dům snů - písněte nápady
AKINOREV :: tak s tím domkem,to je hrozný,nemůžete si vzít jinou firmu když na ně není spolehnutí? ale když máte právníka tchána,tak snad vám poradí,co a jak. Tak to mě ale stou sestrou taky děsí,co když se o kluka nepostará? Ale přála, bych aby měla ponaučení a se o kluka starala.Teď se o malého budete všichni bát Ten tvůj maličký musí být roztomilý.Oni jsou šikulkové i s mým nejmenším vnoučkem je sranda,ten má 3 roky.
AKINOREV :: ahoj ,vidím že každá socialka pracuje jinak a každý soud také rozhoduje jinak..oni to asi začnou řešit až se něco přihodí.ale snad to bude dobré držím palce
milca :: kopik :: ahoj holky, velice se omlouvám, nemám skoro čas. Domeček nám neroste, stále s nimi máme problémy... vše se posouvá, máme pouze vyhrabáno... a stále je urgujeme a urgujeme. Jsem z toho nasraná jak prase, páč nám pořád posouvají termín stěhování.. předali jsme to právníkovi.. tchánovi.
a teď k ségře.. té problémové.. tento týden byl soud a vrátili jí Erička, takže mamka bude ještě do rozhodnutí soudu na mateřské a pak jde k ní. Soud prý neřeší, jestli má dluhy, může ho zabezpečit, hrozí jí vyhazov z bytu, prý má být dítě s matkou. Takže my ho vypiplali a teď máme strach, jak to bude. Vypadá to, že nic nebere, ale jistí si nejsme. No hrůza. Stojí tu vedle mě můj malý hopík a kecá mi do toho. Je mu 17 měsíců a řekne úplně všechno.. každý čumí. Mluví lépe jak 3 leté děti. Už se mu občas povede říct i R. Ptám se ho co děláš... a on na to NEVIM... včera krmil morče s povídá mu... morčátko DO PRDELE papej.. no se picnu. Papa a polepším se holky
kopik :: některý večer,nám toho napísáááá
AKINOREV :: Hele zapoměla jsi říct který večer? Každý večer tu čekám jak trubka a nic.
AKINOREV :: Ahoj,tak to je paráda že jsi zpět.No to musela být krása a co eifelovka byla jsi tam.
AKINOREV :: tak to jsem ráda,že jsi tu teď taky běžím tak večer se už těším Ti chlapi myslí jen na to svoje plné břicho
AHOOOOJ VŠICI... bohužel jsem tam nezůstala... Paříž je NÁDHERNÁ A ÚŽASNÁ ... jako JÁ hihihi. Bane, stojí to za to a není to na jednu návštěvu, takže budu šetřit korunku ke korunce a tak za deset let zase vyrazím.. hihi. Ale bez manžela, jel tam kvůli mě a nechtěl ... mrška.. chodit po památkách, ale jen po kavárnách a restauracích. Snědl tam asi 3 krávy a milion krevet a byl spokojený. Večer povyprávím víc holky. Jen jsem zatím živá a zdravá papapapapa
kopik :: milca :: asi jí to zničila bouřka jako mně
nebo má zkažené PC?
Holky no ona tam snad fakt zůstala?
AKINOREV :: snad jsi tam nezůstala
AKINOREV :: Tak kde jsi my už tu čekáme celé nažhavené na zážitky.
AKINOREV :: tak nám to přid povědět
AKINOREV :: jak jsi se měla?
AKINOREV :: Tak jak nezustala jsi v té Paříži.
AKINOREV :: Tak jak je v Paříži.
AKINOREV :: pěkně si to užij a at vám přeje i počasí
AKINOREV :: Jen si to hezky užij.
kopik :: já jsem na to také neměla.. ale ke 30 se mi všici složili a nekupovali žádný dárek.. a páč jsme rozvětvená rodina, můžu si ten sen splnit.
milca :: do neděle.. vracíme se kolem půlnoci, takže doufám, že nádherné 4 dny..
AKINOREV :: mějte se tam moc hezky a na jak dlouho?
AKINOREV :: Jo tu paříš ti závidím,to je můj sen se tam podívat ale bohužel na to nemám.
babka :: hahaha, takže to má aj své výhody? Pokusím se je v tom binci někde najít hihi. Jak je jinak? U nás se sestrou střídavě oblačno, 18. je další soud a já jedu zítra s mužem do Paříže,....
AKINOREV :: to znám podle mého muže tomu kdybych neodnesla noviny tak už je zavalenej papírem,zase bychom šetřili peřiny
babka :: pokusím se to napravit.. byl tu děsný blázinec, jsme zpět u tchýně a oni nejsou moc na pořádek, tak jsem musela dát do pucu celý barák, abych tu mohla žít... to je jediná nevýhoda tchánů, že mají v ložnici snad větší chlív než ve stodole.
