přivýdelek nejen pro maminky na MD
Ahoj holky,dlouho jsem hledala přivýdělek co by nebyl podvod.Teď jsem našla něco, co mi vyhovuje, žádný prodej zboží. Spolupráce s českou firmou, která prodává (čaje, kávu, koření, bylinkové přípravky, drogerii, prací prášky i pro děti,krémy,.... -jde o kvalitní výrobky ) - nabízí Vám možnost získat slušné provize, ale ne za prodej zboží (což mi vyhovuje, protože na to nemám povahu...). jde spíšenakupováním pro sebe.Je to vlastně MLM, já vím, některé z vás to možná odradí hned, ale podle svých zkušeností si myslím, že nic moc jiného po internetu nefunguje. Je to jednoduché,stačí ktomu PC,internet a pár hodin týdně ,kdybyste někdo chtěli vědět víc,Jen jedna důležitá věc - nemůžu Vám zaručit ani slíbit rychlé zbohatnutí, ale s trochou trpělivosti budete mít brzy slušné přilepšní k platu či mateřské.
všem (registrace do systému je taky zadarmo). Jen jedna důležitá věc - nemůžu Vám zaručit ani slíbit rychlé zbohatnutí, ale s trochou trpělivosti budete mít brzy slušné přilepšní k platu či mateřské[email protected]
žena peťule 74 :: odpovědět ::pošli pošťáka :: 19.05.2010 12:16:31