O všem ...
Kdo u Vás ve firmě obstarává nejvíce efektivitu práce a stará se o bezpečnostní osvětlení, optickou signalizaci, dává třeba školení o bezpečnostních rizikách a bezpečnosti práce? Vlastníme s manželem firmu a potřebujeme, na tyto věci odborníci. Uvažujeme, že se možná ozveme této firmě https://www.visap.cz/ ale neradi bychom někomu naletěli a platili nehorázné peníze.
Ahoj, uvažuji o nákupu jízdního kola. Docela se mi zamlouvá nabídka kol zde https://trefasport.cz/346-jizdni-kola Jaké kolo máte třeba Vy a kde jste ho kupovali? Kolik Vás stálo?
kulič :: ty musíš mít peněz za ty tvoje odkazy, seš skoro jak smilan
Ahoj, zařizujeme si s přítelem teď novou kuchyň a netuším, jaké nože do ní koupit. Dívala jsem se zatím na tyhle kuchyňské nože: www.svetnozu.cz/kuchynske-noze-a-doplnky/ a nedokážu si mezi nimi moc vybrat. S jakou značkou máte zkušenosti? A podle čeho se podle vás pozná kvalitní nůž? Díky moc!
jinka :: Taky doufám
Dominas :: no možná se o tebe bojí,ale já bych holkám rozhodně nebránila získat zkušenosti
tak snad se ti to podaří a mamka povolí
jinka :: Problém je s mámou, která mi nechce podepsat přihlášku na další praxi v Německu.. Nechápu proč, ale fajn, když jí to udělá dobře, stejně se tam odstěhuju tak jako tak.. Mám pocit, že jsem se v tý němčině opravdu dost zlepšila, poznala jsem tam spoustu lidí a přátel, objevila nové možnosti a nevím proč s tím má máma problém.. Smůla no..
Dominas :: to jako do ciziny
no já být mladá a mít ty možnosti,tak taky za sebou prásknu dveřma
ale na starý kolena je to už nepravděpodobný
Ahoj.. tak jako občas to jde.. ale už chci zmizet z těch debilních Čech.. Co ty?
Dominas :: no ahoj není možná že jsi se ozvala tak jak se ti vede
Tady tady
Dominas :: kdepak jsi myšičko
http://www.herni.cz/online-superhry-zdarma?utm_source=annahb
jo,vyhrála - už druhou, děkuju, akorát doufám, že jestli je o pirátech, tak ji budu mít komu dát... já se toho bojím
Ahoj Maci , ty jsi vyhrala knizku , vid ??? Gratuluju ...
Maci :: nenene , ted pujdes se mnou hrat !!!
Dominas :: dneska mám den blbec, ale jinak dobrý... potřebovala bych chvíli vypadnout.... do kina, nebo divadla, nebo jen tak.... si sednout do parku...
Maci :: Ale jo , nekdy jo ... Banany , mrkev , jablka , jahody ... A jak se mas ???
Dominas :: no teda doufám, že někdy jíš i to, co je zdravý
Ahojky , ja jim rada zmrzlinku , cokoladicky ... a tak ... hranolky , spageti , kroketi , hamburger a vsechno co je nezdravy ... a jdem hrat ???
Dominas :: skvěle, domluvili jsme si vytápění domečku, s ohřevem vody a zalívání zahrádky a okna a tak... bezvadný, a pak jsme se stavili na dobrým obídku... co vlastně ráda jíš?
Ahojky ... ja tady budu jenom mozna zitra k veceru ale nevim to jiste , ale , jak ses mela v Brne ???
ahoj, já zas odlítnula pryč, a zítra jedeme na stavební veletrh do Brna na celej den, ale v pátek tady budu... můžem hrát...
Jo , bylo to dobry ... A ted mame prazdniny ... tak ze jsem zase doma ... :o))) ... A do toho muzea jsme nakonec nesli ... Mej se zatim hezky , paa ...
ahoj, jak bylo ve škole a na výletě?
Hele , ja jeste nejsem uplne zdrava ale jdu zitra do skoly , protoze me nic neboli , a navic jedeme ve stredu na vylet do prahy , a jdeme tam do narodniho muzea , do kina imax a tak ... a kdyz jsem porad doma , tak lezim , koukam se na televizi , piju , jim , a hraju na notebooku a tak ...
ále, tak nějak jako vždy, zlobí a jsou hodní , střídavě.... a já se těším, až půjdou oba do školky, že konečně něco udělám a stejně neudělám...
co děláš celý den, když jsi pořád doma...
No , to bude , a kdy jdu do skoly to nevím ... A co deti ???
jo, dobrý, asi líp než ty, když trajdáš pořád po doktorech... a kdy půjdeš do školy? to bude učení pak, co?
Jo , ja jsem zase v nemocnici , ale tentokrat jenom na kontrole , musim tu byt asi 2 hodiny ... a sice mam notebook , ale ja ne nem nemam internet , vis ??? Promin , ale kvuli tomu notebooku me mama uz moc nepousti na internet , protoze rika : Mas svuj pocitac , tak si bez na nej !!! Vis ??? A jak se mas ???
No tak už máš notebook a píšeme si míň než předtím nebo jsi zas v nemocnici?????
Aha , tak to pak joo ...
ale jo, dobrý... jako vždy a pořád, děti zlobí, manžel poslouchá
Ahoj , tak uz jsem doma , vcera jsem prisla ... no , v ty nemocnici je herna , v ni jsou dva pocitace s internetem ... tak jsem ti napsala , a pak me od tamtud vyhodili , ze prej musim lezet , pritom mi nikdo nerekl , ze tam ( na ten internet ) nesmim ... a jak ses mela ???
haloooooooooo?????
tak co je s tebou?
a jak píšeš z nemocnice????
Maci : aha ... hele , vis kde ted jsem ??? V nemocnici ... ach jo ... uz abych byla doma ...
béééééééé, ty nevíš, co je nohejbal, jo, to je něco jako tenis, ale hraje se to kopačákem a nohama
A presne nevim , co je nohejbal , promin ...
Jak , odkud jsi ??? Dyt z Jablonce , ne ???
no, ještě když jsem nebyla na mateřské, tak jsem strašně ráda hrávala nohejbal, ale to bylo v Brně, tady není nikde možnost, jsem z Kyjovska, a ty? odkud jsi? Nohejbal miluju, ale jinak zbožňuju muzikály, takové ty staré, jako My fair lady, Singing in the rain, Marry Poppins, ajá nevím co, a ještě mám ráda český filmy, jako Samotáři, Knoflíkáři, Želary, a tak...
Ja nevim , neco co ty rada delas treba , ja nevim ...
tak si vyber, nahoď téma, a já ti tu napíšu slohovku
To je jedno co , hlavne neco ...
a co?
To jo teda ... a ted povidej ty !!!