SABAT
Pálení čarodějnic to není pěkné. Nabízím online poradnu nově, rychlá věštba zdarma (odpovědi na dotazy ANO/NE), nabízím, ale nenutím, www.alpany.estranky.cz
chola. Bo sem moc nechodim.. rsp. skoro vubec tak Sabat rusim. BOhuzel nejde diskuze smazat uplne ale to neva no tak pa holky.
dneska v noci je Samhain, keltský nový rok, pálení ohňů
zeta :: to jenom cernoprdky palej carodejnice.. nic jinyho s nima totiz nezmuzou
a kdy se p8elj 4arodejnice, jenom na ja5e<...skara, angl. klávesnice ...tak tedy kdy se pálej čarodejnice, jen na jaře nebo i na podzim?
asi to tu podpalim coz ...
Witch :: už je zima na lítání
co je to tady??
akce TICHOSLAPEK??
Witch :: no pokud veris v karmu a reinkarnaci tak pro to vysvetleni je. ale mozna, ze si lidi jen hledaji berlicky jak "omluvit" tezky osudy. Kdo vi.
katchenka :: vsemu rozumim, s tim se da souhlasit, to je jasny..
ale nektery lidi si asi tezkou vysvetlej, proc se zrovna oni narodili uprostred chudy asie, nebo proc zrovna je otec v detstvi rezal do bezvedomi.. to sou taky tezky osudovy momenty a neda se rict, ze by si k nim ten jedinec nak pomoh svym jednanim v zivote.. to uz se neda rict, ze se o to nejakym zpusobem zaslouzil.
ja si myslim ze si proste clovek muze stoprocentne za to, kde ted je... nejde svalovat to na vyssi moc nebo nehodu.. nebo ja jsem smolar... proste to co jsem udelala vcera se mi zitra vrati.. a protoze my tyhle veci nesledujeme, nepitvame kazdej svuj krok, nejsme schopni okamzite v tom co se deje rozpoznat stopy minula. Ale jo. Ja s timhle tvrzenim vlastne uplne souhlasim.
Witch :: no ale to vice mene potvrzujes to, co jsem napsala )) ze se nektery veci musej stat.. to znamena ze se k nim proste blizis.. ze sis ovlivnila zivot tak.. aby se ty veci staly... a to ze delas stejny chyby z kterych te neco budto vytahne nebo ne je opet na tom, co delas.. nikdy te nic vyssiho nevytahne.. bud to teda muzem nazvat osudem, andelem a nebo ze jsi se sama poucila nebo taky intuice
zeta :: katchenka ::
ja myslim, ze to neznamena doslova, ze si za vsechno clovek muze sam.. vidim to asi tak, ze nektery veci se proste ve tvym zivote musej stat.. nebo dokonce dit porad dokola (viz furt ty samy chyby v parnerstvi, furt ten samej typ partnera .. bla bla)..
proste nektery vosklivosti se dejou proto, ze nekde clovek dela chybu, neco dela spatne, neco ignoruje, prehlizi, neuvedomuje si veci a souvislosti.. a jedine neco silnyho te nakonec dokaze nakopnout a posunout nekam, kde mas v hlave bejt..
neni to uplne lehky tema.. myslim, ze je to na nekolik svazku knih.. kdyby to mel clovek brat ze vsech moznejch uhlu a souvislosti..
Witch :: katchenka :: co tě nezabije, to tě posílí...s tím souhlasím...ale se mi nelíbí to, že si za všechno může člověk sám...
...konecnym pochopenim, ze to, co v zivote prozivame, nezpusobil nikdo jiny, nez my sami, ze kazdemu se vse deje jen proto, ze si to sam zaslouzil- je zde a v teto pozicvi proto, ze sem cely zivot smeroval....
Witch :: jojo s tim souhlasim.. rsp. mam podobny pocity.. a taky souhlasim s tim, ze za to proste muzeme sami. Cetla jsem dneska hezkou vec.. mmnt hned to najdu.
katchenka :: no tak to je jasny, ze smrt blizniho s clovekem zaclouma neuveritelne.. nejsem zadnej hluboce presvedcenej budhista, i kdyz s jejich filosofii slusne sympatizuju, ale pri pohledu zpatky mam takovej pocit, ze vsechny zly a bolestny veci, co se mi kdy staly, byly v naprosty vetsine posunem v moji hlave o kus vejs, dal.. jakoby mi pomahaly dospet
neco jako "co te nezabije, to te posili"
jak jsem tu dlouho nebyla, nějak jsem ztratila nit a momentalne se mi to nece dočítat, asi pujdu spat, nebot jsem si ted dala 4 km v kopečkách s kočárem a mezikojením a jsem nějaká vyfluslá
Witch :: karma je hezka vec dokud nemas nejaky trable. Pokud nejsi v te "vire"..spis ceste, jista a presvedcena o jeji pravde tak si nedokazu predstavit, jak bys v klidu presla treba smrt svych nejblizsich.
Protoze teoreticky ano.. oni se zase vrati. reinkarnace a podobne. Ale kdyz nejsi silny buddhista tak to sama sobe tezko budes vysvetlovat. Si myslim.
zeta :: ale nemuze vem si treba medicinu.. vetsina vyspelich zemi dnes trpi dlouhovekosti, umelym nadstavovanim ziti. umelym nadstavovanim rozeni deti. Ja ted nechci byt zla, protoze vim, kolik lidi nemuze mit mimi a moc si to preje. Na druhou stranu platime za to jak zijeme. Stresove, hystericky.. platime tim, ze nemuzeme mit deti.A umele je vytvorime. Buh si asi klonovani nepral.
katchenka :: ja myslim, ze to tak funguje..
v ramci postupu na ceste karmy.. (to je ale dost husty tema damy :o)))) to tu budem dlouho.. :Oo
katchenka :: ale určitě může
zeta :: no von, vona, vono, ve svy podstate nemuze za to, co se nam deje, my si to zpusobujem sami.alespon mam ten pocit. i kdyz vysvetli si nestesti ve svy rodina jako svoji chybu z minula. to dost dobre nejde.
