BAR
Bóbika :: a mě na stojáka v tomhle baru nikdo nenaleje? NEBO CO???
boro :: a stal se zázrak, já normálně celou noc tvrdě spím, to se mi nestalo už 13 let, byla jsem věčně vzhůru a pozorovala bubáky
Bóbika :: ja ne
boro :: dneska jsem si jedno dala, na stojáka
<sml77>
boro :: jo, už v den operace jsem si nebrala žádný prášky, protože jsem věřila, že to dobře dopadne. Už to bolí jen malinko, ale to může trvat ještě několik týdnů, teď musím na sebe dávat jen pozor, abych nemusela zase nazpátek, už tam pár neposlušných pacientů taky měli. Ale ty potíže můžu do budoucna klidně mít zase, prý jen 60 procent lidí zůstanou naprosto zdraví. Nemůžu chodit na pivo
Bóbika :: no a mas to uz dobry?
boro :: a to jsem měla štěstí, že mě vzali přesně v ten den, jak měli, připadá mně, že každej druhej má operaci odloženou a musí na ní čekat v nemocnici třeba celej týden. Včera k nám na pokoj dali babču,která příšerně celou noc chrápala, nikdo jsem se tam nevyspali, chudáci ženský, co tam s ní musí ještě být
Bóbika ::
boro :: vykopli mě brzo, klávesnici a myš mám podloženou krabicemi, nesmím sedět, tak stojím, ale zdržovat se tu dlouho stejně nesmím
Bóbika :: uz jsi doma?
boro :: <sml77>
Furt nic? Du jinam...čau..
Du pryč, tady je to jak u Suchánků...
Tak nalej už sakra něco...
Povídám...NALEJ !!!
Nalej...
Bóbika :: vcera???
Bóbika :: dneska jdes?
Bóbika :: zitra jdes?
dobry den
Dobré ráno ..............................
Bóbika :: ja mam 2
boro :: jo
Bóbika :: na bulharech?
Tak jsem dobublala
boro :: baba jde děsně, posledních pár dnů se tam sotva proklikám
boro :: mam radsi mandarinky a bez pecek Kdyz budes mit cestu kolem Pardubic, stav se <sml52>
Bóbika :: kam mam donest pomerance?
boro :: <sml39>
Bóbika :: <sml79>
boro :: uz mam termin, 24.5. nastup do nemocnice a druhej den by me meli kuchat
Bóbika :: kdekoliv kde je k dispozici php
boro :: nevíš, kde by se dali založit stránky zdarma něco jako tady http://zone.webgarden.cz/, ale aby mi tam nikdo nečuměl a měla jsem to vlastně zamknutý?
boro :: tam jsou ty blbý otázky, tak to nebudu sázet, ale jsem zvědavá na tu novou hru, co tam o ní píšou
Bóbika :: neprsi, ale Rusko Italie se hraje uz od vcerejska
boro :: cinkaj pěkně
boro :: ne, tam už jsem nebyla ani nepamatuju, prší tam?
Bóbika :: no budvarky
boro :: jaký bulhárky?
Bóbika :: sazis???
Bóbika :: zasis bulharky?
boro :: postrilet by potrebovali, vsak my bysme se to naucili sami
Bóbika :: me v breznu na slepaka objednali na listopad
boro :: chtela jsem do Prahy, ale tam bych asi cekala jeste dyl a ono to strasne bolíííííííííííííí
boro :: prave ze jeste nevim, jeden doktor se mi to snazi domluvit co nejdriv v Pardubicich, ale nemuze sehnat primare, asi je nekde na dovoleny, jinak mam v zaloze jeste Brno a to bych mela jit na konzultaci teprv 23. kvetna a az pak nekdy operace.
Bóbika :: kdy jdes?
boro :: jenom doufám, ze me stihnou vcas odoperovat, jinak mi chcipne minimalne jedna noha Ale dokud to boli, je to znamka toho ze je ziva
az tak?
boro :: do invalidního, jdu na operaci a pak mě čeká důchod, a až mi bude líp tak se uvidí, každopádně si na sebe musím dávat pozor, aby mě nekuchali pořád