CO TI LETI HLAVOU???
vjaceslavovic :: já ci taky
vjaceslavovic :: mno! to je dobrej dotaz! takovej konkretni!.. hned me napada spousta rad.. .. az z toho nevim, jak zacit..
chci podnikat a nemam dostatek informaci. Poskytne mi je nekdo????????,
Jindřiška :: .. .. mno.. sem tam se tu furt nejaka pipi mihne, zde se.. snad jeste vic prituhne..
Prosím vás, je tady někde nějaká pipi? Se mi zdá, že tu nějak přituhlo. To mi zrovna prolítlo hlavou
zeta :: uz je to dobry zase
Witch :: to ti letí hlavou?
>>>>> cibuli nadrobno, cesnek na prouzky, podlejt to asfaltem.. trochu masla a 3 lzicky vapence a kamence, zakapnout kanagomem.. lahoda
zeta :: no jasne.. maj tam obcas hic az skoda mluvit :o) tak si raci vybrala zemi , kde je furt divne :o) tady to neni monotonni.. kazdejch 5 minut jinak :O)))
Witch :: aha, tak to je trochu jiná...asi jim to přijde nuda, furt krásný počasí...i když tam občas ty vedra jsou asi dóst úmorný
zeta :: z australe covece.. takova krasna zeme.. no ale kdyz se ji chce zit v evrope, proc ne..
léto mám taky ráda, ale podzim ještě radši, já ty ranní mlhy miluju prostě, pak jaro samozřejmě, to postupný oteplování, kvetoucí fšechno....jen tu zimu nemusím...
Witch :: asi sem do evropy jezděj za prací, třeba se jim tu ani jinak moc nelíbí, a nebo je lákájí globální výhody, o kterých se jim doma může jen zdát...(teda nevím, odkud ta kolegová byla sámo)
Bóbika ::
proti gustuu.. vis jak!
Witch :: já si v teple nejradši vlezu pod strom s pivem
Bóbika :: no ty si ale divna, zeno
.. jaa vim, zeta urcite taky rada lita v plastence
.. ja raci litam v sariii .. a kdyz je mi hic, vlezu si do stinu pod strom s jahodama se slehackou teda :o>
Witch :: jo
Bóbika :: jako slunce furt a furt??
Witch :: takový počasí by mě zabilo
YouMustSay :: no tak co bude?? naky vysvetleni??
zeta :: ze jo! zrovna koukam na tu mlhu z okna.. k sousedum nedokouknu.. to je ale blevajznik :P
jooo.. bejvala kolegyne mi minule rikala.. to u nas sviti 350 dni v roce slunce.. nechapu, proc tyhle lidi jezdej do evropy zit.. ja sem slunickova uplne nejvic..
Witch :: nebo se přestěhovat někam, gde ten podzim není až tak evropsky ošklivej, jaxi trefně popsala
ahojky napište na monass1
witch:hehe
tertoise :: u mne prave taky znacne vyfoukano hele :o))) kde nic neni ani smrtka.. vis jak
ale premejslela sem tuhle, ze nechci, aby prisel podzim.. takovej ten usmevavej a barevnej joo :o) ten je naramnej.. ale ty vetrydesteblatosedivo..
.. no o tom si klidne muzu premejslet dal, ze .. udelam s tim prd.. muzu tak maximalne vymalovat bejvak na zlutooranzovo :o))
YouMustSay :: to by me zajimalo, o jakypak znameni to zadas, covece... co?? ;o)
Witch :: mě tu nic nelítá
lord give me a sign!!
b@ryk :: tak ty miliony impulzu.. to je myslim uplne v poradku :o)
.. a co do papuly??.. hochu.. pruuuuvan, pruvan je dobrej.. kolikrat lepsi, nez poradna rana
miliony impulzů a do toho otázka co do papuly
Witch :: jsem ho viděla v televizi, nekecám
Bóbika :: no prosim pekne.. ))
a mas pro to nejaky vysvetleni??
ožralej medvěd
Witch :: šroty šroty šroty šrot ))
katchenka :: tak uka! vybal to! ;o)
zrovna dneska mi to v ty hlave srotuje vo sto pade
katchenka :: zeta :: no.. jak se naka takova prisera mihne kolem.. prejme ji tucnou odplatu
Verunak :: jakaa kukla??? himl??
:o>>> nechces to vice rozveest??
Witch :: to je pravda pravdoucí, tý co jsem znala se to už všechno vrátilo, cheche
kulka...
Witch :: no ja na jednu takovou prapodiunou pani narazila nedavno.... stojim u vylohy, kourim a ona.. teda to smrdi to smrdi.. hnusny.. me doslo, o cem mluvi tak jsem se k ni pomalu otocila a s usmevem ji rikam .. nechte si to prosim pro sebe )) a mely jste videt jak ta baba byla naslapnuta..jak mela v ocich ZE SE CHCE HADATTTTT ... to jsem fakt dlouho nevidela.
katchenka :: no jasneee.. nekdo je halt trosku magnetem na tyhle hnusnotypky, bud rada, ze nejsi hele!.. znicit krtka!
a proto si zpivejme...
zeta :: u mne v okoli se taky uz nevyskytujou :o))) nedavno sem na jednu narazila.. a zjistila sem, ze jedinou obranou je ji proste naprosto ignorovat, dokud nevykysne sama .. a vykysla.. megera..
ale uklidnuje me jedna vec.. se ji to vsecko jednou vratiii
suby duby arizooona suby duby texaas....
Witch :: ja se necertim himl ale uznavam, jasna, nektery lidi takovy sou holt no
nebo spíš jsem znala, teď už se nevyskytujou v mém okolí
Witch :: jo, taky takový ženský znám, přikláním se k napíchnití na kůl s následným pomalým zamordováním
zeta :: no jiste, plamenny andeli ..
katchenka :: tak se necerti himl!
to ja mam z nekterejch zenskejch strach hele.. potkala sem uz par zlejch zakernejch pijavic.. takovy bud zamordovat nebo pred nima utect..
katchenka :: pcha pche pcho pchu ..je dobrý