Co vám datum narození prozradí?
violka :: nazdar..
Ahoj zdravím
Všem přejí krásný a veselý Silvestra.
Vnovém roce 2012 hodně štěstí a mnoho zdraví.
Přeje Miluška-numerka z rodinou..
Ahoj no u zase tu budou brzo vánoce,jak ten čas letí a u mně hodně změn.Jak se říká změna je život,no snad to bude k lepšímu co já vím,tak či tak hlavně že to zdravíčko ještě mi slouží a co vy co novýho u vás?..
Velikonoční zajíček
nese plno vajíček,
nese je na Velikonoce,
skončila mu v potoce.
Chudák zajíc pláče, pláče,
ouška v řece při tom máče.
Zajíc vejce nedonesl,
lidem štěstí však přinesl.
Krásné prožití velikonočních svátků přejí všem..
Ascotik :: no táááák...
violka :: ahojka ahojky.. už jsem si řek kde jseš.. taky ti přeji vše nej a spoustu zdraví a tvůj koníček ať tě baví a hlavně.. stálý úsměv na tváři..
Ahoj v tom novém roce 2010 Vám všem přejí hodně zdravíčka ,lásky a mnoho úspěchů..
Ascotik :: prahnu po informacích..
Dabilor :: To víš...svět je malý...
Nazdar , zdravím ! ! Děje se něco ? ? ? Kde jste všici ? ? ? Ahoj ! !
Ascotik :: em... co to???? no byl... a ty jsi kdo??
Dabilor :: My jsme se nějak před 2-mi lety spolu zakecali, byli jsme na stejném koncertě Jarka Nohavicy v Lomné, ne? Ty jsi někde z Jablunkova, co si pamatuju....
Myslím, že stále stojí..., ale já nejsem taková ta správná vesnická drbna...mi to jde jedním uchem dovnitř a druhým ven. Matně si vzpomínám, že něco takového bylo..., ale po té co udělali obchvat, máme docela klid.Hlavně, že se dostanou děti v pořádku do školy, protože předtím to bylo hrozné...
Ascotik :: no vidíš.. zrovna včera jsme řešili co se stalo s tím barákem co do něj cyrka před 2 lety vrazil ten kamion.. nevíš??
Ascotik :: nazdárek krajanko..
violka :: Jsi moc hodná, nespěchám...poslala jsem ti pošťáka. ZDRAVÍM KRAJANY ze SLEZSKA!!!Já jsem z Dobré u Frýdku-Místku
violka :: nazdáárek..
Ascotik :: Jsem bydlím v Třinci.. Rozbor udělám až buddu mít více klidu,když si sednu pc vždycinky mně někdo vyruší..
Dabilor :: Ahoj krajáne..
Ascotik :: jo je..
violka :: že jo??
violka ::Ahoj hodná čarodějko, jsi zlatá, mail je: [email protected]. Nejsi náhodou někde ze Severní Moravy?
Ascotik :: Máš pravdu musím mít hlavně na to čas.Já neprodávám,já pomáhám ,radím a jsem vděčná za poděkováni i za jakoukoliv odměnu.Jsem hodná čarodějka udělám ti ráda rozbor a pošlu na tvúj email.
Violka,moc prosím jaká bude moje blízká budoucnost?Moc děkuji 28.2.1958
violka :: Ahoj Violko. Děláš i celkovou numerologii? Dost by mě zajímalo, co mě čeká a nemine...já vím ...je s tím moc-moc práce...Dá se u tebe takový numerologický rozbor do budoucnosti koupit? Hledala jsem totiž nějakou kartářku na Severní Moravě a MařkaK mi poradila, ať ti tady napíšu...Děkuji za odpověď. (narozena 2.12.1976, v 8.30 hod)
violka :: Díky ti hodná vílo ! ! !
MařkaK :: od 18.5.2009 do 18.5 .2010 budeš mít nějaké změny,nebo už máš,možná starosti rodinou ,zdravíčko bys mněla hlídat .příšti rok už bude líp..
MařkaK :: ano,ale musím to spočítat,,
Zapomněla jsem napsat datum narození ..18.5.1943
violka :: Tak se to tady nějak zamrzlo.Tak že bys mi taky něco předpověděla ..jak jsem na tom , jak na tom budu ...zdraví ? ?
