LIBOZVUKY
SOUTĚŽ o MININOTEBOOK
registrujte se na http://galaktis.cz/s/4107/
a notebook, mobil nebo jiné ceny mohou být vaše ) neváhejte, soutěž trvá jen do 31,10 !!
http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma?utm_source=annahb
Ahojky mohu poprosit,jestli se někomu bude chtít nám dát i několikrát za den hlásek-http://rakovnicky.denik.cz/zpravy_region/hlasujte-ja-a-muj-psi-kamarad20090430.html
je to fotečka b.Janečková a Artie Moc děkuji
a co to je?
hele.. zkuste tohle:
http://www.myspace.com/deadbeatprojectuk
schvalne, co vy na to.. neni to sice zrovna skakave a telem zmitajici.. ale elektrizujici a prosycene se to biti zda se ;o>
Můžu potvrdit! Ta je šlapavá! Včera jsem málem protančila lino v kuchyni!
Bobeš :: nemaje .. prosiice!
du to zjistit, zda ji vlastnim!.. ma pamet na nazvy skladeb zda se byt v bide..
Witch :: slysela jsi uz skladbu emergency od faithless???? hodne šlapavá!!!!!!
Witch :: nebo ze by industrilani??
Witch :: undustrilani je myslim ten spravny vyraz..
nejak se mi zauzlovaly prsty himl.. (mela bych si to vic redit asi..) :O>
a pro pooo..
uplne nejvreleji doporucuju jednu lahudku :O) lahudkovou.. (neni urceno drobnym blondynkam v ruzovem tricku..:P )
stary dobry Skinny Puppy - The Process.. uzasnej industruilani kytarovej dychanek preju!
co to tu lita za mouchy..
Bobeš :: kuju!
Bobeš :: taky nemam probleem schranka to pokouse, je nadupana :O>>>
lalala! (sak si to kluku sam poslechni! i paar kamaradum by to mohlo zprijemnit podzimni odpoledne.. chvilema je to nakopavacka veselice :o))
kuju!
(skocila bych na knedlo vepro hele.. no jeeeje.. aaach..)
Witch :: a nebo me napadlo, poslat to emailem, skladbu po skladbe. nejvetsi ma 4,5 mb. ja s tim problem nemam, zalezi na tvoji schrance.:-)
papa
Witch :: ahooj, vubec neotravujes, mam radost, kdyz muzu udelat radost:-) myslim ze to mam.
je to dvojcd, cd1 mixuje Fabio a cd2 Grooverider, je to tak?
jinak je tam daleko vic veci od tohodle tipka, tak kdybys chtela...
jak ti to predam? postou nebo osobne?
mej se hezky, ja mastim do prace.-nastesti jenom pres obedy a pak jupi domu :-)
papapa
Bobeš :: prosim te, ze votravuju.. jenom takova malickost.. koukni se, jestli by Tam nemeli "Drum & Bass Arena (Disc 2) mixed by Grooverider" ..
Bobeš ::
sem teda neslyšel.
Máš li ?
zeta :: Že by to bylo málo... a to se nedá říct!
Jeden pán měl mínění, že bída z lidí lotry činí...
Yira :: no prosimtepekne, slysel jsi Kocabovo album- ZA KYSLÍK ?
celkem mazec :-)
Yira :: a to je jako libozvuk?
Nová ryta sobě vyhledat bych chtěl,
tam kde bych se zas tak strašně nenadřel.
Bobeš :: no přijedte, podzim je ještě chvílema krásnej, vytáhnem káry a doběhnem na oppidum, já chodím skoro každý den...a na nápadnici jsme zvědaví
zeta : jeee ahoooj, taky se mejte moc hezky:-) co dela Albert, jakpa se mu dari?? meli bychom pro nej jednu priiima napadnici:-))) a jakpa se ma Martin, moc ho pozdravuj, ze uz se tesim, az probehne zase nejaka navsteva:-)
elitní čtyřko z black bridge mějte se krásně
Bobeš :: No ahooj elitko jsem slysela, ze pekne jite )) a ze hodne spite to je dobre to je dobre )
My se mame oka, jdeme slavit roky Jezisovo Lukasoi )
Tak ze pozdravujem a kupredu jen kupredu
katchenka :: ajoooj, diky rodinka taky moc pozdravuje. a veselo u nas je, to joo :-))) a jak vy se s lukasem mate? :-))
zdravi elitni ctyrka z black bridge :-)
Jee hele Bobes je tady ) tak ze zdravim rodinku )))vesele jen vesele
Bobeš :: kecáš
Bobeš :: tak uka! :o)
Witch :: ja mam taky dobrej hlas , takhle po ranu :-)
katchenka :: no liibil hele.. ma dobrej hlas sicak..
Jindřiška :: my se tu jako navzajem inspirujem, viis..:o> ve vsi pocestnosti!.. samozrejme ;o)
Jindřiška :: my tu remixujem prosim pekne nezlobime a pucujem si kbelicky
Witch :: tak co Mischu, libil se Ghost ?
co si to tu povídáte? Vy si tu něco špitáte!?
skoda ze sem nejdou vkladat zvuky... bych vam sem hodila RZA.. Sho sho... Ghost Dog - The Way Of The Samurai
Bobeš :: no praveze nemam nic konkretniho ) nejaka kapela co hraje typickou keltskou muziku ale .. to tezko rict co to je co tak nic no
Witch :: ja jo? ja mam v tomhle minimalni znalosti ))
katchenka :: tak to holka asi neporadim s keltskou.. myslim, ze tam bys mohla spis ty ucit me :o>
Bobeš :: uz mas ty Cin. orchestra?... schvalne si poslechni ty bici.. ten klucina, co je nahral.. to je velkej sikula 8o)
katchenka :: covece , keltska muzika , je pro me spanelska vesnice :-) ono je toho , teda co jsem vycetl , sposuta zanru , tak jestli bys mela na mysli neco konkretniho ..? :-)) jinak to jde tak nejak mimon me . a co na to Witch ? a Jan Pleskac ?
Bobeš :: ja taky. pustila jsem si par mp3 od tech royksopp a neni to spatny akorat ja moc nejsem na tanecni muziku... nemas tip na nejakou keltskou muziku ? popr. nemas neco ?))
katchenka :: ale rozhodne je to ma krevni skupina , jsou taky vyborny ! a dlouho jsem je nelysel , nejni cas , bo co ??!! diky za oziveni :-))
Witch :: kdyz jsme u tech royksopp , zkus se mrknout sem http://royksopp.wz.cz/
:-)
zas na druhou stranu si dovedu predstavit jak s touhle muzikou rozbijim auta
ja ted ujizdim na starym Linkin park Meteora ) to asi neni tip pro vas
Witch :: jdu na ne :-) taky diky za tip
Bobeš :: a doporucim jenu pohodicku este.. Cinematic orchestra.. album z r.2002 Every day.. mmmm.. a ty ostatni taky stojej za hrich :oPPP
Bobeš :: no Royksopp joooo covece :o) .. je to hodne pohodovy album, co rikas..
a Night Out Live sem este neochutnlala! tak dikas za typa! :o>