AKINOREV :: ahoj a zdravím tě už si tady dlouho nebyla
babka :: milca :: kopik :: díky moc za podporu a hezká slova.. snad bude líp.. určitě. Normálně jsem snad patnáct let neměla klíště a tady během 2 dnů 2. ach jo.. se picnu. A co jinak u Vás..? Tady je dnes deštivo. hopíci se nudí a malý vstává už asi měsíc v 5 h 10 minut ráno.. pravidelně každý den. Já se z něj zblázním.. hihi teď tady zpívá... má odřené čelo o okap a válí se mi v peřinách. Nik si hraje a vyjímečně je nějaký klid.. asi před bouří
AKINOREV ::umím se do toho vžít,je mě líto maminky,já také ze začátku stále plakala a nemohla jsem pochopit,že se to stalo právě nám.Ale člověk musí zatknout zuby a jít dál,už kvůli tomu malému človíčku,který nic nechápe a někoho potřebuje.Někoho kdo mu dá lásku ,něhu a péči.písni jak to se sestrou vypadá.Jinak držím palce
AKINOREV :: jo a hezký výlet,mějte se hezky v Paříži a pak písni,jak bylo
AKINOREV :: taky je mě to líto,s tou sestrou a hlavně s maminkou,jen ať se fakt nezesype,je to hrozné,chuděra se snaží pomoci a pak na to doplatí sama.A taťka,jak ti chlapi nemají svůj klid už jsou nervozní,to je hrůza.Prckům pofoukej bobinka a hezký den ti přeji
AKINOREV :: Ahoj,no to teda máte pěkně rušno?Nemáte to jednoduchý ale vše se určitě zpraví. No u mě vše při starém ted jsem měla hodně šití ale už je to hotový tak víkend bude pohodový.Měj se a pevné nervy a zase se ukaž.
kopik :: Ahoj, hříbátko je nádherné... to ostatní už je horší.. dcera se mi vymlátila na kolobrndě.. malému hopíkovi píchali ouško a se sestrou je to stále horší... je fakt zlá a mamka se asi brzy sesype. Teď jsem u tchýně, aby si odpočinuli bez nás, páč tatka to nějak zle snášel, že nás je tam moc. A zase brečí mamka, že chce abychom tam byli. Já se fakt zblázním. Alespoň mám ve čtvrtek letět s manžílkem do Paříže, tak to snad bude dobré. A jak u Tebe?
AKINOREV :: Ahoj,tak jak? Už jsi tu dlouho nebyla.
AKINOREV :: Ahoj,tak jak je jak roste hříbátko?
AKINOREV :: přeji ,aby to dobře dopadlo,držím palečky.Vím co je to za nervy
AKINOREV :: No u mě pořád stejné hlídám vnoučka dnes a denně. Pohlad za mě hříbátko.
AKINOREV :: pozdravuji přeji vám pevné nervy a aby vše se vyřešilo ve váš prospěch,je to hrozné,že se to musí řešit já mám taky problémy s manželem a nevím jak ho řešit závidím lidem kteří se májí dobře.Ale takový už je život.Jednou je dobře,pak zase ne.
kopik :: ahoj, hříbátko je úžasné, u nás stále stejné. Ve čtvrtek je soud, tak pak písnu více, je to velice hektické a fakt na PALICI A co Ty?
AKINOREV :: Ahoj,co dělá hříbátko? A co vy jak žijete.
AKINOREV :: ještě to néni lepší se sesrou já taky potřebovala odreagovat,je to doma o nervy tak příště
:: AKINOREV :: mělo to být odreagování,a rohlíkem jsem nakrmila ryby
AKINOREV :: No tys to uhodla a já to tak přísně tajím?
babka :: házely jste po sobě rohlíkama, honily pávy a tak? hihi
kopik :: také to máš tak? Teď je Ti právě asi dvacet, viď hihi
AKINOREV :: bylo to takové oreagování
AKINOREV :: No právě.
kopik :: už aby to bylo, je toho trápení nějak moc a připadám si na sto let.. ale zas bude líp a bude mi těch sladkých 18 hihi
AKINOREV :: Nebud smutná však zase něco vymyslíme? Trable hod za hlavu vše se v dobré obrátí?
babka :: milca :: kopik :: Strašně mě to mrzí, vzpomínala jsem na Vás, jakpak se máte. CHtěla jsem pokecat, rozebrat trable, tak snad příště.. u nás to stejně ještě nebere konce, ach jo
AKINOREV :: ahoj ,škoda že si nemohla,bylo fajn,až na ten deštík,ale zpravila to hospůdka.No tak snad příště
AKINOREV :: ahoj u koníka jsme na tebe čekali a nevěděli jestli dojdeš bylo fajn