pokec
BAGR :: gratuluji chlape...
jinka :: no víš tyhle svátky moc nemusím.. všichni kolem spěchají nikdo nemá čas.. všude plno lidí.. nee dokážu si představit lepší dny..
Dabilor :: no a co by jsi jiného čekal v prosinci velikonoce
co?? zase vánoce??
BAGR :: no tak na jednu stranu je to dobře,aspoň někoho,u nás to chytá jenom holky,hlavně s vymýšlením dárků,samozřejmě pro sebe
jinka :: mě taky ne,zato manželku to začíná brát
BAGR :: čau,asi dobře a ty už vánočně,já se přiznám,že mě to ještě nechytlo
nazdáár,jak se máte?
MařkaK :: hele na vážnost jsou jiní ne??
milca :: kdo si počká....
milca :: nestraš
bude hůř bude zima,holky zahalené,nosy červené,s prasečí chřipkou ah jo
hele,hele ,to je přímo chlapská diskuse.Samá sranda a žádná vážnost ....
Dabilor ::
a je to tady..
milca :: Dabilor :: no dnes se není čemu divit,vidět je dovíco
no co to tady čtu? moji kluci jsou ůplně normální a mlátí s nima puberta ještě tak tanga a kroužek v pupku,to bych je hnal
milca :: hele jedině že by tam měla jabka s okurkou..
Dabilor :: a nebyla to ženská s tím.......... no víš s čím
hele až dojde dá nám co proto..
ale jo pravdu díš... v chorvatsku jsem jednoho chlapa v tangách viděl... a dokonce nahoře bez a potřeboval by aspoň béčka.. no to vám byl hnus.. měl jsem zkažený celý den pak..
milca :: tak to já nevím,já se jich neptala ale viděla jsem to
jinka :: asi nějací gay,ne???
Dabilor :: jejda tak to nevím
jinka :: myslíš že i ti od bagra??
Dabilor :: no a víš že někteří ano
kluci mají taky v pupku kroužek????? a bokovky?? a tanga??
milca :: Dabilor :: nazdárek to já můžu říkat těm našim klukům pořád dokola aby se oblíkaly,ale je to houby platný však oni to časem poznají sami
milca :: no počkej až budou chtít mít děti.. neteř od sestry taky tak a teď ji věčně bolí ledviny a už nosí zase vše dlouhé.. má 20 let a takové problémy.. a když jsme ji to říkali nechtěla o tom ani sylšet.. jo venku mínus 20 bokovky a třičtvrteční bunda a holý pupek.. to se pak třepou jak ratlíci.. bez ohledu na to co říkala milca.. máš recht.. jak říkám.. nemají doma asi zrcadlo..
Dabilor :: BAGR :: no ale v zímě vám ukáží aspoň ledviny stou jejich modou a pupík s piercingem. Nedávno jsem šla od autobusu a přede mnou holka asi do 20 let.Taková dooost při těle.A měla rifle snížené a nad nimi jí trčely kalhotky vzadu ,takové vytahané zaprané ty jo tak být chlapem tak mě nevzruší.A nad tím se kolébaly špeky. Já ale nemám co mluvit ty jo,já bych chtěla dole 10kg,aspoň,ale zase nevystrkuji ty mé bůčky Vnouček mě říkal a poplácavál mě v létě po břichu a říká:co ty náš tukoušku Jejda,to jsem se zakecala,ale to začal Dabilor s tím oblékáním Ale musíte uznat,že některé jsou fakt kouzelné,co říkáte?
Dabilor :: už jsem tu nebyl jsem dva dny na síti mám dovču tak jsem se dal do bílení a pc jsem měl odpojený hele,ale zajímavé téma
a já jsem asi odborník že o tom tak mluvím co??
kde je vůbec bagr?? tak mě tu nechat Vám na pospas..
milca :: tak dobrovolně uteču.. hele ale víš jak.. zdání klame hmm??? dnešní dvacítky nejsou to co bývaly.. ty holky teď mají jedinou devízu.. jsou mladé ale to není vše. ani oblíkat se některé neumí..
Dabilor :: a to jsme babky,představ si kdyby jsme byly dvacítky
jinka ::
Dabilor ::
jinka :: sáááfra.. no jo... vidíte co s náma děláte??
Dabilor :: to víš že jo
ale vyvedlo tě to tak z míry,že to píšeš sám sobě
Dabilor :: ještě se tak bát
Dabilor :: ale byl jsem pochopen.. nebo ne??
Dabilor :: hezky ses zapletl
jinka :: no jasně.. jste nevyzpytatelné stvoření.. my co nemáme co ztratit.. aspoň v to doufáme.. tak se nebojíme.. teda kecám.. ne tak moc..
MařkaK :: no,kdo ví
že by ženskejch ? ? ?
Dabilor :: no jo,ti ale jen nakouknou a nebo vůbec ne asi se bojí,ale nevím čeho
milca :: hele hele.. jsem si všim že chlapů tu je víc tak co..
MařkaK :: no oni si tu kecají a my se tu za nimi tlačíme že jo chlapi
BAGR :: Dabilor :: ale jsme rádi,že vás tu máme,aspoň dva
MařkaK :: nazdar..
Tak já se taky hlásím do debaty...je fajn , že se do těch pokeců zapojujou taky chlapi....Zdravím ! !
BAGR :: no ještě že tak,tak je tu málo mužskejch
Dabilor :: společenský,to jsi trefil přesně,to určitě jsem milca :: neboj, neuteču,alespoň ne z vlastní vůle
milca :: že by až tak?? ale ne bagr je společenský tvor..
Dabilor :: jejda, raději ne,nebo nám zase uteče a budeme ho hledat