CO TI LETI HLAVOU???
Witch :: kalifornie..a vubec cely staty amícký spojený, pche...jen par jedincu, se tam najde, co ya neco stojej
katchenka ::
Witch :: vem si za priklad Holly ..
ma iq 6000 tzn 1000 ucitelu a 6000 policistu
katchenka :: jojo.. Kalifornie! zajimalo by me prumerne IQ obcanu statu kalifornie!
katchenka :: guverner statu Kalifornie ))
Witch :: jasne.. bobule Svarcik. muj oblibeny terminator
katchenka :: vis kterej, ne? co von je to ted? guverner?
Witch :: s tim sem svaly nepasla
katchenka :: no vetsinou jo myslim.. nechci se teda nikoho dotknout urcite se da najit i velmi odusevnela hora masa, treba takovej Arnold S. je jiste velmi inteligentni pan
Witch :: bohuzel tihle typci jsou vetsinou i ne moc ... no vlastne vubec.. proste jsou tupi
Lennynka :: jo rymicka.. ta dokaze jednoho pekne potrapit.. :o)
zeta :: katchenka ::
nejak nahodou sem se jednou ocitla na rotopedu v posilovne profesionalu(pro upresneni sem vyhrala nakou permici, jinak posilovnu bytostne nenavidim :o) a to sem se pobavila.. asi 10 maniku tam cvicilo pred zrcadlem, narcismus hadr! :o) namasteny, vosolarkovany, zatnuty zuby, vyjety slachy na krku.. a jeli.. holka na baru mi rikala, ze tam travej i deset hodin denne.. no bylo to videt.. brrrrrr... to by musel bejt ten posledni zbylej muzskej na tyhle planete, abych to na sebe pustila :o>>>
Nejstrasnejsi chlapova nemoc na 7 pismen je RYMICKA, prece!!!!!!!
Chudacek potom umira a beduje a nechava se obletovat.
Witch :: hehe, "promenaduje nakej nagelovanej manik v bilym tricku a je tak hrozne narachlej, ze vypada ze de z gyndy, jak ty nohy neda k sobe" tak to sem se nasmála a tyhle chlápci, zásadně když někde seděj, tak maj nohy nejvíc nejdál od sebe, aby jsme my ženy viděly, jaký maj svalnatý všechny nohy...teda ale tohle nedělaj jenom bobule, pravda...ale i jiný podivnochlapi
Lennynka :: je to neco jako teplotka nebo angínka.. uz si to nepamatuju
Lennynka :: Marus se prece vyvali bicepsy, tricepsy a vsechny ty ostatni cepsy na tele
JA jsem nejak nepochopila, co se Marus vyvali
A samozrejme, ze jsem mluvila o stavbe tela meho "sikuly"
Hale holky a znate tu nejstrasnejsi chlapovu nemoc na 7 pismen?
uplne je vidim.. jak si doma v intimni chvilce rikaj... "Marus.. zatni"... marus zatne a ono se ji to vyvali ))
Witch :: kamaradka vykladala, jak tyhle bobule.. on a ona.. stali u benzinky a popijeli kafe, protoze si proste ty svoje svaly nemohli narvat do plastovych zidli
no kulturisti.. to mi rikejte.. to je prosta oplzlost, co delaj se svejma telama.. brrrr...
umiram smichy, kdyz tak koukam v praci pres ten pult a tam se promenaduje nakej nagelovanej manik v bilym tricku a je tak hrozne narachlej, ze vypada ze de z gyndy, jak ty nohy neda k sobe.. o rukach ani nemluve, ty se hrozne muzne pohubujou vpred a vzad v uhlu cca 40stupnu od hrudniho kose, ze.. no lahudka..
Lennynka.. ta to byla! jojo
no lae ji to prejem, ze jo, ze ma takovyho sikulu
zeta :: zkrátka hnusný bobule
a co nemusím tělesně a ani se kouknout mne neba na těla kulturistů, když maj krk zarovnanej s hlavou, stehna co se o sebe v rozkroku třou, vo rukách nemluvim, naolejovaný křečovitý těla blééé
katchenka :: já taky vo stafbě těla, Lennynka začala psát o tom, že na velikosti nezáleží
Witch :: a já snad ? já snad ?
katchenka :: ja vo velikosti penisu teda nemluvila! ja ne!
a abych uvedla na pravou miru sve poznamky k velikosti ja se bavila o stavbe TELA CHLAPOVA : nevim o cem vy damy
Witch :: no jasne ale to vetsinou na prvni pokuk nepoznas
no ja teda si myslim, ze chlap je pro me nejvic sexy tim, co ma v palici.. ne jako ze by to musel bejt genius.. a jak mysli, o cem premejsli, jak hluboko a co z nej pada.. a jakou formou
jestli starnu bo co... :o>
NO VY STE MI TADY Z TOHO UDELALU PEKNOU SAMICI NALEJVARNU, TO VAM POVIM
Jeee ja mam ted drobounkyho chlapa. To bych tak pred 5lety nesnesla. A jakej je to panecku sikula!
Evidentne na velikosti nezalezi!!!!!!!!!!
Witch :: nebo taky spunt
zeta :: proti gustu zadnej disputat!!!
katchenka :: to je ale pravda
zeta :: neslovickar hele
katchenka :: i hubenouri muzou bejt silny
Witch :: mno zas tak hubenyho chlapa nemam
zeta :: co ja co ja..
ja prave ty hubenoury neee hele..
to me dokaze prekne zmrazit, dyz sem tam vykoukne zenro nebo klicni kost.. to neee
zeta :: myslim jako velky ... vysoky a silny
Witch :: a co ty?
katchenka :: hubeňouři můžou bejt taky velký, když maj nad 180
katchenka ::
zeta ::
a jejejejej... co se nam to tu rozjizdi :o))
no tak pokracujte damy! to zacina bejt zajimavy!
zeta :: ja mam rada velky muzsky
Witch :: to byla reakce k behu pripojeni
a mne se líběj hubeňouři, ač sama jsem žena slovanská ...když ste tu už načaly týpky chlápků
katchenka :: pardon???
Witch :: a uz to asi zase frci
Witch :: no tak obratme list, ze..
co vidis na dalsi strance..
;o)
Witch :: ))
katchenka :: no to neeee hele.. nezen to tak do extremu sim te :o>>
Witch :: ze ty zijes s Yettym