Witch :: vidis.. ja mam s tim oslovenim taky problem.. i kdyz tusim, ze to neni TEN buh.. jiny rozumnejsi slovo me nepada.. matka me napadla ale prisla mi prilis.. nebudila ve me ten pocit.
zeta :: no ja myslim, ze von nam ten kdokoli-cokoli nehazi klacky pod nohy z nakyho pleziru..
karma, vis jak, ne.. rikejme tomu jakkoli.. v ramci rustu halt musime projit i breckou, ze jo..
co te nezabije, to te posili..
a dyz te to zabije, musi se zacit znovu..
katchenka :: nekdy i oslovim: ty hajzle, za co.....
katchenka :: nekdy mozna "pouziju" osloveni BOZE.. ale asi je to o dost jinej typek, nez ten pambickarskej.. ale pouzivam to hodne zridka
parkrat my tam vjelo osloveni MATKO.. cimz nemyslim moji maminku, zejo..
jinak moc neoslovuju vseobecne..
spis si tak myslim na "veci" typu intuice, priroda, energie, vnitrni sila.. aby mi hormony, smutky a strachy uplne nezatemnily hlavu
Witch :: a kdyz se k TOMU, JEMU, JI.. obracis.. oslovujes to.. nejak ?
tuhle si mama stezovala, ze ja ani muj bratr k ni nechodime "pofoukat bolistka", ze ji nejakej nas zivotni pruser prozradime jen tak mezi reci a to davno po tom, co byl aktualni a je jiz vyresenej, taxem ji na to rekla, ze muze za to byt rada, jak si nas hezky vychovala. Naopak s uspechy se chodime chlubit zahy --- takze na svou rodinu se neobracim, kdyz mi neni hej...
katchenka :: covece kdyz je mi uzko, asi se obracim na nejakyho blizkyho cloveka spis, ale jde o to, co me trapi, pak jdu nasledne k tomu cloveku, neco pochopi ma sestrenka, neco muj pritel, neco ma kamaradka....a kdyz je to neco hodne kách, tak asi zaprisaham boha...ale u nej vim, že mi neporadi, no...
no ja teda s moji troskou do mlejna... ja se obracim k NECEMU.. nerikam tomu buh, ani pepa, ani karel.. ale tahle tendence je myslim celkem prirozena, asi podvedome clovek uvazuje o naky vyssi sile a to bez ohledu na vyznani nebo nevyznani..
katchenka :: Vymítač ďábla 23:10 úterý 13.06 TV PRIMA
zeta :: takze kdyz je ti uzko tak se k nicemu neobracis?
ja jsem taky ateista nebo mozna se sklony k obcasnymu buddhismu..
ale mam obcas pocit, ze potrebuju neco, k cemu se obracet, kdyz mi neni hej..
katchenka :: a kdy je ten exorcista?
katchenka :: jsem zapřísáhlej ateista, ale na boha si sem tam zanadávám bo o něco poprosím...ale že by mi nějak vycházel vstříc...to néé teda
vite, co by me zajimalo ? je to takova hodne osobni otazka ale...
kdyz mate potrebu se k necemu, nekomu .. obracet.. je vam treba zle nebo se neceho bojite, nebo mate starosti.. modlite se ? k necemu ? k necemu nekomu konkretnimu ?
ja nejak ... nestiham... nebo ... ale .. kazdopadne vam damy, pokud mate rady horory.. vlastne to se tyka jen zety(bo je v CR)... doporucuju cucet na Exorcistu prist tyden na Prime
no tak kde sí, když máš ty prásdniny?
zeta :: tadyyyyyyyyyy....
naky zamestnany sme asi..
ale to se zmani! dneska mam posledni den v praci.. a pak praaazdniny :O))) haleluuuuja!
holky, gde ste?
a ja uz sem doma, ja uz tady budu, z prace jsem mela pristup na fifty restricted, ale ted tu budu cekat na dopisovani s vama holky..
poslednich 14 dni jsem zaucovala holku do prace po mne, teda moc mne to nebavilo, ale je to za mnou, ted uz je to jen na ni, jak to tam bude zvladat, snad to bude OK
katchenka :: no vuuubec ne! ciiihaaam!
tak nam vsechny carodejky zmizely do tmy tmouci sakra....
katchenka :: tak to rozhodne ne...
Witch :: no Prci prci prcicky amici asi neprekonaj
katchenka :: no to mi rekni teda..
to je ale bezemocni nazev komedie, co.. lekly ryby!
dyt to rikam
Failure to Launch
proste ala mamanek po americku
http://dokina.tiscali.cz/filmy/f_review.asp?art_id=7660&film_id=12762
Witch :: mam pocit ze se jmenuje hrozne debilne mmnt zjistim to
katchenka :: ahaaaaaa to jenom nekdo tak hezky cesky prelozil ten nazev teda.. sicaci... original se jiste jmenuje nablble americky, co.. Lazy pejzymejzy nebo neco podobne uchvatneho..
Witch :: to je nejaka emericka kravina witchu. zklamu te
no proste nejak.. neni do ceho pichnout teda ono by bylo ale to by tekla kref krvava