O všem ...
to jsou blázni, dělají frajery, a hrají si na dospěláky, ale pak poznají, až budou nemocní...
No to je jasny , u nas se taky kouri , ale ja ne jo a nikdo mi to neveri ... ale ne od prvni tridy ale asi od paty , a jsou na tom dost zavisly , vzdycky chodej po a pred skolou a tak ...
no to víš, že jsem dostala pár facek, když to zjistili... , u nás nikdo nekouřil, tak to bylo poznat
ale dneska je chápu, udělala bych to stejné
Aha a co rodice ???
jo, tady byla taková bezva parta a já jediná holka
Od prvni do ctvrte ??? Na zakladni skole ??? To asi ne , nebo jo ???
ne, já jsem kouřila akorát od první do čtvrté třídy fakt, ale to bylo jen takové potahování, jinak mi to vadí, protože jsem pracovala s kuřákama, a vadilo mi to, jak ten smrad, tak i ty jejich pauzy, který si pořád dělali
Hmm ... aha , a neni to nahodou tim , ze kouris a nebo jsi kourila nekdy ??? Nic ve zlym ...
no, dneska je to dobrý džob, akorát já bych musela být v nějaké nekuřácké restauraci nebo hotelu, hrozně mi vadí kouř
Ja nepotrebuju nic univerzalniho ... spis bych chtela delat cisnici , ale taky kucharku , abych se poradne naucila varit a taky protoze cisnice si moc nevydela tak aspon k tomu tu kucharku ...
Obnasi to presne to ...
hotelová škola, jako něco univerzálního? recepční, jazyky, kuchař i číšník? nebo co to prosím tě dneska obnáší?
Hmm ... No ja bych chtala jit na Hotelovou skolu ale nevim jestli se tam dostanu , musim se snazit ... No jo , jeste deveta , jenze ta osma se uz na prijimacky pocita ...
no jasný, to je dneska potřeba všude... a kam se budeš hlásit na školu? ještě ale devítka, že? už je povinná, co, my jsme ještě měli osmou a konec
Informatika je s pocitacema ... jsme na internetu , dela s Excelem nebo treba s Wordem a tak ...
info- co??? blééééééééé, já umím akorát zapnout počítač a psát si na fifťákách, ale maruška už umí ve 4 letech věci jako odentrovat, klikni, přejeď na to myší, nebo otevři si obrázek... myslím, že mě v první třídě převálcuje....
Ve skole me bavi prirodopis a informatika ...
no, vlastně skoro ničemu
ale třeba co posloucháš za muziku, nebo co tě baví ve škole?
Ja ale nevim cemu rozumis ...
a nebaví tě něco, čemu bych trochu rozuměla?
Aha ... to nevadi ...
jo, ale nevímm tomu hlavu patu
Cetla jsi to vubec ???
Ted jsi poucena , co ???
No tak se neco udela z mokry nebo vlhky keramicky hliny ( je vic druhu - světlá šamot ( to je taková světlá s kamínkama malejma ) , červenice ( to je taková skoro jako květník barevná taková hnědooranžovočervená ) , burel ( taková do hněda ) , červenice šamot , a mozna ze jich je i vic , ale to už nevim ), pak se ta věc dá do pece asi na 900 stupňů ( to se vypaluje asi 2 dny ) , pak se to naglazuruje zvláštníma barvama , pak se to dá znova do pece asi tak na 1300 stupňů a je to hotovo a nekdy to v te peci praskne ( kdyz to je nekvalitne udelane )a rozbije to i cizi vyrobky . A kdyz to je dobre udelane tak uz mame vyrobek ...
... pak se dela dalsi vyrobek ... ) Ale tohle neni konkretni postup , nevadi ??? )
a co s tím děláte pak, malujete to, nebo to zase zmuchláte a děláte jiný věci? to se pak časem ničí, ne? já tomu vůbec nerozumím
No my nedelame na kruhu , to jsme zkouseli predloni a dopadlo to teda hrozne ... Ale delame rukama nejaky postavicky , pláty , misky , vázy , hrnky a tak ...
a umíš něco už udělat? Já bych si zamotala nohy do toho kruhu , a ještě něco tě baví? A co posloucháš za muziku?
Ne , me cist nebavi , pred chvily jsem si byla lehnout a taky chodim na keramiku ( v pondeli ) ...
co děláš, když nejsi na počítači? Máš nějaký jiný záliby? Mě bavilo číst, když jsem chodila do školy...
jo, v dubnu mi bylo 30, teda teď v dubnu mi bude 31... to je hrůza, jak to letí, když mi bylo 17, tak jsem 30cítky považovala za starce a stařenky,....a teď mám pocit, že jsem pořád stejná puberťačka akorát mám dvě děti a manžela
Tobe je presne 30 ??? Me to nevadi ...
ne, vůbec, aspoň na mě zbude to šampáňo...
a vadí ti, že mi je třicet? aspoň to začíná stejně
Jo piju kafe , ale jenom obcas ... Vadi ti ze mi je 13 ???
ty piješ kafe? já mám taky strašně ráda 3v1, Nescafe, ale ted hubnu, tak piju jen bez cukru, ale moc mi to nechutná
no jo no , to byl vtip ne ??? Ne , sodovku ne , i kdyz mozna jo ale muzu si dat i dzus nebo Nescafe 3 v 1 , nebo taky caj , protoze jsem nemocna ...
hele, já teď zjistila, kolik ti je, jo, tak jestli 13, tak šampáňo je moje, a ty máš sodovku, jasný a počasí neřeš, to se probírá v Anglii na čajích, co třeba záliby
No , tak se budeme bavit o posasi ( dnesni tema ) ...
na zdraví
Tak jo , pripitek , ted ... tuk
Bezva, tak nahoď téma, začneme
Hmm ... Tak joo ...
nooooooooooooooooo, třeba nějaké dobroučké šampíčko????
No dobre , a co by to melo byt ???
Tak se rozmysli, nebo přeběhnu jinam
Hi hi , newiiim jeste ...
Ahoj Dominas, a dostanem tady nějaký přípitek na uvítanou?
Ahojky , tak prijdte do me diskuze O VSEM ... Bude se vam tu vsem jiste dobre kecat , protoze tato diskuze je nová místnost a je pekné prostredi ... Mejte se hezky ...