A tak různě
AHOJ všem zajímá vás neco málo o kouření a diskuze na tema novela zákona o Zákazu kouření na veřejných místech atd. Zajímá vaš vse o první pomoci akutní stavy pacientů stavy přímo ohrožujíci život atd. podívejte se na web.stránky : bery-rescue.webnode.cz zajímavé diskuze a články navštivte a podpořte naše stránky cauky vse BERY ..-))
My nebudem cigárka a prašule budou.
Ahoj, znáte e-cigaretu? Před měsícem jsem si jí koupil na internetu. Je tam dost nabídek, ale zaujaly mě stránky e-koureni.cz. ted to dokonce mají v létě za super cenu. Je to fakt bomba kouřeníčko :-)
Od nového roku nekouřím a zatím mi to jde,i bez nějakých podpůrných a drahých prostředků-chce to jen se na ty cigára zdravě naštvat a pak to jde!!Snad to vydržím,tak mi držte palce.
boro :: malem uz me vezli, ale ne nadarmo se lekam sam sebe pred zrcadlem abych toho vic vydrzel
otik :: ty jsi tady?
boro :: to ani ne, ale bal jsem se sem nakouknout
otik :: mas to cigaro nejak dlouhy, ne?
boro :: sem se lek az jsem si musel jit zapalit
otik :: BAF!!!
http://www.zena-in.cz/auditoria/images/uzivatele/25/53/50.jpg
boro :: baf
Bafat
ZuzanaK ::
kopik :: jo tak to je asi legrace tříletou jsem hlídala asi před měsícem jeden večer a nestihla skoro jít ani čurat ona potvora přišla na to, že si má s kým hrát
ZuzanaK :: 3 roky.
kopik :: a kolik ji je, dablikovi ???
ZuzanaK ::Jenže když ona ta opice Romana mě neustále vytáčí tak jsem pak nas.... a jdu si zapálit.
kopik :: vsak holky by mely byt ta spravna motivace..?
ja vim, omlouvam se - to se mi to keca, kdyz nemam na tom nikotinu zavislost
ZuzanaK :: Jo zkouším ale jak tu mám ted holky tak mě to zase nejde protože mě Romča zlobí.
kopik :: ani snaha se nejak nedari a ty zkousis nekourit?
ZuzanaK :: Tak zatím se moc nedaří?
ZuzanaK :: Tak já v těhotenství a při kojení jsem nekouřila a kdybych blbec nezačala tak jsem mohla být za vodou.Ale pokusím se o to.
kopik :: tak to je tomu mymu uplne suma fuk kdovi, treba ho privede k rozumu miminko, az se podari jenze jeho matka pry kourila i v tehotenstvi a pri kojeni, takze bida
ZuzanaK :: Prostě musím vždyt to ted zdražili a po novém roce opět.
kopik :: skoda, ze to nedokaze (a to ani zkusit) ten muj
ZuzanaK ::Tak to je dobrej,já prostě nemám pevnou vůli.
kopik :: vidis a ja tu mam v praci kolegu, ktery prestal ze dvou krabicek denne ze dne na den a ted uz pet let nekouri
ZuzanaK :: No mě se to taky nevede.
kopik :: u nás bohužel nedošlo ani na pokusy Mára sebekriticky tvrdí, že on teda přestat nedokáže
Babibi :: A jak jsi to dokázala? porad.
ZuzanaK :: Já mám na to vztek ale nějak mě ty pokusy nevychází?
kopik :: my to mame doma napul - Mara je zavislak, co da dve krabky denne a ja to nesnasim...
faktem je, ze se teda moc nelibame
kouřit jsem přestala loni 1. listopadu a jsem tomu moc ráda
Bóbika :: Tak to by mě bylo i líto si zapálit.
kopik :: ale oni voní po jahudkách a pak mám jeste poradne velky, jeden stoji asi 500 Kc
Bóbika :: no tak na ty by mě taky chut nepřišla.
No a já mám opačný problém, skříň plná doutníčků a chuť stále nepřichází. Jsem tzv. letní občasný kuřák
otik :: tak já se ani nemůžu odstěhovat na pustý ostrov nebot budu hlídat vnučky.
kopik :: a proč se teda neodstěhuješ na ostrov? ... stejně by jsi si je začla balit... tak to už nevim, komu není rady, tomu není pomoci
Tak koukám že žádná rada nepřichází?
Bóbika :: To už jsem taky zkoušela ale jek mě někdo nas.... okamžitě sáhnu po cigáru.Já bych se snad musela odstěhovat někam na pustý ostrov.
kopik :: já s tím nikdy problém neměla, ale co kdyby sis peníze, za který bys jinak koupila cigrety dávala stranou a kupovala si místo nich něco pro radost, cokoliv, třeba pěkný oblečení nebo tak něco...
Bóbika :: Ale mě to stojí prachy. A když to furt zdražují tak mám čím dál tím mín. peněz.
kopik :: neprestavej, chlapi to maj radi
Koukám že mě nikdo nechce poradit?
Já bych ráda přestala ale nevím jak?
boro :: proto ta mlha u rybnicku
kourit!!!!
tamara54 :: pěkné
Neumím kouřit do dneška a a ni mi to nevadí a teď už s tím začínat nebudu, takže mám klid
hlasim 440. den bez fajcenia