pokec
BAGR :: Dabilor :: já taky
Dabilor :: jsnad jsme pořád přátelé
jací přátelé?? co to tady píšu??
přátelé??
BAGR :: tak tak máš recht.. ale co hráli jsme jak ponocní snad příští rok
Dabilor :: to znám, ale točený je točený a hlavně s partou u hokeje je to super,jenom škoda že jsme nevyhráli
tak a máme po ptákách..
BAGR :: hele to je změna ten hokej co?? včera jsem byl na poslední 3 v hospůdce tam to bylo jako v úle.. předtím tam šla žena s dětma na nanuka.. je tam zahrádka ať mám doma klid já jdu na tu třetí po cestě ji potkám se džbánkem a ona kam jdeš?? já do hospy.. proč?? na pivo a hokej.. pivo ti nesu hokej je doma a já hele no ale ta atmosféra a sprosté slova.. a čekal jsem že to bude jak v tom vtipu..
Dabilor :: máš pravdu,neplánované akce jsou nejlepší z vlastní zkušenosti můžu jen potvrdit
BAGR :: čéče já nic neplánuji.. plánované akce jsou naprd.. teda vyjma těch rodinných tam je to naopak když se neoplánuje může se stát něco neplánovaného před ženou a to je taky naprd..
tak kdy plánujete ty Bořetice?
Dabilor :: to jsem rád
říkám že dobře..
ahojky jak se vede?
jinka :: co to?? i ty brute??
milca :: no to by byl šrumec,2 babky do hospody na návštěvu,přitom jen o nealku
Dabilor :: ty jo..to by byl tah doma by jsi řekl,že jedeš služebně..a zatím by jsi jel se dvěma babkama kdyby se to provalilo,tak to by ti nikdy tvoje žena neuvěřila
milca :: jo takhléé jo..
Dabilor :: no a já myslela,že nás cestou přibereš
milca :: co to... ?? no já to v plánu nemám..
jinka :: Dabilor :: kdy pojedeme na tu jeho zahrádku?
jinka :: nojo vidíš.. práce a pořád jen práce.. ale koukám že sluníčko už notně pomáhá..
Dabilor :: milca :: no jo,aby mohl otevřít zahrádku,musí odbagrovat napřed sníh
milca :: nojono.. sezona začíná.. třeba otvírat zahrádku
Dabilor ::a bágřík zase nikde,jen tady projel
milca :: skvělá pohádka.. malááá dááva a jedééém
Dabilor :: hrátky jsem viděla
milca :: no panictví čeho jiného... jsem čistý jak okvětní lístek bílé lilie... vidělas teď hrátky s čertem ne??
Dabilor :: že vím o co se bojíš??
milca :: safra.. bojím bojím..
bágříčku..nečti to
Dabilor :: no ale co víš?třeba je na chlapečky
milca :: nojo vidíš jak jsem vztahovačný??
Dabilor :: ale já nejsem chlap i když na babku by už nikdo nežárlil ale na ty další fifťáčky třeba jo
milca :: jako že za ním přijede chlap??? no co by?? další zákazník..
Dabilor :: no co tobě?jel by jsi někam pracovně..Ale co by řekli doma bagrovi???
BAGR :: jen doma ???
milca :: no nevím co by mi na to řekli doma..
milca :: jéé, to bych byl rád Dabilor :: doma určitě vše O.K.
Dabilor ::asi mu tam uděláme do hospody přepadovku
tak tak na nás kašli.. teda ne že to vezmeš doslova hlavní je to co píše milča...rodina a spol.. snad je vše OK
BAGR :: hospůdka dává zabrat? no hlavně,že jsi zdráv a daří se snad dobře..
žiju zaplať pánbůh jak se všichni máte?omlouvám se ale jsem tak vytížen že nemám čas na rodinu natož na ff ale snad se to brzy změní
milca :: no taky tu občas nakouknu a hledám ho...
BAGR :: žiješ chlapče???
Dabilor :: to jo..jenže on tam i obsluhuje..takže tam musí chodit
milca :: jinka :: hmmmm škoda no... aspoň netrpí klaustrofobii když je jeho.. znáte to ne?? klaustrofobie je strach z uzavřených prostor.. když jdu do hospody mám strach, že bude zavřeno..
Dabilor :: už to tak vypadá a nebo je jen zalezený v té své hospůdce
tak hezké svátky a aspoň se ozvi že jsi ok
milca :: se někde zahrabal nebo zabagroval..
BAGR :: haloooo jsi tu??