Vitamíny
Až budeme plánovat druhé miminko tak ho budu taky brát. Včera mi o něm řekla sestřenka, že ho bere.
Dočetla jsem se, že je i bez jódu. Jen pro info.
Něco na přečtení www.femibion.cz/femibion-1-s-vitaminem-d3/ a www.femibion.cz/femibion-2-s-vitaminem-d3/
Je to i rozdělené, nejdříve F1 a pak F2 . Právě proto jsou lepší tyhle vitamíny.
Dobrý den, já před otěhotněním brala kyselinu llitovou a v těhotenství femibion.
Tak to moc grtuluji, hodně maminek si ten femibion chválí.Tak přeji hlavně zdraví.
Zdravím, tak užívám Femibion a jsem spokojená. Máme už dvě čárky takže budeme pokračovat dál.
Dobrý den, nejdůležitější je kyselina listová, ale samozdřejmě i ostatní vitamíny. Pestrá strava je základ, ale někdy to prostě člověk do sebe nedostane. Tak jsou lepší ty doplňky stravy.
Zdravím, užívala jsem femibion. Doporučila mi ho švagrová. Za mě velká spokojenost.
Ahoj, já brala před otěhotnění a během těhotenství kyselinu listovou. Je spoustu produktů v lékárnách a na internetu. Záleží i kolik chceš investovat.
Dobrý den, jaké jste brali vitamíny a doplňky stravy před otěhotněním a během těhotenství?