všichni o všem a všichni o ničem
Tak má známá mi doporučovala ať prý se podívám tady na tyhle teleskopické obušky- www.svetnozu.cz/obranne-prostredky/teleskopicke-obusky-a-tonfy/
Že prý jsou lepší než pepřák. Moc tomu teda ale nevěřím
Ahoj, chtěla bych si koupit nějaký pepřový sprej, protože chodím hodně pozdě z práce. Dívala jsem se třeba na tyhlety pěnové: www.army-store.net/penove/ Myslíte si, že si mám nějaký z nich koupit? Nebo myslíte, že je lepší paralyzér?
Ahoj, mám malého pejska a teď nám nechce moc papkat. Mám mu změnit granule? www.spokojenypes.cz/krmiva-pro-psy/ Co byste doporučili?
Zdravím všechny, nabízím výklad karet, alpany.estranky.cz, nabízím, ale nenutím. Na stránkách najdete články, typy, rady, videa a odkazy. Všeho chuť. Xena
Chtěla bych se omluvit všem, kteří se na mě zlobí, že jsem tady dlouho nebyla a teď v době soutěže jsem tady. Jako každý rok tak i letos "musím" prodávat doma vánoční stromky, takto to praktikujeme již přes 30 let a každý čeká, že je budeme opět prodávat. Prakticky celý rok jsem jezdila za mamkou do Prahy, je těžce nemocná, střídaly jsme se tam nejvíce se sestrou. Bylo a je to stále velmi náročné. Nyní je maminka přestěhovaná blíže a je to snad ještě horší,ale o tom nechci psát. No a aby toho nebylo málo, tak nyní mám zdravotní potíže já a táhne se to již od srpna a ne a ne se z toho dostat. To jen na vysvětlenou, nevím kdo z vás to bude číst, ale asi jen ten, kdo bude zvědavý, kdože mi sem píše, když jsem.... Díky.
MařkaK :: Neboj, dnes jsou hadičky jak nitky Kočky maj sedm životů a koťata 10 Já se plácala v nemocech pár měsíců. Myslela jsem na to, že musím ještě oženit kluky a chci spoustu vnoučat, a co hlavně, ještě toho svýho velkýho kluka potrápit na tom světě
Brituš :: Zdravím tě , se zdravím jakž takž , naštěstí ne chřipky ale po zákroku v žlučových cestách. 24.11. jdu znova na kontrolu , už předem mám z té hadice v krku hrůzu.
Po dlouhé době nakukuju, jestli tady není něco nového a nic
Plácala jsem se s chřipkou, nějak se ji nemůžu zbavit, nebo spíše jsem u ní v oblibě. Jak jste vy na tom nyní v těchto překotných teplotách
Moc všechny prosím, kdo může pošlete hlas mému vnukovi Patrikovi do soutěže Kider. kdo bude potřebovat pomohu mu v jiných soutěžích. Já si slíbila, že to dotáhnu alespoň na 100, zatí žádná sláva. Prosím prosím, jedna SMS jen za 3,- Kč.
tvar sms: KINDER HLAS YFP247D
na číslo:9000903
APRÍLLL
Brituš :: já tu tak dlouho nebyla? měla jsem tu vnoučky a stále něco do toho,ty jo A teď to teprve začne,nebude čas,zahrádka atd...Ale víš jak se už těším,i když mě to jde pomalu se zády,ale člověk pobude na chvíli venku Nejvíc se těším k dceři na zahrádku,mají udělané krásné sezení,je tam klídek,no vlastně velký ne,má 3 děti a kolem sousedi 7 takže jak přijdou všichni na jejich zahradu tak to je rachot
milca :: To mají mladí postaveno cca 16km od nás. My jsme opravdu v lese, zatím, pomalu to taky město vykacuje a táhnou se k nám průmyslové zóny. Dnes jsem první u PC a nevím jak dlouho. Mladí mají přijet a nechat tady Paťu, ten chce stále venku pracovat a já večer padnu jak malé děcko Shrabáno máme, teď bude velká příprava záhonů, pokud nebude chumelit. No včera večer se činilo, vichr a do toho padaly krupky a pak vánice, les hučel jako když jsem na letišti.
Brituš :: hezký kluk a čeká na orion to je tam vidět tvůj dům?Já myslela,že jsi fakt uprostřed lesů že ti skákají zajíci po zápraží
milca :: Jsi takové moje sluníčko Dala jsem si na info našeho vnuka. Je to takové naše zlatíčko. Dnes jsem byla na návštěvě u neteře a cicmala jsem se celý den s malou Natálkou. Je to taková malá mazlivá kočička, měla 3měsíce. Voněla pravou miminovštinou, no nádhera..
