HIP HOP je ži-vot
Cheche, tak jsem se sem skoro po dvou letech znovu přihlásil Dokonce jsem si pamatoval to šíleně dlouhé heslo . Ale tak trochu k tématu (i když tu už není aktuální nic :-D) Marpo od mé poslední návštěvy vydal další dvě cool CD Rapstár a hlavně The Bang Mixtape, který je fakt skvělý. Jinak Kontrafakt je pro mě docela propadák, po skvělém CD ERA a nic moc Bozk na rozlučku, alespoń, že Rytmus udělal album Bengoro. Mno, to ale taky už není moc aktuální :-D, ale co. Aspoň mám čisté svědomí, že jsem sem něco napsal Jinak z těch docela new CD se mi líbí Vladimír a jeho Girla vs. Architekt. Tak a teď si jdu po dlouhé době zahrát nějakou tu hru a zkusit se probojovat co nejvýše v žebříčku :-P
je tu nekdo?
no myslím že tady asi nikdo nejste že?:P no nic tak ja zas valim se mějte pa paaa
zdarec jde někdo na semtex culture?nebo nw někdo kolik to stojí ..
marty: ironie neni na me?
obalobalvhs :: Nechápu, proč komentuješ něco co se Ti nelíbí!!
(napsal jsem to tomu obalvhs)
a ty jsi zase inteligent
ty seš hnus
hip hop je hnus
lenulka18 :: Vieš o mně piču
Hej MO, ať žijou KONTRAFAKTI!
Marpo se mi teda vubec nelibi !!!
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2006080701
zeta: Pozor chyba, není napsáno číslo članku, který chcete zobrazit...
hehe: http://www.dfens-cz.com/view.php
katchenka :: že by?
HIP HOP HIP HOP.. ale co teprve HOP HIP ))
foppa1313 :: Dík za info
zeta :: Možná si od něj už slyšela i nějakou tu písničku a ani o tom nevíš... Třeba Mrdám Tě nebo Jsem. Zpívá teď hodně s Gipsym.
zeta :: Tak si zkus sehnat jedo CD... Zatím má 2. Jedno asi rok a půl starý Původ umění a ted vydal nové CD Marpokalypsa. A jestli Ti hip hop aspon trošku něco říká, tak by se Ti to mohlo i líbil. Jinak Marpo teda valí battle rap, takže to podle toho i vypadá. Má myslím i svou stránku, kde si můžeš poslechnou nějakou tu ukázku. www.mcmarpo.cz
foppa1313 :: mno, jedu spíš oldskulový vjeci, Marpo mi fakt nic neříká, ale ráda se poučím
Pokud se zajimáš o hip hop, tak myslím snad není třeba ani říkat kdo je Marpo...
kdo je Marpo?
Marpo honéééém. Vybal už to nevé CD