cestování
Ahoj, manžel by si chtěl pořídit nějaký pěkný batoh na čundrování po lese Má te nějaký tip? Mě se docela líbil tady tenhle vojenský batoh- www.army-store.net/batohy/ Nemáte ho někdo?
Charida :: no ja mam fotky z potapka na hodne mistech sveta, mam hrozne rada svet pod vodou.
ZuzanaK :: jen trochu a šnorchl tam stačí,když si vybereš fajn destinaci a nemusíš kilometr za korály,tak je to prima,mám pár fotek,máš li zájem napiš mi do vzkazů,pa
Charida :: Jo, v Egypte to pod vodou znam ty se potapis?
ZuzanaK :: To se nedá srovnávat,každá země ,má spoustu zajímavostí.Co do přírody a hlavně podmořské krásy,vede u mě Egypt,to znamená Rudé moře,škoda,že sem nemůžu vložit fotky.Je to úžasné,máš li zájem ,pošlu pár ukázek.Přiložím email.Potom následuje mé velmi oblíbené Řecko.Není čistějšího moře.Sjezdili jsme už spoustu míst na pevnině a spostu ostrovů.Vřele doporučuji,Nádherný Rhodos,Lefkadu,Zakyntos,Kefalonii,výčet by byl dlouhý. [email protected]
Charida :: Ahojky, tak kdepak se ti nejvic a kde nejmin libilo ??
Zdravím všechny,kdo rádi cestují a nebo si o tom rádi povídají.Já sama moc ráda cestuji,nejraději mám Řecko a zvlášť jeho ostrovy.Také Tunisko a Egypt.
Tak kdo budete chtít pokecat,nebo se poinformovat o místech kde jsem byla,není problém mě zde kontaktovat.