ZuzanaK :: Ahoj tak to ti gratulují a hlavně se opatruj,má dcera má chlapečka,mám ho na infu. Taký nemám čas tet se věnovat věštění..
violka :: děkuju za optání - největší nevolnosti jsou za mnou, uteklo to a jsem ve 14.týdnu
Ahoj ,mám k vám prozbíčku,Protože máme každý své trápeni a broblémy .kdo máte SKYPE nebo ICQ můžete se na mně připojít,,mé SKYPE je numerka2 a nebo icq 206 -086-001 numerka.
Ahoj v tom novém roce 2009 přejí hodně štěstíčka a hlavné pevné zdraví..
ZuzanaK :: Ahoj mamino,jak se máš?
Ahoj přišla jsem vás pozdravit a popřát krásné vánoce.. hodně lásky,mnoho dárečku od Ježiška a hlavně zdravíčka a štěstíčka....To vám přeje kdo mě nezná pod přezdívkou--Miluška-numerka--malá hodná čarodějníce.
violka :: to zatím ještě nevím, zatím je brzo (2.týden) - jen mě tak napadlo, jestli termín početí není důležitější než chvíle vyklubání na svět...
ZuzanaK :: Ahoj zajímavá myšlenka kdy to očekáváš a v kolik hodin,to víš ? u numerologie stačí datum narození,ale u horoskopu ,musi se znát jak čas ,den narozeni,místo ..
ZuzanaK :: copak copak něco nového?
ahoj, zajímalo by mě, jestli existuje nějaká možnost analýzy nebo horoskopu pro nenarozeného človíčka podle data početí - předpokládejme, že ho známe takřka na hodiny
tak já jsem velký pes?? na hranicí s velkou medvědicí.. teda hlavně že jsem velký..
blankat :: Šíp - Jedle 6.1.-14.1.
Labuť - Hloh 15.1-24.1.
Delfín - Cypřiš 25.1.-3.2.
Jižní ryba - Modřín 4.2.-13.2.
Malý kůň - Borovice 14.2.-23.2.
Okřídlený kůň - Vrba 24.2.-4.3.
Velryba - Topol 5.3. -14.3. Král - Lípa 15.-24.3
Král - Dub 20.-21.3.
Spoutaná princezna - Líska 25.3.-4.4
Královna - Jeřáb 5.4.-14.4
Trojúhelník - Javor 615.-24.4.
Reka života - Ořech 25.4.-4.5
Sluneční hrdina - Topol 5.5.-15.5
Zajíc - Kaštan 16.5.25.5
Lovec - Jasan 26.5-5.6.
Vozka - Habr 6.6.15.6.
Malý medvěd - Osika 16.6.-25.6
Velký pes - Jabloň 26.6-5.7.
Velká medvědice - Jedle 6.7-16.7.
Malý pes - Jilm 17.7.-26.7.
Hydra - Cypřiš 27.7.-6.8.
Koráb - Topol 7.8.-17.8.
Kotlík - Modřín 18.8.-27.8.
Kentaur - Borovice 28.8.-6.9.
Havran - Vrba 7.9.-17.9.
Honák - Líska 18.9.-27.9.
Honák - Olše 22.9.-23.9.
Pozemský hrdina - Jeřáb 28.9.-7.10.
Severní koruna - Javor 8.10.-17.10
Had - Ořech 18.10.-27.10
Drak - Tis 28.10.-6.11.
Vlk - Topol 7.11.-16.11.
Hadí muž - Kaštan 17.11.-26.11.
Oltář - Jasan 27.11.-6.12.
Jižní koruna - Habr 7.12.-16.12.
Lyra - Osika 17.12.-26.12.
Lyra - Buk 21.12.-22.12.
Orel - Jasan 27.12.-5.1.
Ty jsi,,Oltář - Jasan 27.11.-6.12.
kaktuzz :: Ano máš pravdu na interněte najdeš rozbor,ale jen zlomek,,takový rozbor úplně rozebrani zabere 4 hodiny i tak děkuji za přispěvěk..
Velice se omlovám nestíhám a nejsem zcela v pohodě,ale nezapomenu..
violka :: ahoj draku já jsem taky drak a jsem 2.12 co jsem v keltském znamení??
violka moc ráda bych měla od tebe horoskop máš velmi pozitivní energii narodila jsem se 15.9.1961 [email protected] zajímá mě tento rok od září do září a snad už jenomom pozitiva
Ahoj a přejí dobrou chuť k obědu.
Tak něco málo o sebe prozradím.Jsem narozená 8.7. Rak .kéltském znamení jsem Velká medvědice-Jedle.
Čínském znamení jsem Drak.
Kuk tady,kliknou na numerku..
http://diskuse.dama.cz/d.php?d=936
se to pomalu zakecává co??
violka :: nezapomen na mne