zahrada a jiné radosti
Nazdárek. Kdepak nakupujete kytičky azalky? Já narazila na nabídku azalek https://www.zahradnictvikout.cz/11-azalky-a-rododendrony a nemohu se rozhodnout
Ahoj, mohli byste mi prosím pomoct s výběrem elektrické sekačky? Dívala jsem se zatím sem: www.gardentech.cz/shop/travni-sekacky/elektricke/ a moc si nedokážu vybrat. Nemáte náhodou některou z nich?
jj, my si vybíráme myslím ze 3 programů.
poslední věc, která mě zajímá, je programování- můžu si vybírat z x programů na sečení? třeba že běžně seká v týdnu a o víkendu nic a denní režim a noční režim?
chápu, v základu to není, ale lze to dokoupit
nabízeli nám možnost aplikace pro seldování, ale stačí nám GPS v robotovi, kdyby byl ukraden, tak ať ho dokážeme lokalizovat
zjistím to pohledem z okna
a máte nějakou možno vzdáleně zjistit, kde se sekačka pohybuje? třeba přes GPS
to byly zbytečné obavy
to je dobře, já se bál, že bych musel robota hlídat a občas ho odnést k nabíječce
ne, vůbec, vždy si tak po hodince a něco odjete pro baštu, jak já doma říkám
stalo se vám třeba, že by baterka odešla tak rychle, že robot nestihl dojet se nabít?
my nemáme ani psa ani kočku, takže Vám nemohu úplně odpovědět, ale myslím s, že záleží na povaze psa, Ale taky si myslím, že tím, že robotická sekačka je tichá, tak by na ní nemusel nějak štěkat
nevíte, jak reagují domácí zvířata na tuhle hračku? Máme psa, tak bych nerad, aby se nějak zranil nebo nedej bože rozbil robota. Na klasickou sekačku docela štěká, proto mě to trápí
to je hodně zajímavé video, děkuji za něj, protože Husquarnu mi jeden prodejce hodně doporučoval, ale teď už vím, že by to asi nebyla výhra.
našla jsem v oblíbenýchj odkazech toto video, to vám ymslím dobře odpoví na to, jak náše robotická sekačka umí jezdit v kopci www.youtube.com/watch?v=MNwTTWaZCd0
máte rovnou nebo zahradu do kopce? Já mám dvou úrovňovou zahradu a zajímá mě, jak si robot poradí se stoupáním
je hodně tichá, zkoušeli jsme to a sousedi nic neříkali, občas je slabě slyšet jak jede, ale zní to tak trochu jak když jede angličák popodlaze
kdž jsou koukal na nějaká video o ronbotických sekačkách na youtube, tak mi u některých přišlo, že jsou docela hlasité, honda píše, že můžete sekat i v noci, je to pravda? mě se to moc nezdá
není to tajemství, Honda Miimo, ale číslo z hlavy nevím
Jakou máte, jestli to není tajemství?
Zdravím, my máme robotickou sekačku asi rok a jsme spokojeni.
Ahoj lidičky, chtěl bych si na zahradu pořídit robotickou sekačku. Jednak kvůli své alergii, pak proto, že manželka nechce sekat za mě a hlavně, abych mohl trávit více času s dětmi a nemusel místo toho běhat po zahradě se sekačkou. Jaké máte zkušenosti a případné tipy na tyto stroje?