Brituš :: víš je tu hodně diskuzí a každý už asi někam chodí. možná ani holky neví o diskuzi.Já ji taky našla náhodou.
milca :: Když jsi vstávala, tak to já měla ještě půlnoc Je blbý, že se sem nedostanu jak by mi to vyhovovalo. Jsi hodná, jediná jsi tady v mé diskuzi. Fakt jsem si myslela, že tady prodrbem všechno, ne jen takové krátké holé věty. Člověk si potřebuje popovídat, vykecat, zvlášť když víš, že tě někdo vyslechne a "nekecá" ti do toho. Mám takovou kamarádku, jen se vypovídá a nechce radit, jen to potřebuje ze sebe dostat, což ji chápu a toleruji. Pa.
Brituš :: jůůů ty jsi šikovná babička určitě bude mít radost.Tak dnes nemůžu už nějak spát,tak sedím už tady a snídám.A pak se divím,že tolik vážím ale když je někdo mladý,je krásný i když není,to je tím mládím
milca :: To máš pravdu, z auta ukradnou kdeco, parchanti! Já se stále cítím mladá, než se podívám do zrcadla To musím hodně rychle se nafládrovat, abych vypadala přijatelně no a hezká jsem nikdy nebyla tak s tím problém nemám
Že jsem tady tak pozdě, tak je proto, že je tady klid a já slavnostně dopletla na dráčka kalhotky, čepičku, svetřík a šálu. Jsem zvědavá, jak se ten náš mrňous bude tvářit, až uvidí tu parádu
Brituš :: Jiřiny jsou krásné tyky nám kluci kradli růže v zahrádkách. ale to už je tak dávno,tehdy jsem byla mladá a krásná a teď už ani mladá,a ani krásná Ty jo ale brala bych to,procházku za ručičky,nevinný úsměv a kradenou kytku v ruce teď se nekradou kytky,teď se kradou rádia v autech atd....
milca :: Právě proto syn odešel z kamionu, měli málo práce a nějak se ani nesnažili něco sehnat. Byl u velké firmy. Teď je to malé, pomalu a jistě se rozrůstají, je tam jen dvace šoférů. Taky se moc těším na jaro. Pomalu jsem obhlížela muškáty v jaké, jsou stavu. Kolem celé naší zahrady dávám jiřiny a těším se, že půjdou milenci, že mladý ukradne kytku své kočce... a nic. Kluci jsou tak natvrdlý Třeba se jim už podařilo a já to neviděla, tak to potom splnilo svůj účel. Večer nachumelilo, dnes to trochu polevilo, ale ještě proletuje trochu sníh. Pa.
Brituš :: jo jak potřebují,tak si mamču vždy najdou to znám zeťákovi ubírají práce a taky peněz a tak přechází k jiné firmě,která má práce dost,ale zůstává na kamionu už se těším na jaro,teploučko,kytičky.Já má ráda moc sluníčko
milca :: kdepak, nejsem sama doma. Myslela jsem, že o mě doma každý ví, jen když něco potřebují Syn odešel z kamionu a je řidič nakladního auta na vnitru. Jsem zvědavá,jak ho to bude dlouho bavit. Přece jen má dálky v sobě, když je doma, tak vykládá zážitky a to jsem ráda, že je doma!! A jistě mi vše neřekne, aby měl otevřená zádní vrátka.
Brituš :: ty jsi doma sama?A kde jsou všichni?Syn má ještě s kamionem práci?
milca :: Já se snažila a jsem tady jako doma, nikde nikdo....
Tak že by konečně přišlo jaro? Dnes občas vykoukne sluníčko, asi se chodí dívat, jestli mu pomáhám a vyhazuji sníh z míst, kam hned tak nedoukokne. Jsem pilná a tahám hory sněhu na louku či zahradu. Tak se sluníčko čiň, protože mi budeš muset pořádně nahřát záda!!
Brituš :: jéééé ty máš diskuzi já si nevšimla a žádné rušení,diskuzí není nikdy dost
ahoj no,myslím že starosti máme asi všichni a kdo je nemá-šťastný to člověk
BAGR :: Jsi hodný, ale vypadá to, že "nikdo nemá" starosti nebo je mu trapné o tom povídat. Dík.
Brituš :: to by bylo škoda rušit diskuzi on se někdo najde kdo se bude chtít svěřit zatím ahoj
Omlouvám se, ale opravdu jsem nevěděla, že podobná diskuze již existuje. Nejlepší ji bude zrušit
Ahoj děcka, ráda bych, kdyby jsme si mohli všichni říci své bolístky, radosti, aby nás bolest méně bolela a radost snad i potěšila někoho druhého. Poradit co uvařit, co se dá levně zhotovit, poradit kam se jít podívat na víkend, neboť si myslím, že jsme tady z celé ČR.