsem někdy natvrdlá a hned to nepochopím i když je fajn že se o zalévání stará muž.Dnes bylo krásně a na kole jsme jeli 42 km.Tak ahoj
1holcicka :: ahojík mě ta guzmánie asi brzy odkvete a já moc nepocopila,jak mám ten květ seříznout.To ho mám uplně celé to červené uříznout pryč?A ten květ vyhodit?Promiň,že jsem tak natvrdlá Tak zatim..
milca :: Tak Milunko pěkně pěstuj,a kyti se ti odvděčí pa pa
Babibi :: přeji krásnou pohodovou neděličku tady je moc pěkné ráno ,takové jarní,ale já už mám meděli ptacovní připravuji orchidee na valentinky
Babibi :: taky tě pozdravím,ať už je to jaro a můžeš jezdit vesele na kole.
1holcicka :: díky moc za radu.Tak do té růžice zalívat by mě nenapadlo,ani to tak rozesadit.Díky moc,doufám,že mě to vše nachvíli vydrží,jsou to krásné kytky.Měla jsem radost.Jo je tam napsáno na květináči Dracena,já to blbě napsala.Ještě jednou díky moc,za pomoc.
ahoj holčičko,už jsem taky měla párkrát Guzmánii,ale nikdy znovu nekvetla,teď už vím proč.Vždycky jsem jí po odkvětu vyhodila Ahoj
Babibi :: Mám radost s tebou,to je moc fajn ,že vykvetla
milca :racela bude pravděpodobně Dracena málo zalévat ,spíš rosit ,pokud je v převozní rašelině ,na jaře přesadit .
Alocasia krásně žilkované listy viď ,zalévat také málo a chce dost světla ,aby tvořila žilkování
Guzmánii zalévej do růžice listů ,odkud kvete ,až odkvete ,stvol květu seřízni a ona ti vytvoří 2 dceřiné rostliny ,ty můžeš po čase oddělit a zasadit zvlášť ,MATEČNÍ ROSTLINA UŽ NEPOKVETE. KRÁSNÉ POTĚŠENÍ Z KYTIČEK
ahoj všichni,mám velkou radost rozkvetla nám orchidej ,měla jsem ztrach,že už znova nerozkvete ale je vidět,že se moje drahá polovička stará o kytky dobře a tobě dík holčičko žes mi dobře poradila co s ní vypadalo to s ní špatně.ale je krásná
ahojte všichni
1holcicka :: na narozeniny v lednu jsem dostala tyto kytky.Dracela,alocasia a guzmánie.Až budeš mít chviličku,prosím napiš mě,kolik je zalévat a jak pěstovat. Moc se mi líbí,jsou krásné ahojík
ahoj holčičko,dnes je čtvrtek a napadl hnusnej mokrej sníh,kterej hned taje,bala jsem s Venouškem venku a je mokrej až na hlavě,je z toho břečka.tak pa
Babibi :: hezkej čtvrtek Broni, dnes ráno u nás, už je cítit vzduch úplně jarem ,po dlouhé době se mi docela dobře dýchá.Nechám všeho a půjdu na procházku pa
ahoj milčo taky tě zdravím
milca :: hůůůůůůůůůůůrááááá ,chyběla jsi tu posílám mlaskáček
všechny vás tu zdravím,PC opraveno.
AHOJ holčičko to ne nejsem zas tak dobrá,ale strašně mně to na kole baví a musím už si v mém důchodovém věku udržovat kondici.Za chvíli mně bude lákat zahrádka to je další můj kůň,už aby bylo opravdové jaro.
Babibi :: Broni to patřilo tobě
Budeš jistě na medaili
ahoj holčičko,to víš musím pomalu nejsem už nejmladší ,ale musím trénovat.Vkvětnu jedu závod Franty Mašína tkz.Lišanskou šlapku a to je 68 km a tak to chce trochu trénink.Tak se měj fajn.
Babibi :: tAK OPATRNĚ S TÍM KOLEČKEM ,NEŽ SE DOSTANEŠ DO FORMY
ahoj holčičko fotky jsem dostala ty narcisky s tím krokusem mně kvete talovín už se blíží jaro tak se měj já už dráždím kolo po silnici
Babibi :: Dostala jsi foti???, Mě to napsalo ,že ne
Hahoj zahradničky
ahoj holčičko,máš pravdu letos se příroda zbláznila jen aby nebyly velké mrazy v květnu to by bylo špatné a nadělalo by to moc škody tak ahoj
zuzano,mám s tím špatné zkušenosti v zimně,je to hezké,zelené ale v zimně to nechce teplo a chce vlhko a pomeranče se musí roubovat a i přes to je to složité ahoj
Babibi :: To jsou ale věci ,co ta příroda letos provádí ,viď??????,
ZuzanaK :: Pokud bys chtěla vypěstovat plody ,tak to smysl memá ,protože citrusy se musí roubovat nebo očkovat,aby plodily ,jinak rostlinku stálezelenou vypěstuješ
Babibi :: ja jsem zkusila hodit do kvetinace seminka z takovych tech malilickych pomeranciku. co myslite, ma to smysl ted jsou asi tricentimentrove
mně kvete talovín
Mě na zahrádce rozkvetly krokusy
Ahojindy
Babibi :: pošlu ti kytičky z mojí zimní zahrádky ,které jsem dnes vyfotila ,třeba tě trochu potěší pa pa
ahoj holčičko,bude to dobré ahojky
Babibi :: Malého je mi líto a i tebe ,je to zápřah viď ,tak vám přeji ať to trápení brzo přejde ,pa pa
milca :: Ať vše dobře dopadne s tou operací ,já teď přijela z rentgenu , ještě nejsem v pořádku a tak pokračuji v povalování doma
ahoj holčičko nastartoval docela špatně,celou noc jsem ošetřovala a přebalovala vnoučka,který má střevní chřipku tak snad se to bude lepšit tak ahoj
chtěla bych vás holky pozdravit,jsem u blossom,tak píšu od ní.PC stále v opravně.Ty se holčičko uzdravuj,já jdu v pondělí na operaci a pak doufám,že to PC už bude doma,je na něm pokazená mechanika,nešly DVD.Tak ahojte jo a dostala jsem 4 kytky v květináčích,tak pak se zeptám na radu,jak se o ně starat.Ať mě dělají radost.
Babibi :: Dobře dnes odstartuj ten nový týden
ahoj holčičko taky tě zdravím a přeji ti krásný zbytek zasněžené neděle ahojBroňa
Babibi :: Zdravím ,tě Broni