CO TI LETI HLAVOU???
tady se včera večer oteplilo, celou noc prší, celý ráno prší, celej den bude pršet, někde i ještě sněží, třeba na moravě...ledy tajou, ale pomalu, takže dnes ráno opět nasazovačka řetězů, aby jsme sjeli ten náš kopec....už chci vykvetlý kočičky aspon...
zeta :: spraavne..
a zatim si muzes zajet do botanickyho muzea! a pokochat se!
Witch :: no v to jediný doufám a upínám se k tomu
zeta :: no Zetik... tak to nevim holka..
ale myslim, dyz teda zima je takovahle poradna.. jaru musi bejt uplne uzasny za to!
hnusná zima, hnusná zima, kdy přijde jaro?! to mi letí hlavou
Yira :: taky si myslim :o>>>
nepropadám panice
Yira :: no... to je prekvapko teda... to sem necekala..
ale to ze ti tam este neco leti, je myslim dobry znameni hele..
nedej na Jindrisku!
myslim, ze mas este sanci hele!
Yira :: to bude stejně prd platný, řekla bych...
právě mi něco proletělo hlavou, ale nestih jsem to, takže nevím co to bylo.
Příště už si dám pozor.
katchenka :: ... hm tak leda na sladkou vecu teda raci.. nebo salaatek.. nesnesla bych, kdybys na me po kusu zvance stekla ci mnoukla covece..
asi bych ti to vratila na stul..
Witch :: nerikej hop dokud mi nepreskoci
katchenka :: este ze k tobe asi neobdrzim pozvanku na veceri..
katchenka :: no.. nezklamala si hele opet :o)))
takovej "Flambovaný baskerville" nebo " Závitky podle Marty Kubišové aneb Kokršpanělský ptáček"...
pisu jak < >@ ... morbidos stejk ala Francoa
tu je to.. morbidos stek ala Franoca
http://magazlin.zln.cz/pes/
Witch :: to bylo jen hecovnicko ja taky kocky nezeru ale na psa recept mam .. mmnt jdu satrat
katchenka :: nesdilim tvoje chute asi :o)))
ale recept mi posli! aplikuju to na kure!
:oP
jojo kocka na medu.. to ma taky neco do sebe :)
zeta :: no tak to je roztomilej pribeh o kocici farme :o))) .. ale chov ste koukam zasekli, raci, co..
mourovata rodinka, ja bych taky chtela!
ja sem svoje mazliky musela nechat u nasich, protoze je mam moc rada na to, abych je nechala ochipovat a pak vlaacek letadlem sem a tam, to je podle me trapeni veliky pro kocicku.. pejsek este, ale kocka v letadle, to musi bejt vosklivej zazitek.. tak at sou raci stastny u nasich na zahrade u potoka, nez nestastny v letadle a ve meste.. ze jo..
Witch :: pořídili jsme si dve kotatka v domění, že jsou to kočičky, Mína a Týna, mno a z Míny se pak vyklubal kocourek a paxme to nějak neřešili, jsme si říkali, jéé, jsou ještě malý na rozmnožovaní, až se z toho narodili tři koťátka, stihli jsme udat jedno, zbylý dvě jsme připravovali do útulku, ale pak nam tak nějak zůstali, kocour s kočkou, mno ale pak už jsme teda radikalně řešili u doktora, aby se nám nepřemnožili přes hlavu, takže ted je vše vyřešene a máme dvě kočky a dva kocoury, jednu rodinku mourovatou, každá má jinej odstín, děti jsou Pletýnka a Tlusťoch :)
zeta :: sem si odpovedela sama sobe.. chytra holka.. tak ta predchozi zprava patrila tobe..
Witch :: hele? nemas ty nahodou kocku, co mela v lete kotata???
zeta ::
:oX
nemam co dodat...
:O>
Witch :: :D jsem lenoch co se týče obouvání a shejbaní k botám, tak i dlouhou lžíci vlastním :D
zeta :: to je vychytavka...
a nazouvaci lzici si proste jenom koupis dlouhou novou ...
Witch :: jelikož jsem nikdz neměla ráda tkaničky, boty s nimi také nevlastním :D
zeta :: a si to uzit! :o)
po prekonani vsech nevolnosti ...
jo a zacni trenovat zavazovani tkanicek s polstarem pod svetrem :o)
Witch :: jo jo čekat a čekat
vydrz :o)
stejne nemuzes nic jinyho delat ;O)
Witch :: mno už aby bylo právě :)
zeta.. jeeeee :o)
no to bude hezky jaro! ne????
v doprovodu male lucni vily.. nebo lesniho skritka :o)))
gratulujeme!
Witch :: hmm, ani nepovídej...to si ještě počkáme...ale asi až bude příležitost na běhání po loukách, tak budu mít pupek jak buben v očekávání porodu, tak ti nevim, jak to bude s tím běháním :D
no to se ti nedivim...
je to slusne unavny.. tahle kosa nostra..
ja bych se tak rozebehla v satickach po rozkvetleee louce ... :o)))
myslenkz na jaro mi leti hlavou, hnuso-zima-mraz mne uz neba
ja ne ...
mam duzny ve vzdelani..
a uz jste slysely "Leze mi na mozek blba mura "? Od Napal To Do Me ?:)
pampeliska......
:O)
no jen tak lehce.. ale znamku punku si vybavuju , to jo! segra u toho skakala 2 metry vysoko :o)
Witch :: No nemůžu říct, že ne. Ale je to v normě - takovej vyklidňovák,no. No ale z jinýho soudku - slyšela nový Visáče? Známku punku?
nejsem vsude :o))) jenom porad prelitavam sem a tam! ... a tobe se pak zdaaaa, ze sem vsude :o)
soundtrack z lost in translation.. to bude asi chvilema docela dost sladky, ne ... co??
Witch :: ahoj, ty jsi taky všude holka:-) Já jsem třeba teď zaseklá na soundtracku z filmu Lost in translantion.. to je fakt skvělý! Teda mě se to líbí a taky mě to uklidňuje
okok...
takze... kdo mi doporuci nakou peknou muziku???
ne ze bych mela omezene obzory..
ale rada ochutnam taky neco novyho!!!
tak sem s tim!
katchenka... ;o)
hele Witch.. netrap se tim :) bud proste prestan hulit a nebo se na stebla vyprdni :) ono to totiz nicemu nepomuze:) znam z vlastni zkusenosti. Proste bud to tipni a definitivne a nebo si prohul plice do bezvedomi :)
a krvava marenka je moc fain piti :) na zdarovje :)
ja vim. ja vim..
asi je to.. tonouci se stebla chyta... hulim a nechce se mi prestat.. tak to vobchazim a hledam unikovy cesticky jenom
:o) ....
no stejne si asi ukvedlam bloody marry teda... :oP
no s tim rajcatovym sajrajtem to taky maji vedci celkem nepodlozeny :) To je jak se spenatem. Chvilku je zdravej, chvilku je na prd :)
hehe.. to nemam vedecky podlozenu.. takze se k tomu nemuzu dostatecne fundovane vyjadrit :o)
no mozna i u koraku.. to jsou takovi ti mutanti u bufetu :)